Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

sana uzak eski evlerine yakın olsunlar
kayınvalidenin uzak olması iyidir
benim kayınvalidem iyi kadındır çok şükür
ama kayınvalidenin uzak olmasında her zaman faide var

katılıyorum bıdığım... benim kaynana evlenince keçiörene taşındı.. bana 30dk falan arabayla dolmuşla da 2 araç 1,5saat... o yönden biraz rahatım fazla sık gelip gitmiyorlar.. kadın her geldiğinde ortalığı karıştırıp gidiyor.

o tam kazanlık kopricim
yaptıracam ben ona aklımda
ama fabrikada o kadar sac yok
ereğli demirçelikten özel sipariş etmek lazım

ohhh bitirdim raporlarımı rahatladım kızlarr
artık konuşabilirm bende

misticim iyi yapmışsın bence izin almakla... yanlarında olman kötü günlerinde destek olman güzel
ama iyi niyetini de suistimal etmelerine de izin verme tabi
senin gibi gelini mumla arasalar bulamazlar valla bu devirde

gitmesen olmaz ama fazla ağır kaldırırsan da olmaz
aman cnm ağır falan kaldırırmıyım hiç..

Bence telefon aç kayınvalidene öğlene izin alabilirsem gelicem falan diye nabız yokla seni düşünüyosa zaten demesi lazım yok kızım hallederiz sen işine bak der ...

dün akşam ordaydım zaten..nabız falan yoklamama gerek yok gitmezsem zaten tefe çalar beni kayınvalidem zaten komşularda hemen sorar beni lafçı insanlar
koprinacım bizimkiler o kadar uyuzlarki deli oluyorum bazen.evin içindeki kiracı bu hafta çıktı.çarşambadan beri badana yapacaklar birilerini bekliyorlardı ..bekledikleri kişide dün haber yollamış ben badana için gelemiycem diye.kayınpederim ve kaynım ikiside evdeler elin adamını beklediler yani düne kadar badana için..adam gelmiycem deyince dün badanaya başladılar tabi bitmedi..bugün devam edecekler onların bitirdiği yeri bayanlarda temizleyecekmiş.yarında eşyalar taşınacak.bir kargo şirketi ile anlaşmışlar güya..dün baktım hiç evide toplamamışlar.bilmiyorum nasıl olacak.bu hafta sonu bir geçseydi.herşey plansız programsız.gerçi onların herzamanki halleri ama.

bencede söyleme inanmak önemliymiş çünkü

sana söyeyim
sizin taşınma bugün de sürer yarın da

o tam kazanlık kopricim
yaptıracam ben ona aklımda
ama fabrikada o kadar sac yok
ereğli demirçelikten özel sipariş etmek lazım

dün kadın arıyor beni ama ne selam ne bişi.. kızım pazara gitçem de ne yeşillik alayım, ne lazım diyor.. bende susuverdim telefonda ne dicemi şaşırdı.. hayırdır dedim, turşu bişi mi kurcan (ne alakaysa) e mangal yapçaz ya diyor.. haberim yok dedim.. (meğer sabah eşimle pazar günü anlaşmışlar elmadağındaki villaya gitçemişiz..) ben dükkana yeni geldim dedim herhalde unuttu söylemeye.. tüh dedim başka planlar vardı da neyse dedim.. kafana göre takıl canınız ne istiyorsa al anne dedim :) hem bakalım hava nasıl olacak dedim yağmurluysa gidemeyiz.. zaten soğuk.. villa da yeni olduğu için ne elektriği var ne suyu.. resmen bana olacak eziyet.. yağmurluysa gitmeyiz dedim bende..
sonra da eşimi aradım bir araba laf saydım kapattım ...

benim kayınvalidemde özünde iyi biri gibi ama bana hiç iyiliği dokunmadı eltime çok iyilik yaptı ama allahı var şimdi eltimin anne babası yok ona çok sahip çıktılar...benim eşimden biraz çekinir kayınvalidem eşim sert mizaçlı biridir.dışardan görenler hep çekinir ama özünde çok esprili sıcaktır aslında..ailesinede bu durumlar yüzünden özellikle son dönemlerde çok kızdı eşim o yüzden baya bir mesafeliler bize karşı.uzak olmalarına seviniyorum..nerdeyse bizim karşı apartmandan ev tutacaklardı.eltimle kayınvalidem çok istedi ama bu evi kayınpederim tuttu.

ay kuşum işin zor senin.. ben evlendiğimden beri mecburen 3 kira değiştirmek zorunda kaldım.. yeni geldiğim zamanlar oturdukları ev hiç ısınmıyordu e mecburen tüm odaların petekleri açık olması gerekiyodu .. eşim ben, kayınım, kaynanam.. ayda 500tl buluyordu doğalgaz ve hiç ısınmıyordu.. en üst kat.. sonra taşınırken herkes kendi eşyasını topladı , mutfağı kaynanamla birlikte topladık.. yeni yerin badanasını da eşimle birlikte yaptık :) çok eğlenceliydi.. sonra kayınım evlendiği zaman da biz ayrı daireye taşındık, acıdık dedik şimdi depozito falan ödemesin hazır ev var.. hem oranın badanasını yaptık hem kendi taşınacağımız yerin.. 3+1 daireye akşam saat 5-6 gibi giriştik.. sabah 4te bitti.. (eşimin eli de maşallah herşeye yatkın.)

