el işlerine bayılıyorum tam benlik şeyler keşke yaptıklarımı bilgisayara koyagilsem de sizede göstersem
ben zincir bilem çekemem çok yeteneksizim el işi konusunda
selam herkeseaynı bu ay bende öyleyşm karnımın ağrısı hiç geçmedi bende bu ay ne çok yumurtladım diyorum sanırım üşütüyorum evin içinde ayakta çorap terlik nasıl oluyo anlamadım
al benden de o kadar
bi de solaklar çok güzel örer derler
bende anlamıyorum valla bakıyorum hatunlar bel açık geziyorlar şakır şakır hamile kalıyorlar
işyerinde ayağımın altında tahta var ısıtıcı var ..evde dersin çorap terlik ama yok
yinede gaz ve şişlik bitmiyor.
kızıma söliyim öğretsin bana bilgisayarı paylaşırım canımsen şimdi kızına ne çeyizler yapıyorsundur kimbilir
öğren valla nasıl eklendiğini göster bize de
benim annem solak, örgü örerken tığ işi yaparken ipin katları açılıyor öremiyo:44:
soğukla alakası yok demekki:44:
bana da öğretemiyolar
kendileri yapıyolar ben elime alınca terslerine geliyo:)))
soğukla alakası yok demekki:44:
kızıma söliyim öğretsin bana bilgisayarı paylaşırım canım
var mı yok mu bende bilmiyorum ama.. benim ayaklarım çok üşür.. hep pamuk çorap giyerim diğerleri soğuk soğuk terletiyor.. akşamları yatağa yatarken bile gece giymek için çorabım ayrıbazen giymiyorum eşim de diyor gören de kutupta gezmiş sanacak diyor acep neden öyle oluyor ki annem de öyle benim
ay vallahi çok merak ettim bende :)
bacım .. dijital foto makina varsa çek sen şimdiden resimleri.. sonra bilgisayara atın geri kalanını biz de yardımcı oluruz paylaşmana..
gastrolojiye gidicem böyle devam ederse
şişkinlik olunca başka bişey gelmiyor aklıma
bıdıkcım bugün kocanın aldığı çiçek gibi şey neydi :26:ilk defa gördüm
bişey sorduk dimi allooooooooooo
benim bi arkadaş var hiç üşümez ben üşüyorum diyince de senin kanın kaçmış der :26::26:
telefona çeksem olmazmı makine yok
o çiçek gibi şey meyveli kekli çiçek bohçası diyelim :) bonyfood'a göz atbişey sorduk dimi allooooooooooo
bişey sorduk dimi allooooooooooo
kız bonyfood o kek çiçekleri yeniyo yanii
görmeden çıkmışım ercecim
kek kurabiye çilek ve elma çikolata ile süslenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?