Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

Toplantıya çağırdılar şimdi geldim. sezon başlıyor talimatlarımızı aldık canım
ilk talimat çalışma saatleri sabat 07:45 akşam 19:00
hayırlı uğurlu olsunn

çok erken değilmi 07:45? çok zor ya..
bende bugün cnm sıkkın biraz arkadaşla sohbet edip geldim.

allah sağlıkla kucağına alıp büyütmek nasip etsin dua et bize de

tşk ederim canım Rabbim burdaki herkesin ilk önce göbişlerini sonrada kucaklarını doldursun inş. bu arada kızlar ne kadar etkisi var bilmiorum ama ben 2 kere kimyasal gebelik geçirdim yumurtamın kalitesi düşük olduğundan dolayı bu iki gebeliğimdede adetin 1 gününden 14. gününe kadar günde 2 fincan hayıt toğumu, adaçayı ve civan perçemi karışımı içtim 2sindede boş geçmedi isterseniz bi deneyin derim ben çünkü bu üç bitkifr yumurta kalitesini artırıyor bunun yanı sıra hayır tokumu prolaktini yüksek olanların düşürüyor pko olanlara çok iyi geliyor bilginize

nasıl yaptın cnm bu karışımı daha açık anlatırmısın?birde günde ne kadar içtin?

nasıl yaptın cnm bu karışımı daha açık anlatırmısın?birde günde ne kadar içtin?

canım günde 2 fincan içiceksin 1 fincan kaynar suyun içine bu üç bitkidende göz kararı koy 5 dk beklet demlensin sonra iç ben bir sabah birde akşam içiodum bitki çayları içmek için süzgeçler olur yuvarlak istersen onla yap istersen bardağın içine at bitkileri süzüp iç

bak bak bak nöbetçiler alanı terk etmiş neredesiniz kızlaaarr bende sizleri yalnız bırakmayım diye geldim ama ben yalnız kaldım..

nasılsın mistim canın mı sıkkın senin ben mi yanlış okudum hayırdır ne oldu???

aman eşimle tartıştık o yüzden biraz cnm sıkkındı.sen nasılsın?eşin çalışıyomu bugün?

bnm eşim çarşambadan bu yana yok işler yüzünden... bugünde yok belki akşam gelecek belki yarın akşam kesinde belli değil.. o yüzden bugünde evde yanlızım..

slam cm bizde herşey aynı sen nasılsın bebişin nasıl??

ii canım doktordan geldik şimdi kalp atışını ve bebeğimi gördük çok şükür.. ama 2 gündür hafif kahverengi akıntılarım var doktor sorun yok istirahat et dedi.. bir de kan uyuşmazlığı var bizde iğne yaptırdım şimdi..

ben yalnız kalamıyorum evde hiçde kalmadım bugüne kadar.:18:

bende kalamıyordum ama alıştım napıyım kimse yokki yanımda kalacak.

ya son zamanlarda kahverengi leke herkesde var yaaa yenilenden midir içilendenmidir yaaa.. aman allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli dünyaya gelmesini nasip etsin..

amin canım inş darısı sizlerin başına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…