ay oda kötü bir durum gerçekten..
şimdi bizim kayınvalidede çok titiz.iş yaparken insanlar inceler durur.bende hiç sevmem takip edilmeyi.nasıl temizlik yapıcaz onunla bilmiyorum:26:
abow.. e boya işi bitti mi ki ? ay inşallah yerleri boya yaparken temizlemiştirler.. zor çıkıyor kurumuş boya.. gerçi erkekler pek umursamaz nasılsa kadınlar temizlikle uğraşacak diyipte
az önce eşimi aradım evdelermiş..boyaya başladık dedi.inşallah dikkat ederler ama pek sanmıyorum.
benimki titiz değil ki bu tarz iş yapmayı seviyo
ev havalandırsın..eşya ayırsın.. kiler yerleştirsin
gerçek anlamda silme süpürme temizlik yapmıyo kadın geliyor evine
boş boş dolanıyo ortalıkta anlayacağın git gel yapmaktan yoruluyo
bir de ben dikkat ederim herşeye yatağımı toplamadan çıkmam evden
evde yapacak bir şey bulamıyor sırf yardım ediyorum diye içini rahatlatmak için yapıyor
boya örtüsü alsınlar canım yere sersinler kaldırınca her yer temiz mis gibi
Cumartesi cumartesi işteyim yine.Patron amerika ya gitti 10 gün yok erkenden kaçmayı düşünüyorum bende.
Baktım da kaynanaları kaynatmışsınız..
Valla bnm kaynanam içlerinde seçebileceğin en iyilerden sanırım.Çok çekinir benden herşeyi sorar .Tek başına oturuyo 10-15 günde 1 görüşüyoruz.Ama ben baştan mesafemi koydum.
Gerçi koca da çok önemli bu konuda kaynan oğlundan yüz bulursa tepeye çıkar bnm eşimde serttir annesine karşı.Ama bana laf söyletmez tabii.
Cumartesi cumartesi işteyim yine.Patron amerika ya gitti 10 gün yok erkenden kaçmayı düşünüyorum bende.
Baktım da kaynanaları kaynatmışsınız..
Valla bnm kaynanam içlerinde seçebileceğin en iyilerden sanırım.Çok çekinir benden herşeyi sorar .Tek başına oturuyo 10-15 günde 1 görüşüyoruz.Ama ben baştan mesafemi koydum.
Gerçi koca da çok önemli bu konuda kaynan oğlundan yüz bulursa tepeye çıkar bnm eşimde serttir annesine karşı.Ama bana laf söyletmez tabii.
evet canım eş çok önemli
çocuk oluncaya kadar eşim de mesafeli davranıyordu
ama sonra işine geldi benim çalışmam annesinin çocuğa bakması
çocuk bahanesiyle hiç istemedi anahtarı daha da rahat girip çıkmaya başladılar
zaten biz evlenmeden önce iki daireyi birlikte kullanıyorlarmış
ben bozdum rahatlarını anlayacağın
ay yazık kız yalnız mı oturuyor.. nasıl geçiniyor peki.. yardım ediyomusunuz emekli maaşı falan var mı?
benim kaynana çocukları evlendirince sığamadı hiç biryere.. evlilikte çözüm buldu.. herşeyi hazıra önüne konmaya alışmış.. kendi başına yaşayamazdı herhalde..
evet canım eş çok önemli
çocuk oluncaya kadar eşim de mesafeli davranıyordu
ama sonra işine geldi benim çalışmam annesinin çocuğa bakması
çocuk bahanesiyle hiç istemedi anahtarı daha da rahat girip çıkmaya başladılar
zaten biz evlenmeden önce iki daireyi birlikte kullanıyorlarmış
ben bozdum rahatlarını anlayacağın
kayınvaliden hamile olduğunu öğrendimi cnm? ne dedi merak ettim.
Kendi evi var ,emekli maaşı da .Kimseye ihtiyacı yok.Bize yarım saat esafede oturuyor uzak değiliz.Bir de görümcem var yine yakın onunla da aynıdır ilişkimiz ..Severiz birbirimizi hiç te kırmadık kırılmadık ama bu biraz da aralıklı görüşmekten biraz da kültürlerimiz benziyor bakış açımız ondan herhalde.
ben de ondan korkuyorum çocuk olunca kayınvalidem bakacak .Gözüm kapalı teslim ederim annemden iyi bakar eminim ama bizimle kalacak bi de tek ya her gün git gel yap diyemeyiz.Evde bi kişi daha ne romantizm kalacak ne özel ..Ama artık bebek olsun da diyorum ne yapalım.Belki biraz büyünce biz ona bırakırız sabahları akşamları da alırız.
Kızlar dün gece bi rüya gördüm .babam eve bi kız çocuğu getiriyor 4 -5 yaşlarında bir güzel bir akıllı hiç konuşmuyor,kimsesiz.Adı da Zeynep.Babam da diyor sorunlu bu çocuk özürlü galiba ..sonra biz biraz ilgileniyoruz bıcır bıcır konuşuyor ama ailesini anlatıyor ağltıyor hepimizi .Cebimden çıkarıp para veriyoruz sonra tekrar cebimde aynı para duruyor ,tekrar çıkarıp veriyorum.
Kıyamıyorum garibe bırakmayalım biz bakalım evlat edineli diye düşünüyorum.Böyle kumral düz saçlı akça pakça bi kız dı.Çook etkilendim.
Acaba evlatlık edinmem için bir işaretmiydi bu .Tövbe tövbe boşuna bekleme mi demek istiyor bana rabbim.
