beğenilmeyecek gibi değil
benim düşük yaptığımı duyan herkes aynı yorumu yaptı...gerçi üstünden 4 ay geçecek nerdeyse ama benim hala umudum var
benim heyheyler geldi yine.. sıkıcı ama sizinle paylaşmak istiyorum.. benim kaynanatoş temmuzda evlendi.. namazında niyazında bir kadındır.. kuranını okur .. böle anlatırken aah ne güzel diye içimizden geçiriyoruz.. ama para hırsı gözünü kör etmiş sanırım..
dün görümcem gelicek diye paylaşmıştım geldi.. pazar günü kaynanama gitmişler eşiyle çocuklarla falan ziyarete.. kaynanam cici babayı bezdirmiş sanırım biraz.. adam da görümceme demiş bu böyle giderse kardeşine(yani benim eşime) söylemek zorunda kalıcam bazı şeyleri.. adam gelenine gidenine karışıyormuş.. e arabalı ev'li paralı adam istiyodu buldu.. bu sefer de ailesine karışmaya başlamış sanırım.. mesela adamın yeğenleri geliyomuş çocuklu falan kaynanam sürekli çocuklara kızıyomuş onu elleme bunu tutma falan diye tavır yapıyomuş.. neysecime.. bir gün bunlar tartışmış sanırım.. kaynana da demiş ben herşeyimi ayarladım yerim de hazır demiş.. böylece kapanmış o tartışma.. bunun üzerine de kaynanamın 2-3 ay önceki sözleri aklıma geldi.. eşime dedi ki daha erken açsaydın dükkanı şu anda evli olmazdım.. sanki parasızlıktan evlenmiş gibi duygu sömürüsü yaptı bize..
ayol geçimsiz birisin işte.. ben sustum diye iyi gelinim ama.. diğer gelininle anlaşamıyosun.. oğullarına herşeyde engel olmaya çalışıyosun.. üstüne de evlendin.. adamın 60yıllık kardeşlerine karışıyosun.. peh.. sonumuz hayrola..
oh be.. döktüm.. :) konularla biraz alakasız oldu ama az önce aradı kaynanam da aklıma geldieşime ulaşamamış ta beni arıyo nerde niye kapalı telefonu diye.. resmi kurumda dedim kapalı olması normal.. tutturdu bu sefer ya birinin başına bişi gelse nasıl ulaşıp haber vercez diye.. ayol dedim 30 sene önce cep telefonu mu vardı er ya da geç haber alınır hertürlü dedim.. tavrımı anladı.. hayırlı işler dedi kapattı
benim adım crafty
bu kadın senin başına kalır anacığım sölemedi deme
kendini hazırla şimdiden
galiba acı birazda psikolojik oluyo çünkü bendede yara var ilaç kullanırken iyi ilaçlar bittikten sonra sanki şartlanıyorum acıyacak diye ve kendimi kasıyorum ister istemez acıyo bazen eşim bile farkediyo kendini kasıyosun dio
şeker mi var acaba kız
o yaparmış ya yemeyince
töbeler olsun bi baktır bi ara
benim adım crafty
bu kadın senin başına kalır anacığım sölemedi deme
kendini hazırla şimdiden
yok kuzum şeker yok baktırdım ben
yapar mı bilmem ama biraz kolestrol sınıra yakın belki o yapıyordur
Kız dua et ii ki evlenmiş. Benimki dünyada evlenmez. Evlenenleri de kınar. O türden yani anladın?benim heyheyler geldi yine.. sıkıcı ama sizinle paylaşmak istiyorum.. benim kaynanatoş temmuzda evlendi.. namazında niyazında bir kadındır.. kuranını okur .. böle anlatırken aah ne güzel diye içimizden geçiriyoruz.. ama para hırsı gözünü kör etmiş sanırım..
dün görümcem gelicek diye paylaşmıştım geldi.. pazar günü kaynanama gitmişler eşiyle çocuklarla falan ziyarete.. kaynanam cici babayı bezdirmiş sanırım biraz.. adam da görümceme demiş bu böyle giderse kardeşine(yani benim eşime) söylemek zorunda kalıcam bazı şeyleri.. adam gelenine gidenine karışıyormuş.. e arabalı ev'li paralı adam istiyodu buldu.. bu sefer de ailesine karışmaya başlamış sanırım.. mesela adamın yeğenleri geliyomuş çocuklu falan kaynanam sürekli çocuklara kızıyomuş onu elleme bunu tutma falan diye tavır yapıyomuş.. neysecime.. bir gün bunlar tartışmış sanırım.. kaynana da demiş ben herşeyimi ayarladım yerim de hazır demiş.. böylece kapanmış o tartışma.. bunun üzerine de kaynanamın 2-3 ay önceki sözleri aklıma geldi.. eşime dedi ki daha erken açsaydın dükkanı şu anda evli olmazdım.. sanki parasızlıktan evlenmiş gibi duygu sömürüsü yaptı bize..
