görmeden çıkmışım ercecim
kek kurabiye çilek ve elma çikolata ile süslenmiş
evet kansızlığa bağlar herkes, ben tahlillerimi de yaptım kan sıkıntım yok demir eksikliğim de yok.. ne biliyim artk neyse..
telefon da olur bacım, sadece gün ışığında çek ki güzel görünsün..
o çiçek gibi şey meyveli kekli çiçek bohçası diyelim :) bonyfood'a göz at
ohhhh afiyet olsun şifa olsun çalışmanıza iyi gelsin
Aman burası pek eğlenceliymişBen de gelcemm artıkınn
Aman burası pek eğlenceliymişBen de gelcemm artıkınn
geldiğin yer nasıldı ki burayı eğlenceli buldun bakalım tirilaylom
kurstan geldim yemek yapmam lazım canım istemiyo yorgunum sizde ne yemekler var kızlar
Boşver dedikodu yapmim şimdi gelir gelmez:2:
Tek konu baby olunca sıkıcı oluyo bee...Burası iimiş güzel kaynatıosunuz beendim ben
gel bacım hoşgeldin kendini tanıt bize ne kadarlık evlisin ne zamandır istiyosunuz falan
Tabi cicim hemen:) 2yıl 10 aylık evliyim. YAŞ 28 Şubat ayında bismillah dedik. Ama pek performans gösteremediğimizden bugünlerde kırmızılıyım. İşşallah bu ayı verimli geçirmeyi planlıyorum. Ama bilemicem sonuç kader kısmet...Thanks
ben bugün sadece erişteli yeşil mercimek yapıcam.. Erişte diyince de evde unuttuğum aklıma geldi.. Neyse eriştesiz olacak bugün.. Biri de tencereye koysa çok sevinicem :) :) akşam yemek yapmaya üşendim.. Kuymak yaptım sen bilirsin ne olduğunu.. Eşime de resmen kedi gibi yalvardım domates alsın diye... Yanına da sivri biber almış.. çok güzeldi..
Artık yemek yapmak istemiyorum ya... Eşim olmasa ot böcek yer giderim de.. Işte.. Erkekler onlarla doymuyor ne yazık ki..
o zaman sana planlı çalışma için öneri verelimm son adet tarıhın ondan oncekı son adet tarıhınn ve ondan oncekı son adet tarıhnı yaz yumurtlama donemını bul netten... ve ogunlerde calısma yap hemen banyo yapma ilişiki sonrasında azcık yatt hıım ayaklarını üşütmee bıde ilaç almamaya dikkat ettnetten de yumurtlama dönemi hesaplama yaz cıkarr hadı hayırlısııı:13::13:
Tabi cicim hemen:) 2yıl 10 aylık evliyim. YAŞ 28 Şubat ayında bismillah dedik. Ama pek performans gösteremediğimizden bugünlerde kırmızılıyım. İşşallah bu ayı verimli geçirmeyi planlıyorum. Ama bilemicem sonuç kader kısmet...Thanks
o zaman sana planlı çalışma için öneri verelimm son adet tarıhın ondan oncekı son adet tarıhınn ve ondan oncekı son adet tarıhnı yaz yumurtlama donemını bul netten... ve ogunlerde calısma yap hemen banyo yapma ilişiki sonrasında azcık yatt hıım ayaklarını üşütmee bıde ilaç almamaya dikkat ettnetten de yumurtlama dönemi hesaplama yaz cıkarr hadı hayırlısııı:13::13:
kurstan geldim yemek yapmam lazım canım istemiyo yorgunum sizde ne yemekler var kızlar
Benim kırmızılar geldi
Kırmızı kart yediğime hiç bu kadar çok sevineceğimi düşünmezdim.
benim kırmızılar geldi
Kırmızı kart yediğime hiç bu kadar çok sevineceğimi düşünmezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?