Eskişehirli sayılırım ama il olarak Bilecik'e bağlıyız.
hmm tahmin ediyorum o zaman bozüyüklümüsün? :26:
bende baba tarafından eskişehirliyim.onlarda da var ama şive.babaannem birşeyi beğendiğinde çok kadın olmuş der mesela
YessEskişehirliler genelde Muhacir oluyo. Bozüyükte de var muhacir ama biz yörüküz. Bizde yok mu var tabi. Ama Konya çok kaba yaw
YessEskişehirliler genelde Muhacir oluyo. Bozüyükte de var muhacir ama biz yörüküz. Bizde yok mu var tabi. Ama Konya çok kaba yaw
benim patronumun babası eskişehiri iç anadoludan saymayın onlar çok görgülü insanlardır der hep.eskişehirlileri çok sever..ama dediğin gibi konyalı bizimde komşularımız var ve onlarda biraz kabalar.gerçi il olarak ayırmak ne kadar doğru bilmiyorum ama...sonuçta bu durum birazda aile ve yaşama şekli ile de ilgili bence.ha bu arada biz manavız
kız misti bizde manavız akraba çıkcaz bıraz araştırsak
hemmen konuya balıklama atlıyım ben marmara kaynanam karadeniz bizde pek bi uyumluyuzdurbu aralar sebepsiz kaynanama takmış durumdayım her lafı batıyo sinir oluyorum neyse fazla konuşmayayım bende belki erkek doğururumda başıma gelir
he evet kırcaalili olduklarını sölemiştin :) bende kendimi bildim bileli o tarafın insanını sevmem.. sebepsiz işte :) ben bulgaristanın kuzeyindeydim.. tuna nehrine 2 saat..izmirli yim doğma büyüme kayınvalidem bulgaristan göçmeni
ama benim ailem terekeme tiflisten gelmişler bizde göçmeniz yani
yaa siz nerelisiniz?
slm kızlar işler yoğun pek giremiyorum..
Bu aralar kızgınlık dönemim ateşimde yükseldi hissediyorum,akıntı da o biçim...
Atlamaya hazır leopar gibiyim
Off şaka bi yana sevsena anlatsana hamile kalmak için neler yaptın ?Boş değil mi bütün bunlar..Bi de sen 9 yıl dgm kontrol hapı kullanmıştın sanki?
günaydın kızlarr. eşimin spermigram testi sonucu geldi dün akşam hiçbir problem yokmuş gayet iyimişbütün akşam tescilliyim kızım ben diye dolandı evde
günaydın kızlarr. Eşimin spermigram testi sonucu geldi dün akşam hiçbir problem yokmuş gayet iyimişBütün akşam tescilliyim kızım ben diye dolandı evde
nerede yaptırdınız serafine
ankarada mıydın sen:26:
Benim koca da yaptırmak istiyo neden tutunamadı bi anormallik mi var acep spermlerde diyo
şimdiye kadar sıcak bakmadı düşükten sonra yaptıracak bizimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?