Toplantıya çağırdılar şimdi geldim. sezon başlıyor talimatlarımızı aldık canım
ilk talimat çalışma saatleri sabat 07:45 akşam 19:00
hayırlı uğurlu olsunn
allah sağlıkla kucağına alıp büyütmek nasip etsindua et bize de
tşk ederim canım rabbim burdaki herkesin ilk önce göbişlerini sonrada kucaklarını doldursun inş. Bu arada kızlar ne kadar etkisi var bilmiorum ama ben 2 kere kimyasal gebelik geçirdim yumurtamın kalitesi düşük olduğundan dolayı bu iki gebeliğimdede adetin 1 gününden 14. Gününe kadar günde 2 fincan hayıt toğumu, adaçayı ve civan perçemi karışımı içtim 2sindede boş geçmedi isterseniz bi deneyin derim ben çünkü bu üç bitkifr yumurta kalitesini artırıyor bunun yanı sıra hayır tokumu prolaktini yüksek olanların düşürüyor pko olanlara çok iyi geliyor bilginize
nasıl yaptın cnm bu karışımı daha açık anlatırmısın?birde günde ne kadar içtin?
çok erken değilmi 07:45? çok zor ya..
bende bugün cnm sıkkın biraz arkadaşla sohbet edip geldim.
Bana zor gelmiyor zaten yediye yirmi kala şirkette oluyorum.
kızın dersi 07:30 başlıyor onu okula bırakıp geliyorum
senin canın niye sıkıldı
aman klasik aile sorunu...
eşimle tartıştık azıcık..
boşver takma bizde gerildik iki gün önce toparlandık şimdi
bak bak bak nöbetçiler alanı terk etmiş neredesiniz kızlaaarr bende sizleri yalnız bırakmayım diye geldim ama ben yalnız kaldım..
nasılsın mistim canın mı sıkkın senin ben mi yanlış okudum hayırdır ne oldu???
aman eşimle tartıştık o yüzden biraz cnm sıkkındı.sen nasılsın?eşin çalışıyomu bugün?
slm kızlar nasılsınız?
bnm eşim çarşambadan bu yana yok işler yüzünden... Bugünde yok belki akşam gelecek belki yarın akşam kesinde belli değil.. O yüzden bugünde evde yanlızım..
slam cm bizde herşey aynı sen nasılsın bebişin nasıl??
ben yalnız kalamıyorum evde hiçde kalmadım bugüne kadar.:18:
ii canım doktordan geldik şimdi kalp atışını ve bebeğimi gördük çok şükür.. ama 2 gündür hafif kahverengi akıntılarım var doktor sorun yok istirahat et dedi.. bir de kan uyuşmazlığı var bizde iğne yaptırdım şimdi..
bende kalamıyordum ama alıştım napıyım kimse yokki yanımda kalacak.
ya son zamanlarda kahverengi leke herkesde var yaaa yenilenden midir içilendenmidir yaaa.. aman allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli dünyaya gelmesini nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?