Kendi evi var ,emekli maaşı da .Kimseye ihtiyacı yok.Bize yarım saat esafede oturuyor uzak değiliz.Bir de görümcem var yine yakın onunla da aynıdır ilişkimiz ..Severiz birbirimizi hiç te kırmadık kırılmadık ama bu biraz da aralıklı görüşmekten biraz da kültürlerimiz benziyor bakış açımız ondan herhalde.
ben de ondan korkuyorum çocuk olunca kayınvalidem bakacak .Gözüm kapalı teslim ederim annemden iyi bakar eminim ama bizimle kalacak bi de tek ya her gün git gel yap diyemeyiz.Evde bi kişi daha ne romantizm kalacak ne özel ..Ama artık bebek olsun da diyorum ne yapalım.Belki biraz büyünce biz ona bırakırız sabahları akşamları da alırız.
Kızlar dün gece bi rüya gördüm .babam eve bi kız çocuğu getiriyor 4 -5 yaşlarında bir güzel bir akıllı hiç konuşmuyor,kimsesiz.Adı da Zeynep.Babam da diyor sorunlu bu çocuk özürlü galiba ..sonra biz biraz ilgileniyoruz bıcır bıcır konuşuyor ama ailesini anlatıyor ağltıyor hepimizi .Cebimden çıkarıp para veriyoruz sonra tekrar cebimde aynı para duruyor ,tekrar çıkarıp veriyorum.
Kıyamıyorum garibe bırakmayalım biz bakalım evlat edineli diye düşünüyorum.Böyle kumral düz saçlı akça pakça bi kız dı.Çook etkilendim.
Acaba evlatlık edinmem için bir işaretmiydi bu .Tövbe tövbe boşuna bekleme mi demek istiyor bana rabbim.
allah büyük canım.. yorumlama bence.. hayrolsun rüyan.. fazla da takma.. bende akşam çok köpek kovaladım rüyamda... uyandığımda ter su içinde kalmıştım.. sonra da uzun süre uyuyamadım.. bi kedi sesi geldi.. evvah dedim mart kedilere kaldıacaip ses çıkardı uyuyamadım yaw.. sonra da 2-3 tane daha geldi herhalde.. bayağı kalabalık geldi ses.. ama nasıl bağırıyolar sanki kesiyolarmış gibi.. 1 saat uyutmadılar beni..
kültür farklılığı da çok kötü oluyor.. avrupa vatandaşıyım diye demiyorum ama batı kültürü çok farklı eşimin ailesininkinden.. onlar karadenizliler(kesinlikle ayrımcılık yapmıyorum) ama biraz da eğitimsizlikten cahillik çok üst seviyede.. kaynanam mesela hiç okula gitmemiş kadın.. 50sinde benim yardımımla desteğimle okumaya başladı.. heceleyerek te olsa bir başarıdır bu.. sonra 5 çocuklu aile hasta baba.. görümcemler 78-79-80 doğumlular eşim 82 kayınım 88
haliyle kızlar ilkokul 5'e kadar okumuşlar ondan sonra kaynanam konfeksiyona çalışmaya vermiş.. malum baba hasta ev zor geçiniyor .. konu açıldı da .. dedim bir gün anne sen neden hiç çalışmadın.. şimdiki aklım olsa çalışırdım bukadar hastalığım da olmazdı dedi.. ama hep çocuklarımı düşündüm onlara bakmam lazımdı dedi.. gerçekten zor bir durum ama.. bana da çok ters geliyor 3tane küçücük kızının konfeksiyonda çalışması sen evde son doğurduğun çocuğuna bak.. madem kocan hasta neden yaptın onu da. kayınım 5 yaşındayken vefat etmiş rahmetli peder, şimdi de o hayırsız kayınımın derdini ben çekiyorum.. el bebek gül bebek yetiştirmişler kayınımı.. şimdi afedersiniz ağzımıza ediyor.. eşim de maddiyatsızlıktan lise mezunu, aklı zehir gibi.. keşke imkanımız olsa da ikimiz de üniv okusak.. gerçi bu yaştan sonra eşim pek sıcak bakmıor da hayırlısı
bak şimdi neler getiriyo aklına kızııımmm bi dur sakin :26:belki de rabbim kız bebeğin olcak sabret birazcık diyo
merak etme sen ben baştan sınırları çizemedim toydum daha aman problem çıkmasın diye sesimi çıkarmadım
sizin ilişkiniz oturmuştur şimdiye kadar mesafeliymişte.. bebek biraz palazlanıncaya kadar gelir gider sonra kendi evinde bakar biz aynı katta oturuyoruz öyle bir şansımız yok
gerçi annem ben bakarım diyor bebişine
ama ona hergün götürmek çok zor olur arabayla 20 dakika mesafede kayınvalideyle oturmasak gelip kalırdı ama onlar varken kalmaz bende şimdiden tasası sardı
allah hayırlısı neyse onu versin
allah büyük canım.. yorumlama bence.. hayrolsun rüyan.. fazla da takma.. bende akşam çok köpek kovaladım rüyamda... uyandığımda ter su içinde kalmıştım.. sonra da uzun süre uyuyamadım.. bi kedi sesi geldi.. evvah dedim mart kedilere kaldıacaip ses çıkardı uyuyamadım yaw.. sonra da 2-3 tane daha geldi herhalde.. bayağı kalabalık geldi ses.. ama nasıl bağırıyolar sanki kesiyolarmış gibi.. 1 saat uyutmadılar beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?