Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

meraba kizlar nasilsiniz bende hala tik yok hic belirtim yokya sanirim bu ayda adet olcam

Merhaba kizlar benide listeye 24 Mart olarak eklermisiniz.Insallah bu ay adet görmem ve herkese müjdeli haberi veririm.Allah herkesin yardimcisi olsun.

gülsücüm merhaba bendede hiç bi belirti yok canım hayırlısı olsun bakalım:))) belki belirti yaşamayan hamişlerdenizdir nedersin:)))

esrekocum ben 4 aykada önce düsük yaptim.tabi 6 haftalikti farkettigimde bendeki degisiklikleri anlatim sana saclarim cok dökülüyordu halsizdim gögüslerim büyümüstü aciyodu kasiklarimda.sivilcede cikiyordu ama bu degismelerin kac haftalikta basladi onu bilmiyorum cünkü hamile oldugumu bilmiyordum umarim hapimiz hamileyizdir

ne yapalim ayzen bu ay tutmazsa nisan annesi oluruz dimi
arkadaslar diyorki 5 haftatan önce tanimak cok zor hic belli olmaz bekle diyorlar bekleyim bakalim yinede

benide ekleyin 28 martta adet olucam..inşallah olmamda 1 senedir beklediğim bebeişime kavuşurum..senağlama

canım linki açamadım ama sana şöyle bişi diyeyim benim her ay adetten 1 hafta önce mutlaka bir tane sivilcem çıkar.ama ocak ayında hamile olduğumu öğrenmeden öncede dilimin yan tarafında sivilce çıkmıştı acıyorduda sıçak bişi içince iyice yanıyordu. bende hamileliğe yormuştum.ve şöyle birşey söyliyim hamile kalan bi kadın hamile olsada adet günlerinde adet belirtilerinide görebiliyo bunuda unutmayın.yani arkadaşlar bence belirti aramayın onları düşündükçe zaten ters etki yapıyo.sonra üzülmektense düşünmemek daha iyi.ben hamile kaldığım ay hiç takip yapmamıştım.yani ne yumurtlama ne ateş ölçme hatta düzenli bi ilişkide olmadı ne zaman olursa o zamna oldu.
ama nedense adet günü yaklaşınca hep belirti arıyoruz.aslında bunları nasıl aklımızdan çıkarmalıyız bunun yolunu araramamız gerek.

ayzencim ben en son 15 subattta hastalandim 13 subatmis benimki.ama ayzen bu ay yok ya gelmedi bebisim icimden bi hics öyle diyor.umarim yanilirim ama

bence kadınlar hissediyo hamile kaldığını öyle bişey olursa şayet bende hissederim gibi geliyo:)))

ayzencim benim korkum hic olmucak diye düsükten sonra bu korku olustu bende.ayzencim 13 marta hastalinirsam hangi gün yumurtlama olur bari nisan annesi olum yeterki olum yani

kızlar ben yarını bekliyorum sabırsızlıkla yine zor tuttum kendimi test almamak için
ciddi bir belirtiden bahsedemiycem ama
göğüslerim tuhaftı bu ay
önce sızladı bir kaç gün sonra bir ara hiç bir şey hissetmedim
bugün de kaşınmaya başladı uçları
birde adet olacakmışım gibi ara ara kasıklarımda sızlama hissediyorum o kadar
sonuç ne olacak bilmiyorum ama artık çoooook istiyorum

ya arkadaşlar bu kasık ağrısı nası bişey çok şiddetlimi oluyo ve adet ağrısında hissedilen gibimi yoksa farklı bi ağrımı oluyo

ya ben sorcaktım ayzen sen sormussun
arkadaslar yok belim agrıyor yok kasıklarım agrıyor fala diyor
hafiften bir rahatsızlık hissi iste biraz arada saniyelik batma falan bundanmı bahsediyoruz daha siddetli bir agrıdanmı??/

takmamak mumkun değil hele hesap yapmadan bir ayı geçiremem gibi glioryani yumurtlamayı kacırırım diye falan

sonunda kan testini yaptırdım.....
ama şansınsızlığın bu kadarı sonucu cuma günü belli olcakmış.....

yav ben zaten sabırsızlıktan yaptırmışım....bu ne şimdi?

cumaya ya çok sevinicem yada hüsrana uğrıycam
hadi hayırlısı bakalım......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…