Yarışmadaki arkadaşlara başarılar diliyorumtekrar hoşgeldin aramıza canım
Hoşbuldum şekerim çok hoş buldumben sizi
boşver kız :) onu da yumurta takibi manyağı yapmıyalım.. yok yımırtladım mı.. yımırtlamadım mı.. çatladı mı çatlamadı mı.. :) boşver.. zevkine baksın.. olacağı varsa 1 seferle bile olur yani..
hayırlı olsun canım :) bende sevindim senin adına vallahi.. Beklemek zor oluyor hamile olmadığını bilince.. önümüzdeki maçlarda başarılar dilerim :)
hadi hayırlı olsun canım
bizde adet olana bu kadar sevinmemiştik
aman burası pek eğlenceliymişben de gelcemm artıkınn
öle mi diyosunn. Tam eşime öğretmeye başlamıştım oysa ki..unut gitsin diyim ona da bariii
Benim kırmızılar geldi
Kırmızı kart yediğime hiç bu kadar çok sevineceğimi düşünmezdim.
öncelikle hoşgeldin..
Valla zaten olan eşlerimizede oluyo.önceden sadece zevk için yaptıkları şeyi şimdi kurallı yapmak tuhaflarına gidiyo
hayırlı olsun canım
gördüğün son kırmızı olsun bu 9 ay boyunca:)))
tabi hamiellikten
bebek yoksa bekletmesin gelsin
Öle mi diyosunn. Tam eşime öğretmeye başlamıştım oysa ki..Unut gitsin diyim ona da bariii
evet ya..
Zaten bundan sonra kırmızı gelmesin diyede dua etmiycem..
sen gene dua ette yarım etme :) hamile kalayım da adet görmeyim falan işte..
Sanırım herkesin paydos saati..
ben bugün sadece erişteli yeşil mercimek yapıcam.. erişte diyince de evde unuttuğum aklıma geldi.. neyse eriştesiz olacak bugün.. biri de tencereye koysa çok sevinicem :) :) akşam yemek yapmaya üşendim.. kuymak yaptım sen bilirsin ne olduğunu.. eşime de resmen kedi gibi yalvardım domates alsın diye... yanına da sivri biber almış.. çok güzeldi..
artık yemek yapmak istemiyorum ya... eşim olmasa ot böcek yer giderim de.. işte.. erkekler onlarla doymuyor ne yazık ki..
Yarışmadaki arkadaşlara başarılar diliyorumtekrar hoşgeldin aramıza canım
boşver kız :) onu da yumurta takibi manyağı yapmıyalım.. yok yımırtladım mı.. yımırtlamadım mı.. çatladı mı çatlamadı mı.. :) boşver.. zevkine baksın.. olacağı varsa 1 seferle bile olur yani..
Benim kırmızılar geldi
Kırmızı kart yediğime hiç bu kadar çok sevineceğimi düşünmezdim.
afiyet olsun menü güzelmiş bende bıkıyorum bazen yemek tapmaktan ama kızım olunca mecbur tencerede her daim yemek olması lazım bende patates patlıcan biber kızartcam üstüne domates sos yapcam
vallahi katılıyorum benim hiç haberim yoktu yumurtadan falan bide kızım var dimi onu nasıl yapdıysamşimdi deli oldum resmen karnım ağrımasın tek şuçlu yumurtalar
kız benimki alıştı galiba
Kalkma sen yat diyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?