Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

benim kaynanada herkese hasta diyomus,millet gecmis olsun noldu diyo,ne bitmez hastalikmis bu diyolar,ya dogruyu söyle yada hic bisey söyleme dimi ama,kazanda yer varmi

ayy olmazmı suyunada pilav yaparızz ama kimse arayıp tebrik etmedi eşimin ailesi yani amca tarafı arayıp sormaz biz arayıp tebrikleri kabul etcez heralde

bu sadece ilk fare güzelim :)
devamı illaki gelecek

Benim çatırdak kanamasaydı küçük çapta bi köy olacaktı evimiz
1+1 evde 4 veya 5 kişi
Ahhh aklıma gelmesin diyorum geliyo

Benim devamı yok şekerim
the end :) yeter bu yaşta bu kadar atraksiyon

canım tebrik ettim ama görmedin galiba tekrar tebrik ederim sağlıkla al kucagına

SAOL BEBİKKKKKK

ne güzel oturuyorum birazdan adam gelicek yemek yapmadim daha
ben şanslıyım valla 1 hafta annecim geldi yemek yaptı buzlugumu doldurdu dün gitti yemek yapmıyorum ben eşimde acıkırsa kendi pişiriyor mutfak kokuyo bana
eşimle tanıştığımız firmada çalışırken sanayi mutfak ekipmanları yapılıyordu, dilersen kazanların en büyüğünden sipariş verelim :) birazda onların totosu haşlansın dimiiiii

ben isteriiiimmmmmm büyükçe bişi olsun kızz sölee

canonunkini bilmemde benimki anca sigar

sen ebatları ver ben içinde rahat rahat haşlanabileceği bir kazan yaptırırım
şööyle 10 mm sac büktürüp kaynattırayım
üzerine de u profillerden bir kapak yaparız çıkamaz

Son düzenleme:
kızlar ben bugün çok fenayımmmm bildiğiniz gibi değil düzelemiyoru aklımdan çıkmıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr çalışamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ohhh iyisin valla,keske benimde bi pisirenim olsa,gerci benim mide bulantilarim bitti ,ama olsun,biraz keyif yapmak isterdim

gebesin kız kınama kaynananı ona benzerse görürsün
mide bulantım benimde fenaaaa
7. haftada başlar demişlerdi haklılarmış dün ölüorum sandım çıkartamıorum da

ohhh iyisin valla,keske benimde bi pisirenim olsa,gerci benim mide bulantilarim bitti ,ama olsun,biraz keyif yapmak isterdim
yaa annecim gitmeyeydi keskeee ösledim valla bide eli ne kadar tatlıymışşşş onun yemeklerini silip süpürdüm dün kabak yemegi yaptım kendi yemegimi begenmedim
gebesin kız kınama kaynananı ona benzerse görürsün
mide bulantım benimde fenaaaa
7. haftada başlar demişlerdi haklılarmış dün ölüorum sandım çıkartamıorum da

yok kız kınamıyom ki sadece söz vermişti bana kimseye söylemicem diye
bende 5+4 te balşadı bulantılar 7. haftadan sonra kusmaya başladım allah kolaylık versin canım çok yaglı salçalı yemeklerden uzak dur bulantıyı tetikliyormuş

limonlu çorba içiorum sadece dünden beri
bide peynir zeytin o kadar

Seni tanımıyorum ama çok alakadar ve sıcakkanlı birisin umarım herşey gönlüne göre olur, seni yakından takip edeceğim ve her mutluluğuna ortak olacağım, darısı hepimizin başına cnm...

Seni tanımıyorum ama çok alakadar ve sıcakkanlı birisin umarım herşey gönlüne göre olur, seni yakından takip edeceğim ve her mutluluğuna ortak olacağım, darısı hepimizin başına cnm...

güzel dileklerin için sağol..
sen de kalıcı ol biz de senin mutluluklarına ortak olalım

bi bilgilendirme bekliyorum
nasıl durumun kanaman nasıl ağrın var mı
kaç ped değiştirdin sabahtan beri

regl kanamasından hallice craftim
ağrı da reglden önceki 4 gün gelen sancılar gibi ara ara yoklayıp gidiyor
üstüne flaan mı görüyorumki ama o kadar yoğun olur mu kanama regl gibi bilmiyorum
bana bakma sen ben ıslaklık hissedince değiştiririm
ama 3 kez değiştirdim sabahtan 12 ye kadar sonuncusu 3 saattir benimle

Son düzenleme:

yeminle kaasıldım mikimde kasıldı yahu
içim çekildi bi belli olsa durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…