Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

selam herkese aynı bu ay bende öyleyşm karnımın ağrısı hiç geçmedi bende bu ay ne çok yumurtladım diyorum sanırım üşütüyorum evin içinde ayakta çorap terlik nasıl oluyo anlamadım

bende anlamıyorum valla bakıyorum hatunlar bel açık geziyorlar şakır şakır hamile kalıyorlar
işyerinde ayağımın altında tahta var ısıtıcı var ..evde dersin çorap terlik ama yok
yinede gaz ve şişlik bitmiyor.

soğukla alakası yok demekki:44:

soğukla alakası yok demekki:44:

var mı yok mu bende bilmiyorum ama.. benim ayaklarım çok üşür.. hep pamuk çorap giyerim diğerleri soğuk soğuk terletiyor.. akşamları yatağa yatarken bile gece giymek için çorabım ayrı bazen giymiyorum eşim de diyor gören de kutupta gezmiş sanacak diyor acep neden öyle oluyor ki annem de öyle benim

kızıma söliyim öğretsin bana bilgisayarı paylaşırım canım

ay vallahi çok merak ettim bende :)
bacım .. dijital foto makina varsa çek sen şimdiden resimleri.. sonra bilgisayara atın geri kalanını biz de yardımcı oluruz paylaşmana..

benim bi arkadaş var hiç üşümez ben üşüyorum diyince de senin kanın kaçmış der :26::26:

gastrolojiye gidicem böyle devam ederse
şişkinlik olunca başka bişey gelmiyor aklıma

bende de sarımsaklı baharatlı bulgur turşu vs.. şeyler yediğim zaman oluyo şişkinlik ama rezene iyi geliyo sanki öneririm..
üşütmenin yanı sıra yediklerine de dikkat et bakalım belki geçer

Son düzenleme:
benim bi arkadaş var hiç üşümez ben üşüyorum diyince de senin kanın kaçmış der :26::26:

evet kansızlığa bağlar herkes, ben tahlillerimi de yaptım kan sıkıntım yok demir eksikliğim de yok.. ne biliyim artk neyse..

telefona çeksem olmazmı makine yok

telefon da olur bacım, sadece gün ışığında çek ki güzel görünsün..

bişey sorduk dimi allooooooooooo
o çiçek gibi şey meyveli kekli çiçek bohçası diyelim :) bonyfood'a göz at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…