Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

kızlar cumartesi ilkokul arkadaşımla buluşucam
2-3 yıldır görüşemiyorduk çok heyecanlıyım

biraz kafa dağıtırsın.. :) kafa dağıtayım derken iyice de sarsılma.. başlar anlatmaya.. çocuğum var.. bir tane daha yolda falan diye.. takma sakın ha .:) ben söyleyim de..

biraz kafa dağıtırsın.. :) kafa dağıtayım derken iyice de sarsılma.. başlar anlatmaya.. çocuğum var.. bir tane daha yolda falan diye.. takma sakın ha .:) ben söyleyim de..

onunda biraz geç oldu bebişi aynı yaştayız ama
benimki 8 yaşında onun ki 2 yaşında
takılcak bir durum yok
ilkokuldan lise sona kadar hep birlikteydik biz
evlenince biraz boşladık biribirimizi şimdi yine görüşelim diyoruz

hım iyi ozaman :) ... hani bazı tipler olur dinlerken için büzülür.. evlendik beklemediğimiz bir anda bebiş geldi falan filan diye konuşuyorlar ya... saçını başını yolasım geliyor :) insanın görüşebileceği arkadaşı olması ne güzel.. gidesim geliyor bazen... bazen de kafama vuruyorum ne işin var senin gurbet ellerde.. gönül işte..

benim ailem üniversite için bile izin vermedi şehir dışına çıkmama
turşumu kurarlardı heralde evlendirmezlerdi evde kalırdım

idare eder valla canım bulantılarım çok
ewet artık kimse topikte durmuyooo

sağol canım iyi gibiyim sizler nasılsınızzz

can sıkıntısı vallahi ... minicik çocuklar dışarda oynuyor :) ara sıra onları izliyorum... aboww.. ağızlarından küfür eksik olmuyor.. azönce kızdım birtanesine.. söylediği şeyin de ne olduğunun farkında değil ama duymuş konuşuyor ... minicik dediklerim de 7-8yaşlarında anca.. ne olacak bu neslin halii:95:

ayyy en büyük korkum valla bizimde bir arkadaşın 10 yaşında kızı var annesine o..... dedi gecen ben böyle kaldım vallaterbiye verilmesi gerek dogurmak kolay egitmek yetiştirmek zor

ayyy en büyük korkum valla bizimde bir arkadaşın 10 yaşında kızı var annesine o..... dedi gecen ben böyle kaldım vallaterbiye verilmesi gerek dogurmak kolay egitmek yetiştirmek zor

hoşgeldin canom günaydın nassın bulantın azaldımı biraz..
kız doğurmak kolay diyorsun bence yapmakda zooor doğurmak da eğitmek zor ötesi zooorrr...

vallahi benim de korkum o, sabah arkadaşımla yazıştım biraz facebookta.. kızı 3yaşında falan, hasta olmuş ateşlenmiş, ilaçlar geç gösteriyomuş etkisini, dedim ki sirkeli suyu denedin mi diye.. ah keşke rahat dursa da yapsam diyor, bezi elimde görünce vuruyor hemen bunu istemiyorum demedim mi ben sana .. diyormuş.. kızının adı da Tansel :) ççok tatlı bir cadıcık :)

ayyy kızlar dün gece bir bulantıyla uyandım az kalsın kusacaktım...
bu ay allahtan çalışma olmadı yoksa bu belirtimi bilemem ne mi diyip kafayı yerdim...

hoşgeldin canom günaydın nassın bulantın azaldımı biraz..
kız doğurmak kolay diyorsun bence yapmakda zooor doğurmak da eğitmek zor ötesi zooorrr...

günaydın canım bugun iyiyim biraz ama kahvaltı çok zor yaptım sadece peynir yiyebiliyorum
çocugumu çok iyi egitmem gerek esimlede konuşmuştuk bu küfür olayını oda küfür etmez zaten egitmek zor olacak böyle bir dünyadaherkesin agzında bir küfür normalmiş gibi

ayyy kızlar dün gece bir bulantıyla uyandım az kalsın kusacaktım...
bu ay allahtan çalışma olmadı yoksa bu belirtimi bilemem ne mi diyip kafayı yerdim...

yediğin birşey dokunmuş olabilir canım, bir de dün dinlenmeden direk işe gittin ya... onun da yorgunluğundan falandır.. zaten bebek olsa bile mide bulantısı için çooook erken :) tickerine göre..varsa da anca yerleşmiştir ya da uygun yeri arıyordur :) hayırlısı.. yine de dikkat et kendine

haklısın cnm... ama inan bana evin içinde görmedikten sonra dışarıdakini gördüğünde çocukda yadırgıyo...

Ben sokağa göndermiyorum oynaması için kızımı
ama asla bizim gibi büyüyemeyecekler ona çok üzülüyorum

ayyy öyle olmakta zor beeeeeeeeeee

durumdan memnun olmak bu olsa gerek...
baksana neredeyse iiki çalışma olmadı dicem...

cnm zannetmiyorum bebek olma ihtimali binde bir ondan hiç aklımda bebek düşüncesi bile yok.. ama kocamın rüyası aklımdan hiç çıkmıyor...

Ben sokağa göndermiyorum oynaması için kızımı
ama asla bizim gibi büyüyemeyecekler ona çok üzülüyorum

ya hiç çocuk yetiştirmedim asla ukalalık olarak algılamayın ama oda bana yanlış geliyo.. çevremde çok görüyorum çocuğu bi çok şey zararlı şu bu diye uzaklaştırıyorlar ama bi yere gidildiğinde önüne geldiğinde yada yanında yaşıtında gördüğünde çocuk görmemiş gibi oluyo çünkü kısıtlanıyo bu yüzden bence herşeyi bilmeli görmeli küfür değil tabi söz konusu bile olamaz ama görmeliki ne olduğunu neden zararlı olduğunu farkına vardırılmalı. ve bi çocuğu ne kadar dışarıdan soyutlarsan soyutla elbet okulda serviste bi yerlerde görecek öğrenecek bi süre sonrada unutacak. tabi bu bnm düşüncem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…