Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

acıktım yaaaaaaa

selamm canlarım oh muhabbet koyulaşmış şükür özledik topiğin bu halini hemen konuya dalayım bende karnıbahar var akşama hiç yiyesim yok patates mi yapsam acaba canım çekti hamilemiyim ne

ah :) karnıbaharı da çok severim.. sadece öyle haşlanmış ta yerim.. sosa falan gerek yok..
ama patates te her mevsim vazgeçilmezlerimden :) normalde akşam haşlayıp salatasını yapacaktım da son anda vazgeçtim sulu yemeğini yaptım

ay bana kırmızı biber deme :) hastasıyım.. buzlukta son poşetim kaldı.. ne yapsam onu diye düşünüyorum.. salatasını mı yemeğini mi :) bu yaz kesin 15kilo falan yaparım herhalde.. 5kg yetmedi :)

kırmızı biber mi dedi birisi çatalımı aldım geliyorum annem yazın biberi patlıcanı közledi içine domates sarımsak kavonoza koydu süper salata oldu

patatesin en çok salatasını severim bende bol yeşillikli ve karabiberli

ayy çok severim patatesin her türlüsünü ama benim kızım patetes yemeğini eziyo içine yoğurt koyuyo hatta kuru fasülyeye bile

annem vakti zamanında hep salçalı yemekleri yoğurtla yedirirmiş o yüzden şimdi her salçalı yemeği
yoğurtla karıştırıyorum

günaydın hoşgeldin poticik

yarın 27 günüm bazen 28 günde oluyorum belli olmuyo ama test yapasım var evdeolsaydı şimdi yapardım ne güzel tek çizgiyi görür rahatlardım

niye kızım belli mi olur belki o ay bu ay
ahhh ah 1 hafta geçse de ben de test yapacak kıvama gelsem

açım açım
tavuk bonfile söledim ızgara bende cacıkla
buralarda bulunmuo tarhana patates fln

niye kızım belli mi olur belki o ay bu ay
ahhh ah 1 hafta geçse de ben de test yapacak kıvama gelsem

inşallah ya ne güzel söylemişsin allah razı olsun içime su serptin saol bir ay geçti şu iki üç gün geçmek bilmedi bana zaten bu ay olmazsa bundan sonra çok zor eşim şehir dışındaki şantiyeye gitcek ayda bir iki ancak gelir eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…