Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

ay onların da işi zor bea.. birbirine girmiş herkes.. allah kolaylık versin.. tunus.. libya... mısır.. pehh.. büyüklerinin biyerlerine rahatlık fazla batmış

ben üşüorum çok yaaaaaaaaaaaa
kar yağsada erken eve kaçsam bi tarhana yapsam ohhhhhhhhhhhhhhhhhh

ay onların da işi zor bea.. birbirine girmiş herkes.. allah kolaylık versin.. tunus.. libya... mısır.. pehh.. büyüklerinin biyerlerine rahatlık fazla batmış

orada adaletsiz gelir dağılımı var
baştakiler çok zengin ve zorba halk ise fakir...demokrasiden eser yok
haklarını kazanmak ve demokrasi için ayaklandılar
çok kutsallar

abow bi 5dk bakamadım muhabbet koyulaşmış :) madem yemekten bahsediyorsunuz.. bende akşam sulu patates yemeği yaptım.. bayağıdır yapmamıştım.. yanına da güzel bir pilavım var.. turşum da var.. akşam domatesli kurusoğanlı sivri biberli salata yaptım.. ay nasıl da özlemişim.. ama domates değil de sanki elma yedim., hart hart diye kesiliyo :) ay nisan falan olsa da artık güzel domatesler alabilsek.. hastasıyım yaaa

anammm o patatesi güveçte pişiriceksin soğanı bol olacak içinde bende yapacak bak hepsiniii de yiycemm

güzel domatesi ancak temmuzda yiyebiliriz koprinacım

ben de dün közlenmiş kırmızı biberi tereyağda kavurdum, tulum peynirini az da kaşar peynirini üstüne rendeledim eridi...üzerine de haşlanmış makarna koydum sacda yüksek ateşte soteledim bir de ceviz serptim yerken

amanın o nasıl bir lezzet
acayip tavsiye ederim

anammm o patatesi güveçte pişiriceksin soğanı bol olacak içinde bende yapacak bak hepsiniii de yiycemm

evet bende çok severim güveçte ama güvecim yok.. hep alacak oluyorum.. gördüğümde de eşim vazgeçiriyor nedense :) asıl kurufasulye çok güzel oluyor güveçte.. hiç düdüklüde pişirmiyeceksin.. bırakacaksın kendi kalinde kısık ateşte.. lıkır lıkır pişer..
sanırım öğle saati geldiği için acıktık hep

ay bana kırmızı biber deme :) hastasıyım.. buzlukta son poşetim kaldı.. ne yapsam onu diye düşünüyorum.. salatasını mı yemeğini mi :) bu yaz kesin 15kilo falan yaparım herhalde.. 5kg yetmedi :)

selamm canlarım oh muhabbet koyulaşmış şükür özledik topiğin bu halini hemen konuya dalayım bende karnıbahar var akşama hiç yiyesim yok patates mi yapsam acaba canım çekti hamilemiyim ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…