senin ilişki saatleri neydi
çatlama iğnesinden 29 saat sonra ve 57 saat sonra olacak
olur mu nasıl????
kızlar aşılamadan 12. gün sonra kan testinde belli oluyormuş..Bu durumda 12-14 . gün döllenmiş olsam 24-26. gün kan testinde belli olur değil mi?
Offf gitmesem mi doktora ben şimdi..Bi de bu doktor test ister çıkmadı derse antibiyotik dayarsa ve ya kan testinde görünmemişse ...Çok mu büyüttüyorum kızlar ne olur yardım edin siz olsanız ??
kızlar aşılamadan 12. gün sonra kan testinde belli oluyormuş..Bu durumda 12-14 . gün döllenmiş olsam 24-26. gün kan testinde belli olur değil mi?
Offf gitmesem mi doktora ben şimdi..Bi de bu doktor test ister çıkmadı derse antibiyotik dayarsa ve ya kan testinde görünmemişse ...Çok mu büyüttüyorum kızlar ne olur yardım edin siz olsanız ??
canım 21.günde gebelik zaten büyük ihtimal çıkmaz, doktor sana antibiyotik verse bile senin adet tarihinre kadar kullandığın hiçbir ilacın bebeğe zararı olmaz. sen yinede doktora söyle biraz basit antibiotik versin, ağı kesicide parol tamol falan alırsın. çoğu antibiyotik gebelikte zaten güvenle kullanılıyor.bu kadar büyütme, korkma.
cnm ben bebek sahibi olmaya karar verdiğimden beri hiç ilaç kullanmadım.hasta olduğumda da bolca meyve yedim.nane limon kaynatıp içtim.eğer çok kötüysen bilemem ama ilaç kullanmak istemiyorsan izin al işten eve git.bir güzel yat dinlen.
geçen çok hasta oldum ilaç iç terle birşeyin kalmaz dediler eşime bile ilaç içtim dedim ama içmedim
üzülme misticim sizinde olcak zamanı var demekkibenimde eşimin üniversiteden arkadaşları aradı dün.ikiside yeni evli sayılır.biri 6-7 ay anca olmuştur biride 1 yılı yeni geçmiştir.birinin bebeği olmuş daha bir aylıkmış birininde eşi 3 aylık hamileymiş.yuh dedim artık ya.eşimde bozuldu ama belli etmemeye çalıştı.bende üzüldüm aslında ama napayım benimkinin zamanı gelmedi demekki.
ayyy bide saatle mi oluyo fik fikçatlama iğnesinden 29 saat sonra ve 57 saat sonra olacak
olur mu nasıl????
Doğru söylüyorsun büyütüyorum galiba,ya varsa ya bişey olursa diye..
En güzeli eve gidip yatmak galibaevde bal limon ıhlamur takviyesi yapayım kendime.
ama c.tesi de izin almıştım şimdi yine kovacak patron beni.
yo canim biteli yaklasik 8 ay oldu kiloda almadim hala kilomu koruyorum ilkbaharda yine diyete basliycam olursa yine dezle yok olmassa kendi cabalarimlaGurbet abla
sen hala dez kullanıyormusun cnm
yo canim biteli yaklasik 8 ay oldu kiloda almadim hala kilomu koruyorum ilkbaharda yine diyete basliycam olursa yine dezle yok olmassa kendi cabalarimla
kızlar ben geldim sabahın bi köründe otobüsten indim direk ofise geldim evime gitsem bu seferde işe gecikecektim ondan ofisi açtım etkenden.. çok yorgun çok uykusuzum ama hala mutluyum ailemi gördüm zaman geçirdim çok güzel 2 gündü.. allahım hasretlik çekenleri kavuştursun en yakın zamanda...
kızlar selam yaa bişey soracam şimdi benim beklenmeyen adetim 11-12 mart gibi.benim ne zaman fik fik yapmam lazım.ayyy utandım.kimseye sorulmuyoda bacılar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?