Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

izmirli yim doğma büyüme kayınvalidem bulgaristan göçmeni
ama benim ailem terekeme tiflisten gelmişler bizde göçmeniz yani

hmm tahmin ediyorum o zaman bozüyüklümüsün? :26:
bende baba tarafından eskişehirliyim.onlarda da var ama şive.babaannem birşeyi beğendiğinde çok kadın olmuş der mesela

YessEskişehirliler genelde Muhacir oluyo. Bozüyükte de var muhacir ama biz yörüküz. Bizde yok mu var tabi. Ama Konya çok kaba yaw

Kızlar benim çıkmam lazım mesai bittiiii. Walla bugün bi iş yapmadım burda dolanırkenNasıl yetiştiriceksem işimiNeyse bakalım Allah kerim. Öpüyorum hepinizii

Kızlar benim çıkmam lazım mesai bittiiii. Walla bugün bi iş yapmadım burda dolanırkenNasıl yetiştiriceksem işimiNeyse bakalım Allah kerim. Öpüyorum hepinizii

YessEskişehirliler genelde Muhacir oluyo. Bozüyükte de var muhacir ama biz yörüküz. Bizde yok mu var tabi. Ama Konya çok kaba yaw

benim patronumun babası eskişehiri iç anadoludan saymayın onlar çok görgülü insanlardır der hep.eskişehirlileri çok sever..ama dediğin gibi konyalı bizimde komşularımız var ve onlarda biraz kabalar.gerçi il olarak ayırmak ne kadar doğru bilmiyorum ama...sonuçta bu durum birazda aile ve yaşama şekli ile de ilgili bence.ha bu arada biz manavız

kız misti bizde manavız akraba çıkcaz bıraz araştırsak

benimki de karadenizli.. beraberken idare etmeye çalışıyordum işte.. aslında tek şeyi gördüğü hatayı insanın yüzüne vurmak.. haksızlığa gelmiyor.. ama haksızlık yapınca birine de doğru yaptığını basa basa söyler :)

izmirli yim doğma büyüme kayınvalidem bulgaristan göçmeni
ama benim ailem terekeme tiflisten gelmişler bizde göçmeniz yani
he evet kırcaalili olduklarını sölemiştin :) bende kendimi bildim bileli o tarafın insanını sevmem.. sebepsiz işte :) ben bulgaristanın kuzeyindeydim.. tuna nehrine 2 saat..

bu arada en küçük görümcem hayrına ziyarete geldi.. bu aralar küçük kardeşlerine takmış olduğumu duymuş ta.. teselli vermeye geldi.. biz konuşuruz onlarla.. evleri varken neden siz idare etmek zorundasınız falan diye.. allaha şükür kayınbabası ev vermiş.. kimse kimseye birşey yapmak zorunda değil dedi.. o da aramızda en küçüğü olduğu için alışmış herşeyi kolay elde etmeye.. bırakın biraz kendi çabalayıp ta bişey kazansın dedi.. içime su serpti işte

haydin ii akşamlar.. kociş gelcek pazardan bakalım ne almış

Son düzenleme:
slm kızlar işler yoğun pek giremiyorum..
Bu aralar kızgınlık dönemim ateşimde yükseldi hissediyorum,akıntı da o biçim...
Atlamaya hazır leopar gibiyim

Off şaka bi yana sevsena anlatsana hamile kalmak için neler yaptın ?Boş değil mi bütün bunlar..Bi de sen 9 yıl dgm kontrol hapı kullanmıştın sanki?

8 yıl kullandım canım
pınarım ben sadece topikte yazılanları uyguladım. adetim bittikten sonra gün aşırı değilde ovulasyona yakın eşimle birlikte oldum.hatta tam ovulasyon günü ve sonraki iki gün kızım hastaydı onunla birlikte uyudum.
bence çok takıyoruz kafamıza o nedenle olmuyor işi ritüellere bağlıyoruz. yok adetim bitti, yok yumurtladım, yok şeffaf akıntı , bunları düşünmekten beynimiz bize oyun oynuyor.
ben bir daha asla çocuğumuz olmayacak diye düşünmeye başlamıştım.hatta eşime biz bu işten vazgeçelim rahata erdik tekrar bebekle uğraşmak istemiyorum(içimden öyle gelmesede) dedim.
allah nasip ettikten sonra er ya da geç olacak daha öncede yazmıştım yine yazıyorum gençlik insanın başına gelen en güzel şey ve çabuk bitiyor hepinizin maşallah sevdiğiniz ve sizi seven saygı duyan eşleriniz var hayatı onlara da kendinize de zindan etmeyin.

günaydın kızlarr. eşimin spermigram testi sonucu geldi dün akşam hiçbir problem yokmuş gayet iyimiş bütün akşam tescilliyim kızım ben diye dolandı evde

günaydın kızlarr. eşimin spermigram testi sonucu geldi dün akşam hiçbir problem yokmuş gayet iyimiş bütün akşam tescilliyim kızım ben diye dolandı evde

günaydın canım çok sevindim
allah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bebiş göndersin size

günaydın kızlarr. Eşimin spermigram testi sonucu geldi dün akşam hiçbir problem yokmuş gayet iyimiş Bütün akşam tescilliyim kızım ben diye dolandı evde

nerede yaptırdınız serafine
ankarada mıydın sen:26:

Benim koca da yaptırmak istiyo neden tutunamadı bi anormallik mi var acep spermlerde diyo
şimdiye kadar sıcak bakmadı düşükten sonra yaptıracak bizimki

nerede yaptırdınız serafine
ankarada mıydın sen:26:

Benim koca da yaptırmak istiyo neden tutunamadı bi anormallik mi var acep spermlerde diyo
şimdiye kadar sıcak bakmadı düşükten sonra yaptıracak bizimki

biz istanbulda oturuyoruz canm. benim koca da hep erteliyordu kaç aydır. kolay değil onlar için de. ama şimdi o da rahatşadı bende valla. bende pko var bari onda bi dert olmadığını anlamış olduk. bi de şu rahim filmi derdinden kurtulsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…