senden hiç hbrm yoktu cnm hayırlısı rabbimden inş. tanseli biliodum da hani iyimi atlattımı falan die merak etmiştim.. ben hala aynı 2.kutu iğneye geçtim..daha çook var nisan a sonuçlaanmır bnm..
kafammm karıstııııııııııııı bende de var bı tane salakkk sapppsalakkk bı kadın dogumcuuu benım yumoslar gecen ay 33 mm dıı vee doktorumm oooooo superr hemen ılıskıı dedıı25 çok büyük zaten kuzu bişi demedim bende sana olan olmuş die. Ama en kısa zamanda dr unu değiştir derim. Kime gidiyorsun sen ve hangi yakadasın ?
ağladım zaten ağlayacağım kadar, iğne zamanında yapılsaydı,olmasaydı derdimki hayırlısı böyleymiş, ama resmen geç kaldık iğne yapmada, salkalık yani bizimki. 12.gün 18mm di, keşke ertesi gün yapılsaydım
neyse geçti artık ama beklemesi zor işte, bekle adet gelsin, klomene başla,takip bilmemne....
kızlar aşılamadan 12. gün sonra kan testinde belli oluyormuş..Bu durumda 12-14 . gün döllenmiş olsam 24-26. gün kan testinde belli olur değil mi?
Offf gitmesem mi doktora ben şimdi..Bi de bu doktor test ister çıkmadı derse antibiyotik dayarsa ve ya kan testinde görünmemişse ...Çok mu büyüttüyorum kızlar ne olur yardım edin siz olsanız ??
kızlar selam yaa bişey soracam şimdi benim beklenmeyen adetim 11-12 mart gibi.benim ne zaman fik fik yapmam lazım.ayyy utandım.kimseye sorulmuyoda bacılar..
Günaydın kızlar kimsecikler yok sanırım... :76::76:
Günaydın kızlar kimsecikler yok sanırım... :76::76:
hep diodum olumlu olumsuz yazmıcam mart bitene kadar die
yine aynı şekildeyim .
hani mart 15iydi... ben mi yanlış hatırlıyorum
:)
bişi de kaçsın be gözünden :)
aynı şey 15 mart demek mart bitmiş demek zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?