Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

Hadi işşallahhh:) Günümüz de aynıymış ama ben nisanı seçtim Sen inş güzel haberler verirsin.

hadi kızlar valla ikinizdende hayırlı haberler bekliyorum rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin size
topikteki diğer kızlarada tabi

amin sevsenacım..İnş bu ay müjdelenicezHep birlikte Aralık hamişleri topiğine koşarız

Günaydın poticikkk..Yeğenimiz nasıl ?

Valla cnm pek istekli olmuyor insan ama artık otomatiğe bağladık
Nasılsa 9 ay olmayacak dedikleri gibi acısını çıkartalım demi

allaha sükür iyi

Koprinacım mart ı senın güzel haberinle kapatırız inş cnm..Hadi hayırlı haberler ver bize...

orası belli olmaz canım belirtiler aynı
bana kalsa benim de adet ağrısıydı karnımdaki

orası öyle de, bekliyorum işte.. bu ay da bize ne olduysa 3 kez sadece stresli geçti zaten ayımız bir ihale için koşturuyoruz eşimde iş ile ilgili bişey olunca acaip bişi oluyor yaklaşılmıyor adama.. bazen diyo idare et beni güzel günler önümüzde..
hayırlısı işte.. ama bana geliyor ki tedavisiz olmayacakmış gibi.. haziran temmuz gibi kendimize vakit ayırabilirsek doktor yollarına düşeriz artık

inşallah o zamana karnın burnunda olur da öyle düşersin doktor yollarına

dün doktora gittim
sorun yok hiç bişi kalmamış, zaten çeşme gibiydi bırak rahimi damarlarımda kan kalmadı
bu ay yine çalışacaz beklemicez
bekle beni nisan geliyorummmmmmmm

çok sevindim bıdık müdahale edilmesine gerek kalmadan temizlenmiş olmasına
allah sağlıklı evlatlar nasip etsin canım

evet bıdık doğru diyo hiç adet ağrısından farkı yok kopri olumsuz düşünme lütfen

beklemekten başka yapacak birşey yok :) zaten 26-27si tam hafta sonu.. baktım tık yok kırmızılardan perşembe falan koşarım sağlık ocağına.. hayırlısı..

Kızlarr günaydınn,
çatlatma iğnesinden 17 gün geçti, test yaptım 2.çizgi silik çıktı sizce nasıl yorumlamalıyım???
:18::18::18::18:

çok sevindim bıdık müdahale edilmesine gerek kalmadan temizlenmiş olmasına
allah sağlıklı evlatlar nasip etsin canım

amin amin amiinnnnnnnnn

oh çok şükür
gerek kalmadı bişeye

evet çok şükür minik yumurtaları da gördüm
len dedim kalıbınızın adamı olun tutarsanız bırakmayın beni dedim
bakalım söz dinlicekler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…