- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
ay şükür kusma yok akıllım yaa
ben halime bin kere şükrediorum millet yollarda iş yerlerinde kusuo çekio o bulantıyı
ben yine evimdeyim hiç diilse
ay anam hızınıza yetişemedim :) balıklama dalıyorum biryerlerden..
craftym sigarayı hamile kalmadan önce bırakmana çok sevinmiştim.. biri de kocama bıraktırsa.. bırakması için üstüne gitmiyorum.. sadece yanımda içme diyorum çok kötü tıkanıyorum kokusundan.. ama bazen dükkanda dışarısı soğuk diye içiyor kavga ediyoruz sonra da.. küçükken 2-3 yıl boyunca iğnelerle inhalasyonla falan tedavi oldum astımdan.. bazen diyorum senin için mi yedim okadar iğneyi sen beni zehirle diye :) bırbırıbr devam ediyo öle işte..
200lira ad değil ki anam.. ben kendim için hiç ayrıyetten bir masraf yapmıyorum.. bazen diyorum sen kasadan 5 lira ayırabiliyosan sigara için bende 5 alıcam kendime.. biriktiriyorum.. sonra bi ödeme çıkıyor onun ödüyoruz
hem bacım vitamin olayına gireyim.. geçende seda sayanda bir doktor çıktıydı.. hamilelere calsiyum için de sütü faazla önermiyorum dedi.. bol miktarda kalsiyum içeren sebzeleri tüketmeleri daha ii dedi..
protein fln neyim de anlattı işte et kesinlikle iyi haşlanmış olacak.. ızgaradan çekinin dedi..
Canımmm nasılsın bakalım mickey nasıl?
Yerim ikinizide
teorik olarak bakacak olursan evet tek başıma yaptım :)
şimcikkk
ben o işe şöle bi yol burdum
sigarayı bıraktım
200 TL cebime kaldı
o parayı her hafta gelen kadına veriorum
evde elimi hiççç bişeye sürmüyorum artık
sende bişeylerden kısıp bunu kadına verebilirsin
kopişim
hamile kalıpta sigara içene hayretle bakıyorum zaten
nasıl kıyılır bilmiorum
köpek gibi zorlandım zorlanıorum ama bir nefes çekmedim inan
içenin yanından da kaçıorum
günah giremem onun günahına ben
kızzz topicde demeyin yeşil mercimek
hayatta bi insanın en sevdiği yemek yeşil mercimek olabilir mi
evde olsun sabah onla kahvaltı fln ediorum
pehhh
göynüm çekti hafta sonu yapem bari erişteli çorbasını
yemeği nasıl oluyo onun kuzum???
haşladın mı mercimeki
sona soğan az sarımsak salça kavur
ekle mercimeki ,patatesi
az un koy az ama
sona tuz su
olsun sana yemek
hiç denemedim
patates yerine glisemik endeksi düşük hangi sebzeyi koyabilirim??
karnıbahar, brokoli??
kopişim
hamile kalıpta sigara içene hayretle bakıyorum zaten
nasıl kıyılır bilmiorum
köpek gibi zorlandım zorlanıorum ama bir nefes çekmedim inan
içenin yanından da kaçıorum
günah giremem onun günahına ben
töbeler olsun bidaha dememhaşladın mı mercimeki
sona soğan az sarımsak salça kavur
ekle mercimeki ,patatesi
az un koy az ama
sona tuz su
olsun sana yemek
aynı yöntemle çok sulu yap erişte de koy
sona üzerine nane yağ yak
olsun sana çorbeeee
eltimden bahsettin sanırım.. ben artık o şahıs hakkında bişey dememeye karar verdim.. zaten bunlar hep cahilliğinden, bencilliğinden. art niyetliliğinden .. allaha havale ediyorum.. son bişi demeden dayanımicam.. akşam en küçük görümceme gittim 80li iki kızı var.. bizim eltim hep anlatırdı annem şunu aldı bunu yaptı bebek için şunu ördü falan diye.. pazar günü görümcemler de gitmişler onlara çaya, eltime de demiş hani bakalım neler hazırladınız bebeğe.. diyo doldurmuşlar bir hurca birsürü giysi ama hep ucuz kalitesiz yamuk yumuk şeyler.. insan 10 alacağına 2-3 adam akıllı bişiy alır .. sonracıma annesinin ördüğü örgüler berbatmış.. battaniye diye aylardır anlatıyordu 4-5 tane var diye.. bişeye benzemiyomuşlar.. o anda da eltimin annesi gelmiş.. görümceme demiş .. hani sizin bir güzel hırka örneği var ya ben onu güzel düşüremedim sana zahmet örürmüsün demiş.. görümcem de ne gerek var demiş nasılsa herşeyini almışsınız.. gelinde bişeye ihtiacı olmadığını söledi demiş kadına :)
sonra kayınım çekmiş görümcemi demiş abla şuna bi alış veriş yapmaya beraber gidelim soytarı gibi geziyor 1 tunik üstünde her gittiği yere onunla gidiyo.. e karnı da büyüyünce çirkin duruyor göt meydanda.. hani hamile giysisi almak istemiyomuş salak
gitmişler zar zor 10 liraya hamile tuniği almışlar.. hep normal giysilere bakıyomuş gerizekalı.. daha neler var da.. yine daldım.. çok uzun yazıyorum
patatessiz yap
günahına girme mercimeğin karnıbaharla :)
hiç denemedim
patates yerine glisemik endeksi düşük hangi sebzeyi koyabilirim??
karnıbahar, brokoli??
töbeler olsun bidaha dememben öle yapmıyorum daha pratik konu uzamasın diye yazmıyorum
töbeler olsun bidaha dememben öle yapmıyorum daha pratik konu uzamasın diye yazmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?