selam caniskolar,bugün kontrolümüz vardi,her sey yolunda,insallah böyle devam eder.kanamada durdu,dr hic bir sorun yok icerde kanama gözükmüyo dedi,üstüne görmüste olabilirsin dedi.icim rahatladi,yüregim agzimda geziyodum kac gündür,sizde ne var ne yok,
şükür arkadaşım
Allah doğdu kızlar çok güzellllllllll diye bağırmayı nasip etsin sağlıkla
ayyyy insallah canim,hele bi dogsun ,kurban adadim rabbime
doğar inşallah hayırlısıyla potimm
ayy bu aydan hiç umudu yok kocam ahatsızlandı misafirler bnm ankaraya gitmem derkenyumurtlama tarihi falan hep geçti daha şimdiye kadar 2 kez oldu fik fik bakalım allahtan hayırlısı arada potim geliyo aklıma ya tutarsa diyorum ama olmaz bu ay boşa geçti.. olsaydı ne güzel doğum günü hediyem olurdu..
hic belli olmaz,ben size örnegim,yumurtlamaya yakin günlerde iliskiye girdiysen ümidini kaybetme
hiç hatırlamıyorum ki bu ay yumurtlama falan hiç bişey takipde edemedim...
kimse yok eskisi gibi topikte,önceden ne güzel sohbetlerimiz olurdu,dagildikkkk beee
herkesde bi umutsuzluk bi ağırlık
bide hamile olan giden
pes edip giden
dağıldık yani
elmam bile az girio
haklısınız kızlar...eskisi gibi kimse gelmiyo buraya.ama zaman geçtikçe bütün hevesimiz gidiyo artık bence o yüzden eski yoğunluk kalmadı.
Umarım hepimiz bir an önce bebişlerimizi kucağımıza alırızda başka topiklerde buluşuruz.
Eveeet kızlar ceyda düvencide doğurmuşş vatana millete hayırlı bir evlat olsun darısıda bizin başımıza olsun inşallahhhh:85:Eki Görüntüle 148420
herkesde bi umutsuzluk bi ağırlık
bide hamile olan giden
pes edip giden
dağıldık yani
elmam bile az girio
slm kızlar havanın rehaveti üstümüzde sanırım craftym.... inş. baharda herkes çiçeklenir... senin durum ne alemde.. bnm hbrm yok sonuçlardan tanseldenn nasılsınız...
hep diodum olumlu olumsuz yazmıcam mart bitene kadar die
yine aynı şekildeyim .
Tannselimin olumsuz maalesef o yazdı görmedin heralde. Senin nasıl gidiyor başladın sanırım tedaviye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?