Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

kopişim
hamile kalıpta sigara içene hayretle bakıyorum zaten
nasıl kıyılır bilmiorum
köpek gibi zorlandım zorlanıorum ama bir nefes çekmedim inan
içenin yanından da kaçıorum
günah giremem onun günahına ben

offf bide sigarayı bırakmalıyım ikici hedefimde bu en azından olmadı azaltmalıyım artık sigarayı bi bırakayım her ay kendimi ödüllendircem ayakkabı çanta aklıma ne gelirse alcam

kızzz topicde demeyin yeşil mercimek
hayatta bi insanın en sevdiği yemek yeşil mercimek olabilir mi
evde olsun sabah onla kahvaltı fln ediorum
pehhh
göynüm çekti hafta sonu yapem bari erişteli çorbasını

Bir süre sonrada tiksineceksin zaten

kızzz topicde demeyin yeşil mercimek
hayatta bi insanın en sevdiği yemek yeşil mercimek olabilir mi
evde olsun sabah onla kahvaltı fln ediorum
pehhh
göynüm çekti hafta sonu yapem bari erişteli çorbasını

yemeği nasıl oluyo onun kuzum???

yemeği nasıl oluyo onun kuzum???

haşladın mı mercimeki
sona soğan az sarımsak salça kavur
ekle mercimeki ,patatesi
az un koy az ama
sona tuz su
olsun sana yemek

aynı yöntemle çok sulu yap erişte de koy
sona üzerine nane yağ yak
olsun sana çorbeeee

eltimden bahsettin sanırım.. ben artık o şahıs hakkında bişey dememeye karar verdim.. zaten bunlar hep cahilliğinden, bencilliğinden. art niyetliliğinden .. allaha havale ediyorum.. son bişi demeden dayanımicam.. akşam en küçük görümceme gittim 80li iki kızı var.. bizim eltim hep anlatırdı annem şunu aldı bunu yaptı bebek için şunu ördü falan diye.. pazar günü görümcemler de gitmişler onlara çaya, eltime de demiş hani bakalım neler hazırladınız bebeğe.. diyo doldurmuşlar bir hurca birsürü giysi ama hep ucuz kalitesiz yamuk yumuk şeyler.. insan 10 alacağına 2-3 adam akıllı bişiy alır .. sonracıma annesinin ördüğü örgüler berbatmış.. battaniye diye aylardır anlatıyordu 4-5 tane var diye.. bişeye benzemiyomuşlar.. o anda da eltimin annesi gelmiş.. görümceme demiş .. hani sizin bir güzel hırka örneği var ya ben onu güzel düşüremedim sana zahmet örürmüsün demiş.. görümcem de ne gerek var demiş nasılsa herşeyini almışsınız.. gelinde bişeye ihtiacı olmadığını söledi demiş kadına :)
sonra kayınım çekmiş görümcemi demiş abla şuna bi alış veriş yapmaya beraber gidelim soytarı gibi geziyor 1 tunik üstünde her gittiği yere onunla gidiyo.. e karnı da büyüyünce çirkin duruyor göt meydanda.. hani hamile giysisi almak istemiyomuş salak

gitmişler zar zor 10 liraya hamile tuniği almışlar.. hep normal giysilere bakıyomuş gerizekalı.. daha neler var da.. yine daldım.. çok uzun yazıyorum

töbeler olsun bidaha demem ben öle yapmıyorum daha pratik konu uzamasın diye yazmıyorum

ben sana diim bacı
eksik bu kız
hiçç dertlenme sen
kafa gidik :)
beyin bedava
havale ediver yaradanıma :)

eltini hayrına bi psikologa götürsen normal değil
çok üzülüyorum ben o tip insanlara hastalar ama farkında değiller
hastasın desen hasta sensin derler:44:

Son düzenleme:
töbeler olsun bidaha demem ben öle yapmıyorum daha pratik konu uzamasın diye yazmıyorum

ben farklı yapıyorum.. bizde salça pek kullanılmadığı için yeşil mercimekte kırmızı rengi sevmiyorum ... su kaynayınca örn orta boy tencereye 1 su bardağı y.mercimek.. 1-2 havuç yuvarlak ince ya da küp küp te olur doğruyorum.. sonracıma orta boy 1-2 diş sarımsağı da yuvarlak ince şekilde doğruyorum.. hep beraber haşlanıyorlar.. sonracıma erişteli yapacaksam eriştesini ayrı haşlıyorum.. henüz birlikte haşlamasını beceremiyorum sanırım.. ama eriştesiz de güzel oluyor.. en sonunda da azıcık nane ve karabiber ekiyorum üstüne.. 1-2 dk sonra altını kapatıyorum.. aynen kardeşim de bende yeşil mercimeeen hastasıyız.. sabah öğlen akşam onu yesek yeter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…