Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

yaz kız
olan oldu :)
anneme sipariş geçildi bile üzülme :)

mercimeği geceden ıslatıyorum düdüklü tencerede soğanı havucu sarımsağı salçayı kavuruyorum üstüne mercimeği patatesi tencerenin kapağını kapa 15 dakka sonra hazır
ben mercimeği haşlamadan yapıyorum daha lezzetli oluyo

keşke evde olsam da şu mamaların hepsini yapsam
ama pilim bitmiş vaziyette eve gidiyorum
yapasım kaçıyo annemden alıyorum

keşke annem benle aynı yerde otursa da hep ondan alsam keşke keşke
bu konuda pis yarsıyorum sana

evet çok güzel anneyle yakın oturmak
kayınvalideyle değildir de anneyle süperrrr

bu arada bilmeyenler için hemen tercümanlık yapayım
yarsımak:imrenmek

keşke evde olsam da şu mamaların hepsini yapsam
ama pilim bitmiş vaziyette eve gidiyorum
yapasım kaçıyo annemden alıyorum

bunu yapabilirsin çok kolay 5 dakkada hazırlanıyo akşamdan ısla mercimeği olmadı sabah işe giderkende olur akşam gelincede pişir sen salatanı yapana kadar yemeğin hazır

eltini hayrına bi psikologa götürsen normal değil
çok üzülüyorum ben o tip insanlara hastalar ama farkında değiller
hastasın desen hasta sensin derler:44:

ben sana diim bacı
eksik bu kız
hiçç dertlenme sen
kafa gidik :)
beyin bedava
havale ediver yaradanıma :)

rabbime havale ediyorum zaten.. bukadar fitne insan ben hayatmda görmedim.. güya bir de tutumluymuş.. böyle tutumlu olunmaz ki.. çok tutumluysan sigara da içme.. hele bi de hamilesin.. acıyorum ona ama yok acımıyorum da.. allahım işini çok iyi biliyor.. hem bu kız çok kötü ortamda yetişmiş.. bunun babası 74-75 yaşlarında.. eltim kuma kızı.. yani ikinci kadının kızı.. sürekli dedikodular kavgalar iftiralar.. laf taşımalar.. yani kayınım nasıl da oldu gönlü böle bi boka kondu hala aklım almıyor.. ve kız sırf kayınımla evlenebilmek için daha 16 yaşında altına yatmış.. töbe töbe.. 2 ay sonra da kızın annesi geliyor kaynanama kızımı istemeye gelin hamile demiş(oysa o da yalan).. 2 kişinin yediğinden o da yer demiş falan.. kaynanam da kızınıza sahip çıksaydınız demiş.. benim oğlum daha 17 yaşında işii yok askerliğini de yapmamış.. git demiş 5 sene sonra beraberseler biz istemesini biliriz.. kovmuş kadını evden kaynanam :) daha detay anlatmıcam artık 1-2-3 tıp diyorum eltim konusunu açmıcam.. ama olur da çok daralırsam bişi olursa.. tek paylaşacağım yer yine burası. :)

bunu yapabilirsin çok kolay 5 dakkada hazırlanıyo akşamdan ısla mercimeği olmadı sabah işe giderkende olur akşam gelincede pişir sen salatanı yapana kadar yemeğin hazır

denicem bende mutlakaaa
yaz gelse de saçmalasak
çalı fasülye karpuz
ohhh
kışın çok az sebze yaaa

iyi ama patates nasıl pişiyo 15 dk da
yemeğini yaptığımda hep kısık ateşte yarım saatte falan pişiyo
küp küp mü doğrıcaz
:44:

iyi ama patates nasıl pişiyo 15 dk da
yemeğini yaptığımda hep kısık ateşte yarım saatte falan pişiyo
küp küp mü doğrıcaz
:44:

düdüklü tencerede pişiriyorum ben gayet güzel oluyo
patetes püresi yaparkende düdüklüde yapıyorum 15 dakkada
bi çok yemeğimi düdüklüde pişiriyorum çok pratik

düdüklü tencerede pişiriyorum ben gayet güzel oluyo
patetes püresi yaparkende düdüklüde yapıyorum 15 dakkada
bi çok yemeğimi düdüklüde pişiriyorum çok pratik

iyi ki düdüklümüz var yoksa yemek yapmak eziyet oluyor hele kurufasulye nohut falan yaparken.. annemi hatırlarım memlekette akşamdan fasulyeyi koyardı tencereye.. elektrikli ocakta kısık ayarda sabaha kadar pişerdi tabi bir de gece karlık kontrol ederdi suyunu.. allah korusun suyu biter yanar tutuşur falan

ay ömür törpüsü gibi..valla çok hamdolsun bugünümüze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…