Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

beğenilmeyecek gibi değil
benim düşük yaptığımı duyan herkes aynı yorumu yaptı...gerçi üstünden 4 ay geçecek nerdeyse ama benim hala umudum var

umutsuz yaşanır mı mistim
her yeni ay her yeni umut

ben bile şuan madem üle adet olayım bitsin yeniden yumurtlayayım diye bakıyorum

benim adım crafty
bu kadın senin başına kalır anacığım sölemedi deme
kendini hazırla şimdiden

Cnm ben artık o kasma acısıyla diğer acıları ayırabiliyorum.Evlendiğimde de ilk 3 ay şaapamadım da Yıllar yılıı dert yolundaa ne ilk ne dee sonuncuyumm. Ben acılaar kadınıyımm.Dırınımmm

benim adım crafty
bu kadın senin başına kalır anacığım sölemedi deme
kendini hazırla şimdiden

bende öyle birşeyler hissediyorum.. bir de şöle bir durum var.. bunlar evlenirken adam söz verdi üstüne 1 daire yapçak diye.. bende onun sıkıntısı var benim cadı kaynanada.. adam da zaten söylüyo ama oturduğumuz daire onundur, biraz zaman geçsin üstüne de yaparım.. bu zamanda hele bu yaştayken kim kime daire verir anam. kadının psikoloji iyice gitmiş sanırım.. ben 2 yıl sabrettim herşey yoluna girer dedim.. sonra kendi oturmak istedi eltimle onunla da 8ay anca geçindiler.. ben şimdi de 2 yıl onsuz oturmaya alıştım.. tekrar aynı sıkıntıları kesinlikle yaşamak istemiyorum.. eşimin bunlardan daha haberi yok ama.. çok ters tepki vereceği kesin.. eşim çok karşı çıkmıştı evlenmesine.. hatta yüzüne de söyledi sen kimseyle geçinemezsin diye.. kadın resmen inadına evlendi ya.. iyi kötü anamız diyip idare ediyoruz da elin adamı çekmez ki bu kahrı.. ha geliyorum dese eşim gelme demez de.. rezalet yani.. peyy.. valla babama gideerim haa

yok kuzum şeker yok baktırdım ben
yapar mı bilmem ama biraz kolestrol sınıra yakın belki o yapıyordur

ay bende bukadar kiloluyum ama.. kolestrolum alt sınırın altında.. iyi mi kötü mü bilmiyorum.. azıcık yağlı bişey yesem burnum kanıyacakmış gibi bir his oluyor..
sen yine de kolestrole dikkat et kuzum.. ileride tansiyonu da dürter

Kız dua et ii ki evlenmiş. Benimki dünyada evlenmez. Evlenenleri de kınar. O türden yani anladın?
Hastaneye gitmek için oğullarını çağırıyo. Fatura yatırmayı bile bilmiyo. Ve öğren artık dediğimde de "birileri gelecektir hazaarr" diyo. Krizlere giriyorum resmennn

benim stres ve hareketsizlikten yükseliyor spor yapmam lazım

kız yok benimki de sonradan evlenenleri kınardı da.. 5 çocuk büyüttü.. hepsi de evlenince yanımızda olsa bile kendisini yalnız hissetti.. bir de menapoz döneminde.. hiç çekilmiyor.. acaba biz de mi böyle olucaz ki.. .. bir de hayatta hiç dışarıda başkasına çalışmamış biri.. herşeyi alışmış önüne konsun.. beraber otururken mesela.. bayram arifesinde yarım saat aralıkla zırt pırt çaldırırdı izin al gel hazırlık yapalım.. ayol herkes çalışıyor patron bile ordayken ben nasıl izin alıyım da geliyim.. en son mesela 2009da kurban bayramı için sarma sarılacak ozaman da eltimle oturuyorlar.. ikimiz de çalışıyoruz.. içi hazırlamış 2-3 gün önceden .. üşenmiş sarmaya.. arife akşam saat 8de diyo ki gel yardım et saralım.. kırmayım dedim.. beraber çabuk bitiririz düşüncesiyle .. gittim hazırladığı iç kokuşmuş.. yaptığı gün soğuyunca koymamış dolaba.. dedim kokuyor bu.. yok yok sana öle geliyo dedi .. hem yaprağı da benden aldı.. okadar dolma ziyan oldu anlıcanız.. 6litrelik tencere ağzına kadar doldu.. gelin zaten yarım saat geçince yok sigara içim yok çay demlim diye kaytarmaya başladı.. kaynana zaten oturmadı.. gene bana kaldıydı.. : ben allahtan arifeden 1 gün önce yapmıştım kendi sarmalarımı.. ama perişan oldum onu çok ii hatırlıyorum.. hazıra bekleyenlerden nefrt ederim

senin kaynana konyalı mı??

Geçen ramazan bayramında gittik biz de. Ayrı şehirlerdeyz. İşten çıkıp hoydur hoydur gittik. Yorulmuşum zaten. Bi gün sonra gidelim desem kıyamet kopacak. Saat 10 muydu neydi yalan olmasın işte geç bi saatte vardık. Çıkardı yaprakları, baklavalık yufkayı. Hadi yapalım dedi.Aynı şehirde olsam aynı ben de öle olurum yani. Sadece bana yaptırmaz ama illa ki beni de yanında ister.
Şimdi eşimin en küçük kardeşiyle kalıyolar. Walla o da evlenince napcaz bilmem. Oğulları dünyada yalnız bırakmazlar onu.:2:

hayırdır kuzum sabahın bu saatinde niye ayaktasın bakiim sen
haftada iki gün kursa gidiyorum mecburen sabahın köründe kalkıyorum

ne denirki rabbim herşeyin hayırlısını versin

Evetttt Konyalı. Ben de batılıyım. Çok uyumluyuz çokkk

hemmen konuya balıklama atlıyım ben marmara kaynanam karadeniz bizde pek bi uyumluyuzdur bu aralar sebepsiz kaynanama takmış durumdayım her lafı batıyo sinir oluyorum neyse fazla konuşmayayım bende belki erkek doğururumda başıma gelir

hehehee hazar dediğinden anladım
bizim konyalı komşularımız da öyle konuşur :)

Onların konuşmaları beni öldürüyo zaten. Eşim ailesiyle bi konuşmaya başlıyo kırılıyorum gülmekten.Ben de bi diksiyon manyağıyımdır. Geçenler de kardeşiyle geziyoduk. O görevdeydi aslında. Ben döneyim siz dahılın(takılın) dedi. Gülemedim de. O gitti bastım kahkahayı

Di mi bi de öle bi tehlike war

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…