yani lafım.. milleti bekleyeceğine eline ruloyu alıp boyayı yapsaydılar madem 2 erkek var.. eşin de yardım ederdi.. çabucacık biterdi işleri..

ay ii ii kayınpederini çok sevdim :)

günaydııınnn kavaltımı yapıp aranıza gelcem aynen katılıyorum benimkiyle aynı apartmandayız artıları olduğu kadar eksileride çok oluyo heleki herşeyi senden bekliyolarsa sende hayır diyemiyosan bide kayınpederin yoksa üzmemek için sesini de çıkaramıyosun benimde son zamnlarda çok taktığım bi durum neyse fazla söylenmiyim bende erkek bebek doğururumda başıma gelir mazallah

benim eşimin ailesi (fazla) iyi niyetlidir ama bizim kadar yakın oturmak bazen problem olabiliyor
kendilerinden ayırmıyorlar hiç bu da bazen kişisel alanınıza bile rahatça girmelerine sepep oluyor
kafasına göre eve girip çıkıyor böyle olunca da kendi evimmiş gibi hissetmiyorum ben evimi
inanmazsınız bir cumartesi günü işten eve gittim gardrobun bütün kapakları açık balkon kapısı açık
hırsız girdi sandım şaşkınlıktan bakakalmışım.. tam o sırada anahtarıyla daldı eve dolaplar kokuyormuş
havalandırmak için açmışmış.. tabi ben bir şok daha
ne diyeceğimi şaşırdım dilim tutuldu resmen
(sanane benim dolaplarım kokuyor mu evimi bok mu götürüyoo allah allah) ama diyemedim hiçbir şey

kendi kendime sinirlendiğimle kaldım öylece çünkü ben baştan tavrımı koyamadım en baştan sınırları çizmem gerekirdi beceremedim
o yüzden bu evden taşınıncaya kadar sesimi çıkarmayacağım

ay oda kötü bir durum gerçekten..
şimdi bizim kayınvalidede çok titiz.iş yaparken insanlar inceler durur.bende hiç sevmem takip edilmeyi.nasıl temizlik yapıcaz onunla bilmiyorum:26:

abow.. tanıdık durum bizim şu anda oturduğumuz daire bahçe katı.. ve camlarda parmaklık yok.. biz de ozamanlar kayınvalideme anahtar vermiştik doğalgaz projesi için gelen giden oluyordu, ikimiz de çalıştığımız için evde olamıyorduk gündüz.. neyse..
kayınvalidem aklına esince bize geliyordu.. çamaşırlarını benim makinamda yıkayıp gidiyordu.. oysaki eltimle birlikte oturuyorlar ve eşya sıfır.. neymiş onun eşyası yeni kıyamıyomuş kullanmaya.. e benimki taşdevrinden mi sanki.. neyse.. bunu da geçtim.. evde olmadığımız için anca evdeyken pencereleri açıyordum havalandırmak için .. bir gün kaynana gelmiş... 3 odam var üçününde camları açıktı.. eve girdik eşimle şokta kaldım.. ne korkuluk var ne bişe sen nasıl camı açıp çıkar gidersin.. o anda eşime "e yetti ama bukadarı fazla " dediğimi hatırlıyorum.. geri kalanlardan eşimin haberi yok benim aptallığım yüzünden..

yaw düşün.. evdeyiz pazar günleri.. kadın kapıyı açıp giriyodu.. hiç mi düşünmüyosun bunlar uyuyo mu özel bi haldeler mi.. bu ne cürret..
o pencere olayından sonra eşim de anahtarı aldı zaten.. (tabi bunu kaynanam da işleri bitti benle aldı anahtarını dedi) ben kötüysem.. yaşasın kötülük

ay oda kötü bir durum gerçekten..
şimdi bizim kayınvalidede çok titiz.iş yaparken insanlar inceler durur.bende hiç sevmem takip edilmeyi.nasıl temizlik yapıcaz onunla bilmiyorum:26:

temizlik yapılmadan mı gelecek ki eşya.. o temizlik işi sen gidene kadar bitse bari.. sadece düzme işi kalsa

yok kız nerde..daha bugün temzlik olacak yarın eşya taşınacak..

abow.. e boya işi bitti mi ki ? ay inşallah yerleri boya yaparken temizlemiştirler.. zor çıkıyor kurumuş boya.. gerçi erkekler pek umursamaz nasılsa kadınlar temizlikle uğraşacak diyipte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…