Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

şükür arkadaşım
Allah doğdu kızlar çok güzellllllllll diye bağırmayı nasip etsin sağlıkla

ayy bu aydan hiç umudu yok kocam ahatsızlandı misafirler bnm ankaraya gitmem derkenyumurtlama tarihi falan hep geçti daha şimdiye kadar 2 kez oldu fik fik bakalım allahtan hayırlısı arada potim geliyo aklıma ya tutarsa diyorum ama olmaz bu ay boşa geçti.. olsaydı ne güzel doğum günü hediyem olurdu..

hic belli olmaz,ben size örnegim,yumurtlamaya yakin günlerde iliskiye girdiysen ümidini kaybetme

herkesde bi umutsuzluk bi ağırlık
bide hamile olan giden
pes edip giden
dağıldık yani
elmam bile az girio

haklısınız kızlar...eskisi gibi kimse gelmiyo buraya.ama zaman geçtikçe bütün hevesimiz gidiyo artık bence o yüzden eski yoğunluk kalmadı.
umarım hepimiz bir an önce bebişlerimizi kucağımıza alırızda başka topiklerde buluşuruz.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Eveeet kızlar ceyda düvencide doğurmuşş vatana millete hayırlı bir evlat olsun darısıda bizin başımıza olsun inşallahhhh:85:

Eveeet kızlar ceyda düvencide doğurmuşş vatana millete hayırlı bir evlat olsun darısıda bizin başımıza olsun inşallahhhh:85:Eki Görüntüle 148420

kadıncağız erken doğum tehlikesi var diye hastanede yattı aylarca yazık hastaneden çıktı haftasına bebek yine erken doğdu.umarım bebeğin durumu iyidir.ben severim ceyda düvenciyi.

slm kızlar havanın rehaveti üstümüzde sanırım craftym.... inş. baharda herkes çiçeklenir... senin durum ne alemde.. bnm hbrm yok sonuçlardan tanseldenn nasılsınız...

slm kızlar havanın rehaveti üstümüzde sanırım craftym.... inş. baharda herkes çiçeklenir... senin durum ne alemde.. bnm hbrm yok sonuçlardan tanseldenn nasılsınız...

hep diodum olumlu olumsuz yazmıcam mart bitene kadar die
yine aynı şekildeyim .
Tannselimin olumsuz maalesef o yazdı görmedin heralde. Senin nasıl gidiyor başladın sanırım tedaviye

hep diodum olumlu olumsuz yazmıcam mart bitene kadar die
yine aynı şekildeyim .
Tannselimin olumsuz maalesef o yazdı görmedin heralde. Senin nasıl gidiyor başladın sanırım tedaviye

senden hiç hbrm yoktu cnm hayırlısı rabbimden inş. tanseli biliodum da hani iyimi atlattımı falan die merak etmiştim.. ben hala aynı 2.kutu iğneye geçtim..daha çook var nisan a sonuçlaanmır bnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…