iyi ki düdüklümüz var yoksa yemek yapmak eziyet oluyor hele kurufasulye nohut falan yaparken.. annemi hatırlarım memlekette akşamdan fasulyeyi koyardı tencereye.. elektrikli ocakta kısık ayarda sabaha kadar pişerditabi bir de gece karlık kontrol ederdi suyunu.. allah korusun suyu biter yanar tutuşur falan
niye geceden koyuyodu anlamadımnohutu fasülyeyi bi gece önceden ıslatınca pişiyo
kızlar beğen butonu vardı ben artık göremiyorum sizin sayfada var mı
kimse yokmu ? günaydınlar...
günaydın canım ben varım her zamanki gibi:80::80:
nöbetçi yine biziz anlaşılan
kızlar şimdi bişi okudum kadın kuran kursuna gidiyormuş oradaki hoca anlatmış hocanın arkadaşının hamile kalması imkansızmış bunu uygulamış ve hamile kalmış dr u bile şaşırmış 1 tane elmayı sapını ve püskülünü temizleyerek yıkıyormuşsunuz sonra abdest alıp o elmaya 7 defa meryem suresini okuyup elinizle ortadan ikiye ayırıp yarısını siz yarısınıda eşinize yedireceksiniz ondan sora doğru yatağa inanarak yapılırsa oluyormuş kızlar neden olmasın yer gök dua üstüne
kaynanamdan nefret ediyorum nefretttttttttttttttttttttttttttttttttttt
böyle bir topik varsa hemen abone olucam kızlar
bende varım bende.. günaydın kızlar :) cumartesi nöbetçileri nasılsınız?!
cumartesi zedeler günaydın bende burdayım
selam kızlar..biz bugün akşama kadar çalışacakmışız..ama ben izin alıcam çğleden sonra..kayınvalidemler ev taşıyacak gitmezsem olmaz demi :26:
selam kızlar..biz bugün akşama kadar çalışacakmışız..ama ben izin alıcam çğleden sonra..kayınvalidemler ev taşıyacak gitmezsem olmaz demi :26:
gerçekten yardıma gitmek istiyorsan izin al canım hatta izine ne gerek var sonuçta sen 1ayı geçti ayrılıcam diyeli.. bence sesleri çıkmaması lazım.. ama yok gitmek istemiyorum diyorsan da bahane olur sana akşama kadar çalışırsın falanşaka bir yana..
sizinkiler nereye taşınıyor? kira falan mı tuttular.. bari garanti olan gelirleri var mı idare edebilecekler mi.. sizin başınıza kalmasın masrafları
gitmesen olmaz ama fazla ağır kaldırırsan da olmaz
izin aldım zaten cnm..12 gibi falan çıkıcam.salı günü büyük bir ihale varda.2 arkadaş hazırlanıyoruz.onu yarı yolda bırakmış olmamak için geldim.işlerimi toparlayıp çıkıcam.kayınvalidemlere yardım etmem lazım etmesem olmaz.bizimkiler yine aynı semtte eski evlerine yakın bana biraz daha uzak bir yere taşınıyorlar.kayınpederimin emekli maaşı var birde eltim çalışıyo..ama bize kiraya çıkmalarından dolayı zararları olacak gibi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?