Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

kızlar aşılamadan 12. gün sonra kan testinde belli oluyormuş..Bu durumda 12-14 . gün döllenmiş olsam 24-26. gün kan testinde belli olur değil mi?
Offf gitmesem mi doktora ben şimdi..Bi de bu doktor test ister çıkmadı derse antibiyotik dayarsa ve ya kan testinde görünmemişse ...Çok mu büyüttüyorum kızlar ne olur yardım edin siz olsanız ??

canım 21.günde gebelik zaten büyük ihtimal çıkmaz, doktor sana antibiyotik verse bile senin adet tarihinre kadar kullandığın hiçbir ilacın bebeğe zararı olmaz. sen yinede doktora söyle biraz basit antibiotik versin, ağı kesicide parol tamol falan alırsın. çoğu antibiyotik gebelikte zaten güvenle kullanılıyor.bu kadar büyütme, korkma.

cnm ben bebek sahibi olmaya karar verdiğimden beri hiç ilaç kullanmadım.hasta olduğumda da bolca meyve yedim.nane limon kaynatıp içtim.eğer çok kötüysen bilemem ama ilaç kullanmak istemiyorsan izin al işten eve git.bir güzel yat dinlen.
geçen çok hasta oldum ilaç iç terle birşeyin kalmaz dediler eşime bile ilaç içtim dedim ama içmedim

Doğru söylüyorsun büyütüyorum galiba,ya varsa ya bişey olursa diye..

En güzeli eve gidip yatmak galibaevde bal limon ıhlamur takviyesi yapayım kendime.
ama c.tesi de izin almıştım şimdi yine kovacak patron beni.

heyyyyy .. günaydınnn kedi gibi çalışanlar .. az kaldı mart'A ..

üzülme misticim sizinde olcak zamanı var demekki bu arada benim bi arkadaş 4 çocuğu doğurdu kızımın sınıfında da var arkadaşlarının annesi hamile olan kızımda bu fikire kaptırdı kendini galiba sölerken ezilip büzülüyo yavrum ben üzülmiyim diye bide hepsi kaza mış hamilelerin nasıl oluyo yaa biz bilerek bile yapamazken yani
çatlama iğnesinden 29 saat sonra ve 57 saat sonra olacak
olur mu nasıl????
ayyy bide saatle mi oluyo fik fik

geçmiş olsun canım ilaç alamamak çok kötü bazen bende sakinleştiricimi içim sızmak istiyorum ama nerdeeee

Merhaba kızlar
Nasılsınız bakem?özlemişim sizleri öpüyorum hepinizi
Haydariyem sendemi buradasın?yoktun epeydir...

Çok tatlı bir başlık olmuş. Umarım gerçek olur ve Mart ayında hamişlerle dolar burası.

Benim beklenmeyen adet tarihim 24 Mart. Bu ay Metformin kullanıyorum. Doktorum "pıt diye olmaz"dedi ama belki ilk ay da etkisi olabilir. Umut dünyası... :97:

craftycim sen nasılsın? Tüp bebek çalışması ne alemde? Hayırlı haberlerini alırız inşallah.

selam caniskolar,bugün kontrolümüz vardi,her sey yolunda,insallah böyle devam eder.kanamada durdu,dr hic bir sorun yok icerde kanama gözükmüyo dedi,üstüne görmüste olabilirsin dedi.icim rahatladi,yüregim agzimda geziyodum kac gündür,sizde ne var ne yok,

hoşgeldin kızzzzzzz

slm kızlar nasılsınız bakalımmm

kızlar selam yaa bişey soracam şimdi benim beklenmeyen adetim 11-12 mart gibi.benim ne zaman fik fik yapmam lazım.ayyy utandım.kimseye sorulmuyoda bacılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…