kızlar cumartesi ilkokul arkadaşımla buluşucam
2-3 yıldır görüşemiyorduk çok heyecanlıyım
biraz kafa dağıtırsın.. :) kafa dağıtayım derken iyice de sarsılma.. başlar anlatmaya.. çocuğum var.. bir tane daha yolda falan diye.. takma sakın ha .:) ben söyleyim de..
onunda biraz geç oldu bebişi aynı yaştayız ama
benimki 8 yaşında onun ki 2 yaşında
takılcak bir durum yok
ilkokuldan lise sona kadar hep birlikteydik biz
evlenince biraz boşladık biribirimizi şimdi yine görüşelim diyoruz
hım iyi ozaman :) ... hani bazı tipler olur dinlerken için büzülür.. evlendik beklemediğimiz bir anda bebiş geldi falan filan diye konuşuyorlar ya... saçını başını yolasım geliyor :) insanın görüşebileceği arkadaşı olması ne güzel.. gidesim geliyor bazen... bazen de kafama vuruyorum ne işin var senin gurbet ellerde.. gönül işte..
günaydın bacılarımmmmm
günaydın bacılarımmmmm
idare eder valla canım bulantılarım çokgünaydın canom
halin keyfin nasıl
burası bu hafta keyifsiz kimse yazmıyoo
günaydın canım benim... nasılsın bugün? toparlanabildin mi biraz.. ?
idare eder valla canım bulantılarım çok
ewet artık kimse topikte durmuyooo
sağol canım iyi gibiyimsizler nasılsınızzz
can sıkıntısı vallahi ... minicik çocuklar dışarda oynuyor :) ara sıra onları izliyorum... aboww.. ağızlarından küfür eksik olmuyor.. azönce kızdım birtanesine.. söylediği şeyin de ne olduğunun farkında değil ama duymuş konuşuyor ... minicik dediklerim de 7-8yaşlarında anca.. ne olacak bu neslin halii:95:
ayyy en büyük korkum valla bizimde bir arkadaşın 10 yaşında kızı var annesine o..... dedi gecen ben böyle kaldım vallaterbiye verilmesi gerek dogurmak kolay egitmek yetiştirmek zor
ayyy en büyük korkum valla bizimde bir arkadaşın 10 yaşında kızı var annesine o..... dedi gecen ben böyle kaldım vallaterbiye verilmesi gerek dogurmak kolay egitmek yetiştirmek zor
hoşgeldin canom günaydın nassın bulantın azaldımı biraz..
kız doğurmak kolay diyorsun bence yapmakda zooor doğurmak da eğitmek zor ötesi zooorrr...
ayyy kızlar dün gece bir bulantıyla uyandım az kalsın kusacaktım...
bu ay allahtan çalışma olmadı yoksa bu belirtimi bilemem ne mi diyip kafayı yerdim...
ayyy kızlar dün gece bir bulantıyla uyandım az kalsın kusacaktım...
bu ay allahtan çalışma olmadı yoksa bu belirtimi bilemem ne mi diyip kafayı yerdim...
günaydın canım bugun iyiyim biraz ama kahvaltı çok zor yaptım sadece peynir yiyebiliyorum
çocugumu çok iyi egitmem gerek esimlede konuşmuştuk bu küfür olayını oda küfür etmez zaten egitmek zor olacak böyle bir dünyadaherkesin agzında bir küfür normalmiş gibi
günaydın canım bugun iyiyim biraz ama kahvaltı çok zor yaptım sadece peynir yiyebiliyorum
çocugumu çok iyi egitmem gerek esimlede konuşmuştuk bu küfür olayını oda küfür etmez zaten egitmek zor olacak böyle bir dünyadaherkesin agzında bir küfür normalmiş gibi
ayyy öyle olmakta zor beeeeeeeeeee
yediğin birşey dokunmuş olabilir canım, bir de dün dinlenmeden direk işe gittin ya... onun da yorgunluğundan falandır.. zaten bebek olsa bile mide bulantısı için çooook erken :) tickerine göre..varsa da anca yerleşmiştir ya da uygun yeri arıyordur :) hayırlısı.. yine de dikkat et kendine
Ben sokağa göndermiyorum oynaması için kızımı
ama asla bizim gibi büyüyemeyecekler ona çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?