sana uzak eski evlerine yakın olsunlar
kayınvalidenin uzak olması iyidir
benim kayınvalidem iyi kadındır çok şükür
ama kayınvalidenin uzak olmasında her zaman faide var
katılıyorum bıdığım... benim kaynana evlenince keçiörene taşındı.. bana 30dk falan arabayladolmuşla da 2 araç 1,5saat... o yönden biraz rahatım fazla sık gelip gitmiyorlar.. kadın her geldiğinde ortalığı karıştırıp gidiyor.
aman cnm ağır falan kaldırırmıyım hiç..gitmesen olmaz ama fazla ağır kaldırırsan da olmaz
aynen bence de ağır kaldırmaması lazım ama.. bu işler için nakliye firması tutulmadı mı ki? taşınacaklarını madem biliyordular bence 2-3 gün öncesinden evi toplamaya başlamış olmaları lazımdı.. ya da taşınacak yerin de temizliği girmeden önce yapmış olmaları lazımdı yani.. hem eltin yok muydu senin.. onların yüzünden bu halde değiller mi.. o yardım eetsin
Bence telefon aç kayınvalidene öğlene izin alabilirsem gelicem falan diye nabız yokla seni düşünüyosa zaten demesi lazım yok kızım hallederiz sen işine bak der ...
vallahi ben inanırım.. denemeye değer yani.. önce bi elma aldırmam lazım kocişe.. pek te sevmez de.. yeşil ekşi bulmamız lazımyoksa zor yediririm.. kocamıza sölemesek olur mu ki acep.. biliyosunuz kocalar böyle şeylere nekadar inansalarda kasıyorlar kendilerini ..
dün akşam ordaydım zaten..nabız falan yoklamama gerek yok gitmezsem zaten tefe çalar beni kayınvalidem zaten komşularda hemen sorar beni lafçı insanlar
koprinacım bizimkiler o kadar uyuzlarki deli oluyorum bazen.evin içindeki kiracı bu hafta çıktı.çarşambadan beri badana yapacaklar birilerini bekliyorlardı ..bekledikleri kişide dün haber yollamış ben badana için gelemiycem diye.kayınpederim ve kaynım ikiside evdeler elin adamını beklediler yani düne kadar badana için..adam gelmiycem deyince dün badanaya başladılar tabi bitmedi..bugün devam edecekler onların bitirdiği yeri bayanlarda temizleyecekmiş.yarında eşyalar taşınacak.bir kargo şirketi ile anlaşmışlar güya..dün baktım hiç evide toplamamışlar.bilmiyorum nasıl olacak.bu hafta sonu bir geçseydi.herşey plansız programsız.gerçi onların herzamanki halleri ama.
o tam kazanlık kopricim
yaptıracam ben ona aklımda
ama fabrikada o kadar sac yok
ereğli demirçelikten özel sipariş etmek lazım
aman cnm ağır falan kaldırırmıyım hiç..
dün akşam ordaydım zaten..nabız falan yoklamama gerek yok gitmezsem zaten tefe çalar beni kayınvalidem zaten komşularda hemen sorar beni lafçı insanlar
koprinacım bizimkiler o kadar uyuzlarki deli oluyorum bazen.evin içindeki kiracı bu hafta çıktı.çarşambadan beri badana yapacaklar birilerini bekliyorlardı ..bekledikleri kişide dün haber yollamış ben badana için gelemiycem diye.kayınpederim ve kaynım ikiside evdeler elin adamını beklediler yani düne kadar badana için..adam gelmiycem deyince dün badanaya başladılar tabi bitmedi..bugün devam edecekler onların bitirdiği yeri bayanlarda temizleyecekmiş.yarında eşyalar taşınacak.bir kargo şirketi ile anlaşmışlar güya..dün baktım hiç evide toplamamışlar.bilmiyorum nasıl olacak.bu hafta sonu bir geçseydi.herşey plansız programsız.gerçi onların herzamanki halleri ama.
benim kayınvalidemde özünde iyi biri gibi ama bana hiç iyiliği dokunmadıeltime çok iyilik yaptı ama allahı var şimdi eltimin anne babası yok ona çok sahip çıktılar...benim eşimden biraz çekinir kayınvalidem eşim sert mizaçlı biridir.dışardan görenler hep çekinir ama özünde çok esprili sıcaktır aslında..ailesinede bu durumlar yüzünden özellikle son dönemlerde çok kızdı eşim o yüzden baya bir mesafeliler bize karşı.uzak olmalarına seviniyorum..nerdeyse bizim karşı apartmandan ev tutacaklardı.eltimle kayınvalidem çok istedi ama bu evi kayınpederim tuttu.
aa..sss..aa .. ses..ses.. aloo..
burdayım
bir yandanda iş yapmaya çalışıyorum
benim eşimin ailesi (fazla) iyi niyetlidir ama bizim kadar yakın oturmak bazen problem olabiliyor
kendilerinden ayırmıyorlar hiç bu da bazen kişisel alanınıza bile rahatça girmelerine sepep oluyor
kafasına göre eve girip çıkıyor böyle olunca da kendi evimmiş gibi hissetmiyorum ben evimi
inanmazsınız bir cumartesi günü işten eve gittim gardrobun bütün kapakları açık balkon kapısı açık
hırsız girdi sandım şaşkınlıktan bakakalmışım.. tam o sırada anahtarıyla daldı eve dolaplar kokuyormuş
havalandırmak için açmışmış.. tabi ben bir şok daha
ne diyeceğimi şaşırdım dilim tutuldu resmen
(sanane benim dolaplarım kokuyor mu evimi bok mu götürüyoo allah allah) ama diyemedim hiçbir şey
kendi kendime sinirlendiğimle kaldım öylece çünkü ben baştan tavrımı koyamadım en baştan sınırları çizmem gerekirdi beceremedim
o yüzden bu evden taşınıncaya kadar sesimi çıkarmayacağım
benim eşimin ailesi (fazla) iyi niyetlidir ama bizim kadar yakın oturmak bazen problem olabiliyor
kendilerinden ayırmıyorlar hiç bu da bazen kişisel alanınıza bile rahatça girmelerine sepep oluyor
kafasına göre eve girip çıkıyor böyle olunca da kendi evimmiş gibi hissetmiyorum ben evimi
inanmazsınız bir cumartesi günü işten eve gittim gardrobun bütün kapakları açık balkon kapısı açık
hırsız girdi sandım şaşkınlıktan bakakalmışım.. tam o sırada anahtarıyla daldı eve dolaplar kokuyormuş
havalandırmak için açmışmış.. tabi ben bir şok daha
ne diyeceğimi şaşırdım dilim tutuldu resmen
(sanane benim dolaplarım kokuyor mu evimi bok mu götürüyoo allah allah) ama diyemedim hiçbir şey
kendi kendime sinirlendiğimle kaldım öylece çünkü ben baştan tavrımı koyamadım en baştan sınırları çizmem gerekirdi beceremedim
o yüzden bu evden taşınıncaya kadar sesimi çıkarmayacağım
ay oda kötü bir durum gerçekten..
şimdi bizim kayınvalidede çok titiz.iş yaparken insanlar inceler durur.bende hiç sevmem takip edilmeyi.nasıl temizlik yapıcaz onunla bilmiyorum:26:
temizlik yapılmadan mı gelecek ki eşya.. o temizlik işi sen gidene kadar bitse bari.. sadece düzme işi kalsa
yok kız nerde..daha bugün temzlik olacak yarın eşya taşınacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?