Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

niye geceden koyuyodu anlamadım nohutu fasülyeyi bi gece önceden ıslatınca pişiyo

bende kaçar kızlar kızım tepemde anne bilgisayarıma huzur ver birazda ben oturcam diye söyleniyo öpüyorum hepinizi iyi akşamlar :76:

niye geceden koyuyodu anlamadım nohutu fasülyeyi bi gece önceden ıslatınca pişiyo

bacım düdüklüsü yoktu ki annemin :) normal şartlarda düdüklüde geceden ıslatılmış fasulye yada nohut ve kalitesi iyi ise yarım saatte pişiyor düdüklüde.. ama eskiden düdüklü bir tek karşı binadaki teyzede vardı o da acaip tıııııy diye bi ötüş sesi kalmış aklımda.. anam alır mı ondan heç :) koyardı gece saat 1de, sabah 6da pişmiş oluyodu..

ayrıca bakın kızlar http://www.kadinlarkulubu.com/infertilite-kisirlik/429322-bunlar-tecrubelerim.html

kızlar şimdi bişi okudum kadın kuran kursuna gidiyormuş oradaki hoca anlatmış hocanın arkadaşının hamile kalması imkansızmış bunu uygulamış ve hamile kalmış dr u bile şaşırmış 1 tane elmayı sapını ve püskülünü temizleyerek yıkıyormuşsunuz sonra abdest alıp o elmaya 7 defa meryem suresini okuyup elinizle ortadan ikiye ayırıp yarısını siz yarısınıda eşinize yedireceksiniz ondan sora doğru yatağa inanarak yapılırsa oluyormuş kızlar neden olmasın yer gök dua üstüne

vallahi ben inanırım.. denemeye değer yani.. önce bi elma aldırmam lazım kocişe.. pek te sevmez de.. yeşil ekşi bulmamız lazım yoksa zor yediririm.. kocamıza sölemesek olur mu ki acep.. biliyosunuz kocalar böyle şeylere nekadar inansalarda kasıyorlar kendilerini ..

selam kızlar..biz bugün akşama kadar çalışacakmışız..ama ben izin alıcam çğleden sonra..kayınvalidemler ev taşıyacak gitmezsem olmaz demi :26:

gerçekten yardıma gitmek istiyorsan izin al canım hatta izine ne gerek var sonuçta sen 1ayı geçti ayrılıcam diyeli.. bence sesleri çıkmaması lazım.. ama yok gitmek istemiyorum diyorsan da bahane olur sana akşama kadar çalışırsın falan şaka bir yana..
sizinkiler nereye taşınıyor? kira falan mı tuttular.. bari garanti olan gelirleri var mı idare edebilecekler mi.. sizin başınıza kalmasın masrafları

izin aldım zaten cnm..12 gibi falan çıkıcam.salı günü büyük bir ihale varda.2 arkadaş hazırlanıyoruz.onu yarı yolda bırakmış olmamak için geldim.işlerimi toparlayıp çıkıcam.kayınvalidemlere yardım etmem lazım etmesem olmaz.bizimkiler yine aynı semtte eski evlerine yakın bana biraz daha uzak bir yere taşınıyorlar.kayınpederimin emekli maaşı var birde eltim çalışıyo..ama bize kiraya çıkmalarından dolayı zararları olacak gibi :26:

gitmesen olmaz ama fazla ağır kaldırırsan da olmaz

aynen bence de ağır kaldırmaması lazım ama.. bu işler için nakliye firması tutulmadı mı ki? taşınacaklarını madem biliyordular bence 2-3 gün öncesinden evi toplamaya başlamış olmaları lazımdı.. ya da taşınacak yerin de temizliği girmeden önce yapmış olmaları lazımdı yani.. hem eltin yok muydu senin.. onların yüzünden bu halde değiller mi.. o yardım eetsin

selam kızlar..biz bugün akşama kadar çalışacakmışız..ama ben izin alıcam çğleden sonra..kayınvalidemler ev taşıyacak gitmezsem olmaz demi :26:

Bence telefon aç kayınvalidene öğlene izin alabilirsem gelicem falan diye nabız yokla seni düşünüyosa zaten demesi lazım yok kızım hallederiz sen işine bak der ...

sana uzak eski evlerine yakın olsunlar
kayınvalidenin uzak olması iyidir
benim kayınvalidem iyi kadındır çok şükür
ama kayınvalidenin uzak olmasında her zaman faide var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…