Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

Tuğba87 yeni çektirdi istanbulda biyerde
çok iyiymiş acısız olacakmış öyle diyordu ama çektirdikten sonra hiç konuşmadım
bi araştır istersen..inşallah gerek kalmaz ama yine de aklında bulunsun

klomen - çatlatma iğnesi denediniz mi?

muhacir yani macır demek mi
Evet cnm halk dilindeki macır
yemeğimi yapıyım 15 dak sonra aranızdayım yine
Ya ben şu 15 dk da yemek yapma işini bi beceremedim gitti. Ztn yemek yapmayı da sevemedim gittiiii

Eskişehir ve Ank dışındaki iç anadolu birbirine benziyo cnm. Hepsi kaba mı bilmiyorum ama hepsi çook tutucular

yok ya biz hiçbişey denemedik daha. doktor pko var dedi ekim ayıydı sanırım. progestan verdi adet düzenlesin diye onu kullanıyorum. bi de işte rahim filmi ile spermiogram istedi. bende yarın başka bi doktora gitmeyi düşünüyorum. illaki gereklimidir bu rahim filmi diye ona da soralım bakalım. doktora desem kolomen başlayalım acaba dinler mi beni. pko lu olanlarda kullanılıyor mu acaba kolomen

günaydın kızlarr. eşimin spermigram testi sonucu geldi dün akşam hiçbir problem yokmuş gayet iyimiş bütün akşam tescilliyim kızım ben diye dolandı evde
günaydın kızlar,
serafine benim eşime de bu testi yaptırmak istiyorum ama 30dk. içinde laboratuara ulaşması gerekiyormuş yani hastanedemi yapacak adamcağız

günaydın kızlar,
serafine benim eşime de bu testi yaptırmak istiyorum ama 30dk. içinde laboratuara ulaşması gerekiyormuş yani hastanedemi yapacak adamcağız

istanbulda mı oturuyorsunuz? istanbul labratuvarları diye bi yerde yaptrdı eşim oraya gitmen gerekiyor evde yapılınca çok iyi olmuyormuş. orda taze taze daha iyi eşin çekiniyorsa sabah erken gitsin sakin oluyormuş bizimki de kaç kere yoldan döndü gitmedi

günaydın kızlar, serafine sen klomen gonalf falan kullandınmı yoksa direkt rahim filmimi çekelim dedi doktorun, daha spermiyogram vermemişken rahim filmi biraz ileri aşama değilmi

canım bildiğim kadarıyla drgks pko luydu ama serephone (klomen vari bir ilaç) kullandı
ama pkoyu daha da tetiklediğini duydum ama çatlattıktan sonra bi sorun kalmaması lazım
istersen doktoruna danışabilirsin hamile kalmayı hızlandıran ilaçlar varmış falan diye
çok bildiğini belli etme pek gıcık oluyolar o zmaan:)

günaydın kızlar, serafine sen klomen gonalf falan kullandınmı yoksa direkt rahim filmimi çekelim dedi doktorun, daha spermiyogram vermemişken rahim filmi biraz ileri aşama değilmi

heh bak ben de seni örnek verdiydim pkoluydun di mi yannış hatırlamıyorum:26:

medicallll duy sesimi spermiyogram hakkında bildiklerini anlat
nasıl bir merkezde yaptırmak lazım
donanımı nasıl

bizim merkezde laboratuar yok dışarı bi yere gidiyor acep o zaman zarfında sağlıklı sonuç alamaz mıyızki nasıl olur bu işler???

doktorcm ya hiçbişey kullanmadım ben doktor ilk gidişimde istedi hepsini. ben yarın başka bi doktora görüneyim diyorum ya. dediğin gibi rahim filmi bana da biraz daha ileri aşama gibi gelio

doktorcm ya hiçbişey kullanmadım ben doktor ilk gidişimde istedi hepsini. ben yarın başka bi doktora görüneyim diyorum ya. dediğin gibi rahim filmi bana da biraz daha ileri aşama gibi gelio

sakın canım yaa ne gerek var hemen rahim filmine. sen hormonlarına baktırırsın eşin spermşiyogram yaptırır, sende pko varsa zaten doktorun sana ilk vereceğiilaç klomendir. klomen de pkolularda inan çok işe yarıyor. bence değiştir doktorunu öncelikle klomenden başla

hastanede yaptırın özel laboratuvara gitmeyın tememmmmmi yavru
özel lab. guvenmeyın derim saglıklı sonuc alamazsınız uyduruk sonuclar verılıyo

Son düzenleme:
metformin içeren bir şeker ilacı. pkolularda insülin direnci oluyor, yumurtlamayı engelliyor, metformin bu direnci kırıyor. tüm pkolular kullanır genelde

bana açlık kan şekeri testi yaptı iyi çıktı bi de insülin hormonuma baktı o da iyi çıktı heralde ondan vermedi bu ilacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…