Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

Stres gebelik şansını azaltıyor
Stres organizmanın, tehdit edici bir durum karşısında bedensel ve ruhsal olarak zorlanmasıdır.Güncelleme:05 Mart 2011 12:22
Mekanizmamız duygusal, zihinsel, bedensel bütünlükten oluşur. Stres organizmanın “normalde” uyum içinde, tıkır tıkır çalışan bu mekanizmasının bozulmasına sebep olur. Uzmanlar İnfertilite’yi daha çok bedensel boyutta gündeme alıyorlar. Ruhsal olarak stres’in önemli ölçüde gebelik şansını azatlığını biliyor musunuz ? Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr.Ayşe Duman gebeliği etkileyen en önemli faktörlerin başında gelen ‘‘Stres’’ hakkında bir çok önemli noktanın altını çiziyor…

İnfertil çiftlerin (1 yıllık düzenli, korunmasız ilişkiye rağmen gebelik olmaması)
%15 ‘inde yapılan araştırmalara rağmen neden gebelik olmadığı bilinememektedir.
İnsanı sadece maddi bedenden ibaret görüp araştırmalarımızı tedavi planlarımızı sadece maddi beden üzerinden yaptığımız sürecede bu çiftlerin infertilite nedenlerini bilemeyeceğiz.

Oysa insan sadece maddeden ibaret değil ki ! İnsanın zihni, ruhu, kalbi, istekleri, arzuları ve bilinçaltı programında bir yığın duygu birikimleri var. Eğer kadının bilinçaltında çocuk sahibi olmasını engelleyecek bir duygu birikimi varsa siz bedenle istediğiniz kadar uğraşın, gebelik elde etmeniz zorlaşacak.Veya tüm uğraşlara rağmen gebe kalamayan kadının duygu durumu gebeliğe uygun hale geldiğinde sürpriz bir şekilde gebelik meydana gelecek.

Selam kızlar.. cumartesi nöbetini devralmaya geldim :) yarın bana kim eşlik edecek acebaaaa.. :83: :80::80:

cimeka'cım.. dua ediyorum senin için.. inş bebişin tutunur.. burdakiler bilir benim meşhur eltimi :) sana da anlatim.. eltim adetinden 2 gün sonra veya belkide 1 gün.. kan testi yaptı 9,84 gibi bir rakam çıkmıştı.. 2-3 gun sonrakii rakam 10,96 falandı.. doktorlar da ona kesin bişey diyemeyiz demiştiler.. ama şimdi 7aylık hamile :) içini ferah tut.. herşey gönlünce olsun

Son düzenleme:

canım ya nasıl rahatladım blemezsin. Allah hayırlısını versin.. Allahtan gelen herşeye razıyım napalım...

canım ya nasıl rahatladım blemezsin. Allah hayırlısını versin.. Allahtan gelen herşeye razıyım napalım...

takıntı yapmak yok tamam mı cnm.. herşey olacağına varır.. stres en büyük düşmanın şu anda.. kendini oyalayacak bişeyler yap, hareketlerine biraz dikkat et ilk 3 ay boyunca..

eşim geliyomuş ben biraz diğer işlerimle de ilgileneyim :) görüşürüz daha sonra belkii .. öptüm kızlaarr

saat 3 ü bekliyorum eve gitmek için çok sıkıldım

sen ne yapıyorsun

ayy seni de yalnız bırakmış oldum canım benim..
yeğenim burdaydı babasıyla gezmeye gitmek istemedi bu güzel havada.. neymiş ders çalışacakmış.. ama benim yanımda kalcak.. duyanda çok çalışkan sanacak.. kışın dışarı çıkmak için kudururlar.. hava güzel olunca da çıkmazlar.. yaranılmıyor bunlara bea..
neyse.. eşim geldi.. toptancıya uğramış .. yeni malzeme geldi onları raflara dizdim girişini falan yaptım.. fiyat yazdım işte.. geçmiş zaman.. eşim müşteriye gitti o gelince eve geçicem.. çok sıkıldım bende.. acaip bi gün ya.. millet gezmeye gidiyor biz tıkanıyoruz buraya

cnm arkadaslarım naslsınız
sızle muhabbet etmeyı ozledım vala...

ben adet oldum bu ay da kedilere bıraktık
3 kere calıstık gerçi yumurtlama gunlerımı fılan kovalamadım hiç[/I] çok rahat geçti bu ay..

anladım ki normal yolla olmayacak bu iş

üzülüp içime atıyorum esıme bellı etmıycem dıyehırsımdan halı sildim
parmagım ıncindiiiiiiiiiiiiiii

medicim öncelikle geçmiş olsun canım dikkat et kendine.Tatlım üzülme diyemiyorum çünkü hepimiz aynı şeyleri yaşadıkca üzülüyoruz ve her geçen zamanda ümidimizi kaybediyoruz sanırım.benimde bu iş artık canımı sıkmaya başladı.ne yapsak nafile yaa.her ay ümitlenip hayal kırıklığı yaşamak bizi farkında olmadan çok derinden etkiliyo aslında.Bu çocuk işini düşünmeye başlayalı hayattan tek beklentim haline geldi.hiçbişeyden zevk almıyorum.anlayacağın hepimiz aynı durumdayız.benimde adete 5 gün var.yüzümde kocaman bir sivilce.gelde sinir olma işte.Nereye kadarrrr....Kafayı sıyıracam ondan korkuyomm

kızlar ben çok hastayım uyuyamadım yazayım dedim çok fena gribe yakalandım Yarında yolcuyum İstanbulaa ayrıyetten rahim filmi çekinicem inşallah çarşambaya kaadar düzelirimm uff zamanımıydı bu hastalığınnnn

kızlar birde dünden berii kasıklarımda sürekli bişeyler kıpırdıyor ama adet görüyorum bir tuhaf bişey ilk defa oluyor napacağımı bilemedim çarşamba günü filme gidiyorum bu ne olabilir acaba ?:26::26::26:

bende ne zaman üzülsem ağlayarak evimi temizlerim seni çok iyi anlıyorum medicim napalım kısmet bu işler benim regl de geliyorum diye bağırıyo yarına kalmaz gelir heralde

geçmiş olsun canım :2:bol bol c vitamini ıhlamur falan iyi gelir bide elma portakal ayva çaydanlığa koy kaynat içine zencefil karabiber bal ekle iç çok iyi galiyo

çok sağol ercecimm inşallah geçer hadiii görüşürüz Allaha emanet olun internet bulursam uğrarırım artık İstanbul yolcusu kalmasssınnnn:)))

strestendir güzelim merak etme rahat ol
inşallah bi sorun çıkmıcak
güle güle git güle güle gel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…