güzel domatesi ancak temmuzda yiyebiliriz koprinacım
ben de dün közlenmiş kırmızı biberi tereyağda kavurdum, tulum peynirini az da kaşar peynirini üstüne rendeledim eridi...üzerine de haşlanmış makarna koydum sacda yüksek ateşte soteledim bir de ceviz serptim yerken
amanın o nasıl bir lezzet
acayip tavsiye ederim
selamm canlarımoh muhabbet koyulaşmış şükür özledik topiğin bu halini hemen konuya dalayım bende karnıbahar var akşama hiç yiyesim yok patates mi yapsam acaba canım çekti hamilemiyim ne
ay bana kırmızı biber deme :) hastasıyım.. buzlukta son poşetim kaldı.. ne yapsam onu diye düşünüyorum.. salatasını mı yemeğini mi :) bu yaz kesin 15kilo falan yaparım herhalde.. 5kg yetmedi :)
ah :) karnıbaharı da çok severim.. sadece öyle haşlanmış ta yerim.. sosa falan gerek yok..
ama patates te her mevsim vazgeçilmezlerimden :) normalde akşam haşlayıp salatasını yapacaktım da son anda vazgeçtim sulu yemeğini yaptım
bende bu hafta kıymalı patates yapçam
ne zamandır istiorum yaaaa
ayy çok severim patatesin her türlüsünü ama benim kızım patetes yemeğini eziyo içine yoğurt koyuyo hatta kuru fasülyeye bile
kızlar yarınregl olmazsam inşallah test yapayımmı
annem vakti zamanında hep salçalı yemekleri yoğurtla yedirirmiş o yüzden şimdi her salçalı yemeği
yoğurtla karıştırıyorum
valla çok acıktık
sen yiyebiliyormusun bari canım
günaydın hoşgeldin poticikgünaydin kizlar,bakiyorumda herkes acikmis
günün ne zaman yarın mı... yap tabi
günaydın hoşgeldin poticik
yarın 27 günüm bazen 28 günde oluyorum belli olmuyo ama test yapasım var evdeolsaydı şimdi yapardım ne güzel tek çizgiyi görür rahatlardım
niye kızım belli mi olur belki o ay bu ay
ahhh ah 1 hafta geçse de ben de test yapacak kıvama gelsem
açım açım
tavuk bonfile söledim ızgara bende cacıkla
buralarda bulunmuo tarhana patates fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?