Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

masa örtüsü az kaldı taşlarını falan dikiyim tamamen bitsin o zaman çekerim fotosunu sende yardım edersin yükleriz bacım ayyy teknolojiden hiç haz etmiyorum

kurstan geldim yemek yapmam lazım canım istemiyo yorgunum sizde ne yemekler var kızlar

kurstan geldim yemek yapmam lazım canım istemiyo yorgunum sizde ne yemekler var kızlar

ben bugün sadece erişteli yeşil mercimek yapıcam.. erişte diyince de evde unuttuğum aklıma geldi.. neyse eriştesiz olacak bugün.. biri de tencereye koysa çok sevinicem :) :) akşam yemek yapmaya üşendim.. kuymak yaptım sen bilirsin ne olduğunu.. eşime de resmen kedi gibi yalvardım domates alsın diye... yanına da sivri biber almış.. çok güzeldi..
artık yemek yapmak istemiyorum ya... eşim olmasa ot böcek yer giderim de.. işte.. erkekler onlarla doymuyor ne yazık ki..

Boşver dedikodu yapmim şimdi gelir gelmez:2:
Tek konu baby olunca sıkıcı oluyo bee...Burası iimiş güzel kaynatıosunuz beendim ben

hoşgeldin canım :) evet çoğumuzun derdi bebek ama o derdi düşünmemek için bebek haricinde herşeyi konuşuyoruz... ha tabi onunla da ilgili paylaşımlarımız oluyor ama.. stresten uzaklaşmak amacımız.. :) tanıt kendini..

gel bacım hoşgeldin kendini tanıt bize ne kadarlık evlisin ne zamandır istiyosunuz falan

Tabi cicim hemen:) 2yıl 10 aylık evliyim. YAŞ 28 Şubat ayında bismillah dedik. Ama pek performans gösteremediğimizden bugünlerde kırmızılıyım. İşşallah bu ayı verimli geçirmeyi planlıyorum. Ama bilemicem sonuç kader kısmet...Thanks

kızlarrr bende hala gelen gıden yokkıctıgım haplar gecıkme yaparmı kii antibiyotık deıl ama bıde subatın 28 olmasııı etkımıdırrrr yaaaaa cevapp verınnnn ltfennnnn

o zaman sana planlı çalışma için öneri verelimm son adet tarıhın ondan oncekı son adet tarıhınn ve ondan oncekı son adet tarıhnı yaz yumurtlama donemını bul netten... ve ogunlerde calısma yap hemen banyo yapma ilişiki sonrasında azcık yatt hıım ayaklarını üşütmee bıde ilaç almamaya dikkat ettnetten de yumurtlama dönemi hesaplama yaz cıkarr hadı hayırlısııı:13::13:

kuymak yapardı anneannem tatlı tatlı yerdik

Cnm planım hazır da inş faaliyet gösterebilirim biraz dertliyim o konuda İltihabım var, inatla ilaç kullanmayıp türlü otlarla atlatmaya çalışıyorum. Bundan önce 2 yıl mantarla ve son 6 ayda 2 kez sistitle boğuştum envai çeşit ilaç kullandım. 2 adet kistim vardı sanırım onları attım regl bitince kontrole gidicem...Velhasılı şu an iltihabım var ve İlişkide cnm yanıyo gün aşırıya dayanamıyorum:95: Üşütmemeye de çalışıyorum ama benim ayaklar inat ısınmıcam dedi mi ııh :) Elimden geleni yapıyorum bakalım. Dua edin inş düzelirim...

Yarışmadaki arkadaşlara başarılar diliyorum tekrar hoşgeldin aramıza canım

boşver kız :) onu da yumurta takibi manyağı yapmıyalım.. yok yımırtladım mı.. yımırtlamadım mı.. çatladı mı çatlamadı mı.. :) boşver.. zevkine baksın.. olacağı varsa 1 seferle bile olur yani..

Benim kırmızılar geldi
Kırmızı kart yediğime hiç bu kadar çok sevineceğimi düşünmezdim.

Benim kırmızılar geldi
Kırmızı kart yediğime hiç bu kadar çok sevineceğimi düşünmezdim.

hayırlı olsun canım :) bende sevindim senin adına vallahi.. beklemek zor oluyor hamile olmadığını bilince.. önümüzdeki maçlarda başarılar dilerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…