Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

senden hiç hbrm yoktu cnm hayırlısı rabbimden inş. tanseli biliodum da hani iyimi atlattımı falan die merak etmiştim.. ben hala aynı 2.kutu iğneye geçtim..daha çook var nisan a sonuçlaanmır bnm..

atlatacak cazim
hiç birimiz için dünyanın sonu değil bu
yaşımız genç çok şükür, Allah maddi manevi güç versin yine denenir sorun değil. KK ya girmek istemedi işine yoğunlaşmak istedi en iyisi bence. O çok güçlü bi kadın atlatmıştır bile eminim

öyle tabii rabbim dermansız dert vermesin... daha beter ümitsi durumlarda var... bu arada diğer hamiş arkadaşlara hayırlı olsun inş.. sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim..

:2::2:ay kızlar ben dün geceden beri grip belirtilerini yoğun olarak yaşıyorum. sabah daha da yoğunlaştı burun akıntısı halsizlik hapşuruk:2::2: sabah dayanamadım aferin içtim hatta 1 saat önce de 3. içtim. yumurtladığımı düşünüyorum ya 5 gün önce ya da 2 gün önce:97: ilaç almamam gerekiyordu ama dikkat etmeyeceğim artık olursa olur ne yapayım diyorum kürtaj olduğum hamileliğimde ne kadar dikkat etmiştim bebek de gayet iyi duruyordu ben de iyiydim ama durup dururken kalbi durdu Allah hayırlısını versin birşeyin üstüne ne kadar çok düşersen o kadar olumsuz sonuçla karşılaşırsın felsefesini uygulamaya başladım hakkımda hayırlısı olsun :2:

Craftym hayırlısı olsun canımmm Nisanı dört gözle bekliyoruz artık halayın başını sen çek tabuları yıkalım artıkk yıkalımmmm bebiş göbüşe konar inşallahhhh senin ve herkesin duacısıyım Rabbim hepimize yardım etsin inşallahhhh haberdar et biziii emiii:97::97::97::97:

25 çok büyük zaten kuzu bişi demedim bende sana olan olmuş die. Ama en kısa zamanda dr unu değiştir derim. Kime gidiyorsun sen ve hangi yakadasın ?
kafammm karıstııııııııııııı bende de var bı tane salakkk sapppsalakkk bı kadın dogumcuuu benım yumoslar gecen ay 33 mm dıı vee doktorumm oooooo superr hemen ılıskıı dedıı gerızekalıı yaaaaa allah bılırr o kistti yumos fılan dııılll

ya senın sorunun ne dktorcuk yumos zayıflıgımı var ne_? bende takıpe baslamıstım ama bırakıorum artık bıraktım yanı bı rahım fılmı cekılıcem bu ay tamam olmazsa bosuna yok ıgneydıı klomen dıı hormon yukletmeeye gerek yokk gercı bu ay yumoslarımın catlması yetersızdı ama pfff:26::26:

canım doktoruna hamilelik şüphem var di,yeceksin o da b grubu ilaöçlardan hamilelerin kullanabileceği türden ilaçlar yazacak korkma...

kızlar selam yaa bişey soracam şimdi benim beklenmeyen adetim 11-12 mart gibi.benim ne zaman fik fik yapmam lazım.ayyy utandım.kimseye sorulmuyoda bacılar..

beklenen adetten 14 gün öncesine gidip o günden 3 gün önce 4 5 gün sonraya kadar gün aşırı yaparsan şansını yükseltmiş olursun...son adete göre hesaplanmaz, bir sonraki adete göre...12 martsa 26 şubatta başlayıp 3 4 marta kadar falan oluyor..

Son düzenleme:
günaydın :2::2:
gece ateşim 38.3 e çıktı 1,5 saat sonra içtiğim ilaçla düşmeye başladı:2::2eh bu aydan umudum yok benim o yüzden:2:

Günaydın canlarım... sanırım havanın verdiği burukluk hepimizde var.. dün okumaya yetişemicem falan diyordum.. pazartesi ya.. .) haftasonu olan biteni anltır herkes diye ama.. karamsarlığa son vermemiz lazım.. hele şu mart'ın sonlarına doğru çiçekler kuşlar böcekler derken.. bizde açarız inşallah..
bende sobanın önüne kuruldum.. karnımın ağrısıyla başbaşayım.. cumartesi akşam adet oldum.. sevinçliyim.. tam 28.gün..

hatunlar... sesiniz hiç çıkmıyor... işler yoğun galibaaa

:)
bişi de kaçsın be gözünden :)
aynı şey 15 mart demek mart bitmiş demek zaten

tabi tabi :) didemi çağıralım biraz da o kıvırsın... hafızamı seveyim :) 15mart gelsin hele bi... görürsün ozaman :90::90:

kızlar cumartesi ilkokul arkadaşımla buluşucam
2-3 yıldır görüşemiyorduk çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…