- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
benim kaynanada herkese hasta diyomus,millet gecmis olsun noldu diyo,ne bitmez hastalikmis bu diyolar,ya dogruyu söyle yada hic bisey söyleme dimi ama,kazanda yer varmi
benim kaynanada herkese hasta diyomus,millet gecmis olsun noldu diyo,ne bitmez hastalikmis bu diyolar,ya dogruyu söyle yada hic bisey söyleme dimi ama,kazanda yer varmi
eşimle tanıştığımız firmada çalışırken sanayi mutfak ekipmanları yapılıyordu, dilersen kazanların en büyüğünden sipariş verelim :) birazda onların totosu haşlansın dimiiiii
ben de tiner boya falan göndereyim güzel yanar
bu sadece ilk fare güzelim :)
devamı illaki gelecek
Benim çatırdak kanamasaydı küçük çapta bi köy olacaktı evimiz
1+1 evde 4 veya 5 kişi
Ahhh aklıma gelmesin diyorum geliyo
canım tebrik ettim ama görmedin galiba tekrar tebrik ederim sağlıkla al kucagına
ben şanslıyım valla 1 hafta annecim geldi yemek yaptı buzlugumu doldurdu dün gitti yemek yapmıyorum ben eşimde acıkırsa kendi pişiriyor mutfak kokuyo banane güzel oturuyorum birazdan adam gelicek yemek yapmadim daha
eşimle tanıştığımız firmada çalışırken sanayi mutfak ekipmanları yapılıyordu, dilersen kazanların en büyüğünden sipariş verelim :) birazda onların totosu haşlansın dimiiiii
canonunkini bilmemde benimki anca sigar
ben şanslıyım valla 1 hafta annecim geldi yemek yaptı buzlugumu doldurdu dün gitti yemek yapmıyorum ben eşimde acıkırsa kendi pişiriyor mutfak kokuyo bana
ben isteriiiimmmmmm büyükçe bişi olsun kızz sölee
ben şanslıyım valla 1 hafta annecim geldi yemek yaptı buzlugumu doldurdu dün gitti yemek yapmıyorum ben eşimde acıkırsa kendi pişiriyor mutfak kokuyo bana
ben isteriiiimmmmmm büyükçe bişi olsun kızz sölee
Benim devamı yok şekerim
the end :) yeter bu yaşta bu kadar atraksiyon
SAOL BEBİKKKKKK
mickey kardeş isterem diye tutturursa tutuşursunn söliim
yaa annecim gitmeyeydi keskeee ösledim valla bide eli ne kadar tatlıymışşşş onun yemeklerini silip süpürdüm dün kabak yemegi yaptım kendi yemegimi begenmedimohhh iyisin valla,keske benimde bi pisirenim olsa,gerci benim mide bulantilarim bitti ,ama olsun,biraz keyif yapmak isterdim
gebesin kız kınama kaynananı ona benzerse görürsün
mide bulantım benimde fenaaaa
7. haftada başlar demişlerdi haklılarmış dün ölüorum sandım çıkartamıorum da
yaa annecim gitmeyeydi keskeee ösledim valla bide eli ne kadar tatlıymışşşş onun yemeklerini silip süpürdüm dün kabak yemegi yaptım kendi yemegimi begenmedim
yok kız kınamıyom ki sadece söz vermişti bana kimseye söylemicem diye
bende 5+4 te balşadı bulantılar 7. haftadan sonra kusmaya başladım allah kolaylık versin canım çok yaglı salçalı yemeklerden uzak dur bulantıyı tetikliyormuş
Seni tanımıyorum ama çok alakadar ve sıcakkanlı birisin umarım herşey gönlüne göre olur, seni yakından takip edeceğim ve her mutluluğuna ortak olacağım, darısı hepimizin başına cnm...seni anlıyorum hem de çok iyi
vakt-i zamanında ben de senin gibiydim
o zamanlar medicalsecreter vardı topicte hala var ama fazla girmiyor bi de fareli köyün kavalcısı crafty vardı onların eline düştüm toy genç bir kadıncağızdım
Allahın takdiri ne zaman olur bilinmez ama o kadar kişi kazara istemeden hamile kalıyor yani bunun için ayrıca ayaklar eller havaya, bel altına yastık falan çok da gerek yok olacaksa 1 kerede bile oluyor
ama önemli olan melekcim sende ve eşinde bir sorun olmadığına emin olmak
herhangi bir sorun yoksa o zaman işte akışına bıraktığında hayırlı bir zamanda illaki olur
Allah korusun bir sorun varsa, hemen çaresine baktırıp gereksiz yere zaman kaybetmemek gerekir
inşallah sende ben ve drgks gibi hayırlısıyla ilk klomen denemesinde hamile kalırsın
ama inşallah benim gibi bi belirsizlik yaşamazsın herşeyin yolunda gider
limonlu çorba içiorum sadece dünden beri
bide peynir zeytin o kadar
Seni tanımıyorum ama çok alakadar ve sıcakkanlı birisin umarım herşey gönlüne göre olur, seni yakından takip edeceğim ve her mutluluğuna ortak olacağım, darısı hepimizin başına cnm...
güzel dileklerin için sağol..
sen de kalıcı ol biz de senin mutluluklarına ortak olalım
bi bilgilendirme bekliyorum
nasıl durumun kanaman nasıl ağrın var mı
kaç ped değiştirdin sabahtan beri
regl kanamasından hallice craftim
ağrı da reglden önceki 4 gün gelen sancılar gibi ara ara yoklayıp gidiyor
üstüne flaan mı görüyorumki ama o kadar yoğun olur mu kanama regl gibi bilmiyorum
bana bakma sen ben ıslaklık hissedince değiştiririm
ama 3 kez değiştirdim sabahtan 12 ye kadar sonuncusu 3 saattir benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?