ha haaaa sende mi inşaat sektöründesin bıdık
abooww... şimcik bu sizin için iyi mi kötü mü :) adamlar 1kez daha mı sipariş verecek yoksa ?
evet canımcım sende mi derken sanırım sen de inaat sektöründesin:)
evet bende inşaat sektöründeyim ama muhasebe bölümünde
valla belini doğrultursa verir ama zor yani:44:
ay onların da işi zor bea.. birbirine girmiş herkes.. allah kolaylık versin.. tunus.. libya... mısır.. pehh.. büyüklerinin biyerlerine rahatlık fazla batmış
ben üşüorum çok yaaaaaaaaaaaa
kar yağsada erken eve kaçsam bi tarhana yapsam ohhhhhhhhhhhhhhhhhh
ben üşüorum çok yaaaaaaaaaaaa
kar yağsada erken eve kaçsam bi tarhana yapsam ohhhhhhhhhhhhhhhhhh
pişirirken içine 1-2 diş de sarımsak ez karıştır enfess oluyo açtım ya nasıl cnm çekti
ay onların da işi zor bea.. birbirine girmiş herkes.. allah kolaylık versin.. tunus.. libya... mısır.. pehh.. büyüklerinin biyerlerine rahatlık fazla batmış
sarımsaksız tarhana yapmam zaten
ay bende açım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tarhana nın içine pişirirken koymuyorum ben sarmısağı
ama taze sarımsakla yiyorum öyle de güzel oluyo
abow bi 5dk bakamadım muhabbet koyulaşmış :) madem yemekten bahsediyorsunuz.. bende akşam sulu patates yemeği yaptım.. bayağıdır yapmamıştım.. yanına da güzel bir pilavım var.. turşum da var.. akşam domatesli kurusoğanlı sivri biberli salata yaptım.. ay nasıl da özlemişim.. ama domates değil de sanki elma yedim., hart hart diye kesiliyo :) ay nisan falan olsa da artık güzel domatesler alabilsek.. hastasıyım yaaa
abow bi 5dk bakamadım muhabbet koyulaşmış :) madem yemekten bahsediyorsunuz.. bende akşam sulu patates yemeği yaptım.. bayağıdır yapmamıştım.. yanına da güzel bir pilavım var.. turşum da var.. akşam domatesli kurusoğanlı sivri biberli salata yaptım.. ay nasıl da özlemişim.. ama domates değil de sanki elma yedim., hart hart diye kesiliyo :) ay nisan falan olsa da artık güzel domatesler alabilsek.. hastasıyım yaaa
anammm o patatesi güveçte pişiriceksin soğanı bol olacak içinde bende yapacak bak hepsiniii de yiycemm
anammm o patatesi güveçte pişiriceksin soğanı bol olacak içinde bende yapacak bak hepsiniii de yiycemm
nerden buluyosun yaa tazesini
güzel domatesi ancak temmuzda yiyebiliriz koprinacım
ben de dün közlenmiş kırmızı biberi tereyağda kavurdum, tulum peynirini az da kaşar peynirini üstüne rendeledim eridi...üzerine de haşlanmış makarna koydum sacda yüksek ateşte soteledim bir de ceviz serptim yerken
amanın o nasıl bir lezzet
acayip tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?