Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

Öle mi diyosunn. Tam eşime öğretmeye başlamıştım oysa ki..Unut gitsin diyim ona da bariii

hayırlı olsun canım :) bende sevindim senin adına vallahi.. Beklemek zor oluyor hamile olmadığını bilince.. önümüzdeki maçlarda başarılar dilerim :)

hadi hayırlı olsun canım
bizde adet olana bu kadar sevinmemiştik

desteklerini için teşekkür ederim kızlar..sizlere layık olmaya çalışıcam.
çok çalışıcam çok

öle mi diyosunn. Tam eşime öğretmeye başlamıştım oysa ki..unut gitsin diyim ona da bariii

öncelikle hoşgeldin..
Valla zaten olan eşlerimizede oluyo.önceden sadece zevk için yaptıkları şeyi şimdi kurallı yapmak tuhaflarına gidiyo

Herkese hoşbulduk diyorum
İyi akşamlar kızlarrr...İşten çıkış vakti yarın görüşürükkk

Öle mi diyosunn. Tam eşime öğretmeye başlamıştım oysa ki..Unut gitsin diyim ona da bariii

canım vallahi bu benim fikrim sen yine yapmak istediğini yaparsın.. ama bunlar inan 1-2 ay içinde bebek olmayınca yaptıklarınız sizi sadece fuzuli strese sokar.. sanki anamız bize gebe kalmadan önce ovulasyon testi mi yapıyordu.. yumurtlama mı takip ediyordu..

afiyet olsun menü güzelmiş bende bıkıyorum bazen yemek tapmaktan ama kızım olunca mecbur tencerede her daim yemek olması lazım bende patates patlıcan biber kızartcam üstüne domates sos yapcam

ay ben nakonun sitesine üye oldum oradan da ip alabiliyormuşuz.. ama acaba toptancıdan daha ucuza alabilirmiyim diye düşünüyorum :) beğendiğim renkleri sepete attım sitede.. baktım toplam 64TL tutmuş :) paketle satıyorlar.. pakette 5 veya 10 adet yumak var.. aklım karıştı yaw..

vallahi katılıyorum benim hiç haberim yoktu yumurtadan falan bide kızım var dimi onu nasıl yapdıysam şimdi deli oldum resmen karnım ağrımasın tek şuçlu yumurtalar

afiyet olsun menü güzelmiş bende bıkıyorum bazen yemek tapmaktan ama kızım olunca mecbur tencerede her daim yemek olması lazım bende patates patlıcan biber kızartcam üstüne domates sos yapcam

oh sonra da ekmekle bandır bandır ye dimi :))) ben yemek yapmayı seviyorum da .. dükkanda sadece 1 tüpüm var.. :) kocaman mutfak kuracak halim yok ya.. bazen eve erken gidiyorum yemek yapmak için.. ya da 9da dükkanı kapatınca ozaman yapıyorum falan da.. ben dün öğlen için karnıbahar haşladım üstüne de sarımsaklı yoğurt sos yaptım.. e tabi bu eşimi kesmedi.. :) öyle durumlarda çatlıyorum sinirden.. hem ekmekle yiyosun diyorum hem doymuyorsun.. ben ekmeği nadir yerim..
nyapçaz böyle bilmiyorum.. evlendiğimden beri 12kg almışım.. bu gidişle de veremicem gibi.. eskiden bir salata ile akşam öğünümü geçirirdim içim de rahattı.. ööf öff.. bekarlık sultanlık boşuna dememişler :)

vallahi katılıyorum benim hiç haberim yoktu yumurtadan falan bide kızım var dimi onu nasıl yapdıysam şimdi deli oldum resmen karnım ağrımasın tek şuçlu yumurtalar

canım daha önce paylaştın mı bilmiyorum da .. sen ilk kızında evlenince hemen mi hamile kaldın? kazayla mı oldu nasıl oldu :) anlatsana biraz... meraklı melahatımdır

ben karnıbaharı haşlıyorum içine taze soğan maydonoz dereotu yağ limon karıştırıyorum mis oluyo ama yanına yemek doymam öle salatayla içim bayılır benim

kız benimki alıştı galiba
Kalkma sen yat diyooo

valla benim kocişim de ister istemez öğrendii...ilişkiden sonra belimin altına yastığı koyuyor direk..birçok hamile ve anne arkadaşım hep bunu uygulamışlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…