kızlar cuma günü bayrağı çekince ağlama krizine tutuldum .Kendime ne kadar hakim olmak istesemde içimde fırtınalar koptu ,bebek görünce yaşlar döküldü ..eşimd kızdı bu halime hatta sebepsiz kavga ettik.
Sonra dedim böyle olmucak bitti artık,bırak bu bebek fikrini.gittim kuaföre saçımı sarıya boyattım,kestirdim.Sonra istanbula alışverişe daldım.canım ne isterse çifter çifter aldım..Yeter dedim hep bebek diye erteledik bi şeyleri ben ben olmaktan çıktım.
Bugün iyi hissediyorum çok şükür.Kocam biraz endişeli farkındayım yaşım 30 diye telaşlanıyor.Ama ne yapalım olmayınca olmuyor.Ben bu davadan pes ettim kızlar.
Rabbim ne zaman isterse o zaman verecek ben artık kafamdan sildim.
niye kimse bişey yazmıyooo yaaanerdesiniz kızlarrr
sanırım kızların çoğu artık pes etti.. martı kedilere kaptırcaz bu gidişle.. martın sonuna doğru toparlanırlar ama.. çiçekler açsın.. kuşlar ötsün.. insan yeniden doğmuş gibi oluyor.. bu da geçer..
inşallah canım ya.. bende çok sıkılmaya başladım
sanırım kızların çoğu artık pes etti.. martı kedilere kaptırcaz bu gidişle.. martın sonuna doğru toparlanırlar ama.. çiçekler açsın.. kuşlar ötsün.. insan yeniden doğmuş gibi oluyor.. bu da geçer..
aslında kafalarını dağıtmaları güzel ama sohbet de güzel oluyordu
sıkılmıyacak bişi değil ki.. aylarca uğraş uğraş.. o anda da başkalarının yanlışlıkla hamile kaldığını da duy :) sonra da git delirme..
biz de iki haftadır çalışma yok.. kendime şaşıyorum :) iki hafta öönce salıydı sanırım en son.. aynı hafta sonu kayınvalidemlerdeydık ozaman da zaten adet oldum.. o da cuma bitti.. tam 1 hafta sürdü yaw.. e dün de başsağlığına gittik.. zaten bir de 7de mi ne kalktık pazar pazar.. akşam da saat 10da sızdık :) amma tembeliz biz de bea.. eşim de bu sabah tutturmuş.. ayda iki kezle bebek mi olurmuş :) valla dedim.. millet 1 kezle beceriyor biz gün aşırıyla tutturamadık..
bu gidişle cinsel hayatımız da etkilenmeye başlıyacak sanırım.. gerçi ben pek takmıyorum da.. sanırım ara sıra eşime laf dokunduruyorum.. bir kaç gün önce bahsetmiştim çok fazla ağrı kesici kullandığını.. bende bu aralar fırsat geçince elime kafasına kafasına vuruyorum.. diyorum bak eğer şipermenlerime zarar geliyorsa bu ilaçlardan giderim haberin olsun :) tabi o anlık şaka ile karışık oluyor ama alınıyordur mutlaka.. alınsın.. ben 7 ay oldu ağrıkesici içmeyeli.. ağrıdan da ölmedim..
ya bizim malzeme sattığımız bi müşteri libyaya iş yapıyordu
adamın şantiyesini mahvetmişler
bizim straforları da barikatta kullanmışlar
ısı yalıtımından sonra taş ve kurşun yalıtımı da yapmaya başladı strafor
ya bizim malzeme sattığımız bi müşteri libyaya iş yapıyordu
adamın şantiyesini mahvetmişler
bizim straforları da barikatta kullanmışlar
ısı yalıtımından sonra taş ve kurşun yalıtımı da yapmaya başladı strafor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?