amin canım inş darısı sizlerin başına..
Selam kızlar.. cumartesi nöbetini devralmaya geldim :) yarın bana kim eşlik edecek acebaaaa.. :83: :80::80:
cimeka'cım.. dua ediyorum senin için.. inş bebişin tutunur.. burdakiler bilir benim meşhur eltimi :) sana da anlatim.. eltim adetinden 2 gün sonra veya belkide 1 gün.. kan testi yaptı 9,84 gibi bir rakam çıkmıştı.. 2-3 gun sonrakii rakam 10,96 falandı.. doktorlar da ona kesin bişey diyemeyiz demiştiler.. ama şimdi 7aylık hamile :) içini ferah tut.. herşey gönlünce olsun
canım ya nasıl rahatladım blemezsin. Allah hayırlısını versin.. Allahtan gelen herşeye razıyım napalım...
aloo nöbetçiler nerdesiniz
be burdayım kopricim her daim nöbetçi
kimse olmayınca topik topik gezdim valla
iş de yapmak istemiyor canım
ay bende oturdum Sülümanın hayatını okuyorum :) hürremdi oydu buydu ..
bende bir ara açtım okudum netten 5 tane çocuğu olmuş hürremin
doğurgan kadın
he ya :) hasta kaldım onun hamile kalışına :)
saat 3 ü bekliyorum eve gitmek için çok sıkıldım
sen ne yapıyorsun
cnm arkadaslarım naslsınız
sızle muhabbet etmeyı ozledım vala...
ben adet oldum bu ay da kedilere bıraktık
3 kere calıstık gerçi yumurtlama gunlerımı fılan kovalamadım hiç[/I] çok rahat geçti bu ay..
anladım ki normal yolla olmayacak bu iş
üzülüp içime atıyorum esıme bellı etmıycem dıyehırsımdan halı sildim
parmagım ıncindiiiiiiiiiiiiiii
bende ne zaman üzülsem ağlayarak evimi temizlerim seni çok iyi anlıyorum medicim napalım kısmet bu işler benim regl de geliyorum diye bağırıyo yarına kalmaz gelir heraldecnm arkadaslarım naslsınız
sızle muhabbet etmeyı ozledım vala...
ben adet oldum bu ay da kedilere bıraktık
3 kere calıstık gerçi yumurtlama gunlerımı fılan kovalamadım hiç[/I] çok rahat geçti bu ay..
anladım ki normal yolla olmayacak bu iş
üzülüp içime atıyorum esıme bellı etmıycem dıyehırsımdan halı sildim
parmagım ıncindiiiiiiiiiiiiiii
kızlar ben çok hastayım uyuyamadım yazayım dedim çok fena gribe yakalandımYarında yolcuyum İstanbulaa ayrıyetten rahim filmi çekinicem inşallah çarşambaya kaadar düzelirimm uff zamanımıydı bu hastalığınnnn
bende ne zaman üzülsem ağlayarak evimi temizlerim seni çok iyi anlıyorum medicim napalım kısmet bu işler benim regl de geliyorum diye bağırıyo yarına kalmaz gelir heralde
geçmiş olsun canım :2:bol bol c vitamini ıhlamur falan iyi gelir bide elma portakal ayva çaydanlığa koy kaynat içine zencefil karabiber bal ekle iç çok iyi galiyo
kızlar birde dünden berii kasıklarımda sürekli bişeyler kıpırdıyor ama adet görüyorum bir tuhaf bişey ilk defa oluyor napacağımı bilemedim çarşamba günü filme gidiyorum bu ne olabilir acaba ?:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?