ayol geçimsiz birisin işte.. ben sustum diye iyi gelinim ama.. diğer gelininle anlaşamıyosun.. oğullarına herşeyde engel olmaya çalışıyosun.. üstüne de evlendin.. adamın 60yıllık kardeşlerine karışıyosun.. peh.. sonumuz hayrola..
oh be.. döktüm.. :) konularla biraz alakasız oldu ama az önce aradı kaynanam da aklıma geldieşime ulaşamamış ta beni arıyo nerde niye kapalı telefonu diye.. resmi kurumda dedim kapalı olması normal.. tutturdu bu sefer ya birinin başına bişi gelse nasıl ulaşıp haber vercez diye.. ayol dedim 30 sene önce cep telefonu mu vardı er ya da geç haber alınır hertürlü dedim.. tavrımı anladı.. hayırlı işler dedi kapattı
ay bende bukadar kiloluyum ama.. kolestrolum alt sınırın altında.. iyi mi kötü mü bilmiyorum.. azıcık yağlı bişey yesem burnum kanıyacakmış gibi bir his oluyor..
sen yine de kolestrole dikkat et kuzum.. ileride tansiyonu da dürter
Kız dua et ii ki evlenmiş. Benimki dünyada evlenmez. Evlenenleri de kınar. O türden yani anladın?
Hastaneye gitmek için oğullarını çağırıyo. Fatura yatırmayı bile bilmiyo. Ve öğren artık dediğimde de "birileri gelecektir hazaarr" diyo. Krizlere giriyorum resmennn
Kız dua et ii ki evlenmiş. Benimki dünyada evlenmez. Evlenenleri de kınar. O türden yani anladın?
Hastaneye gitmek için oğullarını çağırıyo. Fatura yatırmayı bile bilmiyo. Ve öğren artık dediğimde de "birileri gelecektir hazaarr" diyo. Krizlere giriyorum resmennn
Evetttt Konyalı. Ben de batılıyım. Çok uyumluyuz çokkksenin kaynana konyalı mı??
evetttt konyalı. Ben de batılıyım. çok uyumluyuz çokkk
kız yok benimki de sonradan evlenenleri kınardı da.. 5 çocuk büyüttü.. hepsi de evlenince yanımızda olsa bile kendisini yalnız hissetti.. bir de menapoz döneminde.. hiç çekilmiyor.. acaba biz de mi böyle olucaz ki.. .. bir de hayatta hiç dışarıda başkasına çalışmamış biri.. herşeyi alışmış önüne konsun.. beraber otururken mesela.. bayram arifesinde yarım saat aralıkla zırt pırt çaldırırdı izin al gel hazırlık yapalım.. ayol herkes çalışıyor patron bile ordayken ben nasıl izin alıyım da geliyim.. en son mesela 2009da kurban bayramı için sarma sarılacak ozaman da eltimle oturuyorlar.. ikimiz de çalışıyoruz.. içi hazırlamış 2-3 gün önceden .. üşenmiş sarmaya.. arife akşam saat 8de diyo ki gel yardım et saralım.. kırmayım dedim.. beraber çabuk bitiririz düşüncesiyle .. gittim hazırladığı iç kokuşmuş.. yaptığı gün soğuyunca koymamış dolaba.. dedim kokuyor bu.. yok yok sana öle geliyo dedi .. hem yaprağı da benden aldı.. okadar dolma ziyan oldu anlıcanız.. 6litrelik tencere ağzına kadar doldu.. gelin zaten yarım saat geçince yok sigara içim yok çay demlim diye kaytarmaya başladı.. kaynana zaten oturmadı.. gene bana kaldıydı.. :ben allahtan arifeden 1 gün önce yapmıştım kendi sarmalarımı.. ama perişan oldum onu çok ii hatırlıyorum.. hazıra bekleyenlerden nefrt ederim
haftada iki gün kursa gidiyorum mecburen sabahın köründe kalkıyorumhayırdır kuzum sabahın bu saatinde niye ayaktasın bakiim sen
günaydın kızlar
dün değerim 97 çıktı düşüyor yani..
Takdir-i İlahi, hayırlısını dilemiştim hep o yüzden içim rahat
dualarınız için teşekkür ederim Allah sizlere sıkıntı vermesin
Evetttt Konyalı. Ben de batılıyım. Çok uyumluyuz çokkk
Evetttt Konyalı. Ben de batılıyım. Çok uyumluyuz çokkk
hehehee hazar dediğinden anladım
bizim konyalı komşularımız da öyle konuşur :)
sen nirelisin batı derken
hemmen konuya balıklama atlıyım ben marmara kaynanam karadeniz bizde pek bi uyumluyuzdurbu aralar sebepsiz kaynanama takmış durumdayım her lafı batıyo sinir oluyorum neyse fazla konuşmayayım bende belki erkek doğururumda başıma gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?