Günaydın kızlar... yaz gelecek nerdeyse.. ankarada kar yağıyor yaw.. ama hava çok güzel :)
bu arada göğüslerim pimi çekilmiş bomba gibi heran patlayabilir.. günüm 26-27. mart.. hayırlısıyla.. gelmez inşallah ta bebik gelsin..
iyiyim canım çok şükür şimdilik bir problem görünmüyor
şimdi müdürüme söyledim hamile olduğumu haberleri yoktu.. bütün şirket bilecek artık biraz tedirgin oldum.
hadi kızlar valla ikinizdende hayırlı haberler bekliyorum rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin size
topikteki diğer kızlarada tabi
Günaydın poticikkk..Yeğenimiz nasıl ?günaydinnnnn
Kızlar benim en fazla 4 çalışmada pilim bitiyo ya nasıl dayanıyosunuz helal olsun wallaa
En az 3 gün ara vermem gerekiyo, yoksa istek gelmiyo. Gelmeyince de moralim bozuluyo benim. Görev gibi yapamıyorumBen nasıl h.kalacaksam
Yok yok gelicek ay ovulasyon testinde kararlıyım ben. Gerçi eşim de gitmiş mesir macunu almış ye diyip duruyoHem kendisine hem bana yediriyo Gelicek ay iyi çalışabilmemiz için yememiz lazımmış
Hadi işşallahhh:) Günümüz de aynıymış ama ben nisanı seçtimSen inş güzel haberler verirsin.
amin sevsenacım..İnş bu ay müjdelenicezHep birlikte Aralık hamişleri topiğine koşarız
Günaydın poticikkk..Yeğenimiz nasıl ?
Valla cnm pek istekli olmuyor insan ama artık otomatiğe bağladık
Nasılsa 9 ay olmayacak dedikleri gibi acısını çıkartalım demi
Günaydın kızlar... yaz gelecek nerdeyse.. ankarada kar yağıyor yaw.. ama hava çok güzel :)
bu arada göğüslerim pimi çekilmiş bomba gibi heran patlayabilir.. günüm 26-27. mart.. hayırlısıyla.. gelmez inşallah ta bebik gelsin..
inşallah diyorum da bu belirtilerle anca adet olurum başka bişi değil..
orası belli olmaz canım belirtiler aynı
bana kalsa benim de adet ağrısıydı karnımdaki
eeee
ne var ne yok bakalım :)
hişttt mickeyin anası
kuzucuk bulantılarla aran nasıl???
orası öyle de, bekliyorum işte.. bu ay da bize ne olduysa 3 kez sadecestresli geçti zaten ayımız bir ihale için koşturuyoruz eşimde iş ile ilgili bişey olunca acaip bişi oluyor yaklaşılmıyor adama.. bazen diyo idare et beni güzel günler önümüzde..
hayırlısı işte.. ama bana geliyor ki tedavisiz olmayacakmış gibi.. haziran temmuz gibi kendimize vakit ayırabilirsek doktor yollarına düşeriz artık
dün doktora gittim
sorun yok hiç bişi kalmamış, zaten çeşme gibiydi bırak rahimi damarlarımda kan kalmadı
bu ay yine çalışacaz beklemicez
bekle beni nisan geliyorummmmmmmm
dün doktora gittim
sorun yok hiç bişi kalmamış, zaten çeşme gibiydi bırak rahimi damarlarımda kan kalmadı
bu ay yine çalışacaz beklemicez
bekle beni nisan geliyorummmmmmmm
evet bıdık doğru diyo hiç adet ağrısından farkı yok kopri olumsuz düşünme lütfen
çok sevindimbıdık müdahale edilmesine gerek kalmadan temizlenmiş olmasına
allah sağlıklı evlatlar nasip etsin canım
oh çok şükür
gerek kalmadı bişeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?