Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

belkio zaman tutar canim,mecburiyetten degilde özlediginiz icin birlikte olursunuz ,allah büyük insa
lah olmustur bu ay

evde tarhana yokki
bu sene yengeminkini böcekledim ya
hiç tarhana yiyemedim
birinden bulurum belki :)

canim tarhanani derin dondurucuda sakla,hic bisey olmuyo,bende getiriyorum türkiyeden gelirken bir iki sene dayaniyo,bana,tap taze duruyo dondurucuda,bulamazsanda hazir paketlerde var onlardan al,yerini tutmaz ama nefsin körler

Son düzenleme:
canim tarhanani derin dondurucuda sakla,hic bisey olmuyo,bende getiriyorum türkiyeden gelirken bir iki sene dayaniyo,bana,tap taze duruyo dondurucuda,bulamazsanda hazir paketlerde var onlardan al,yerini tutmaz ama nefsin körler

haftasonu yengeme gideceğim, ona yaptırırım :)

üzerine de parmesan rendele benim için de ye
ben çok seviyorum öyle:26:

eşim sevmediği için hiç yapmıyorum malesef

yengemde parmesan bulamayacağım :)
yemezse yemesin yap kendine yeee
hiçç de umrum olmaz valla
benim eşimde yemez kereviz bamya bakla
ben yapıorum misssss gibi de yiyorum

belkio zaman tutar canim,mecburiyetten degilde özlediginiz icin birlikte olursunuz ,allah büyük insa
lah olmustur bu ay

inşallah poticim bu ay sanki hamileymişim gibi hissediyorum psikolojik heralde çok isteyince insanınbeyni oyun oynuyo karnım belim ağrıyo sanki geliyomuş gibi kırmızılar

sağlıklı olsun da göstermesin şaka bi yana
kalbini duydun du dimi sen

duydum canim,her dr kontrolune yüregim agzimda gidiyorum,bebisimin pit pitini duyunca rahatliyorum,dr umda dedi senin icin rahat etmiycek ,bundan sonra her hafta gel dedi,icin rahatlasin dedi,iki haftan her haftaya düstü randevular

Son düzenleme:
duydum canim,her dr kontrolune yüregim agzimda gidiyorum,bebisimin pit pitini duyunca rahatliyorum,dr umda dedi senin icin rahat etmiycek ,bundan sonra her hafta gel dedi,icin rahatlasin dedi,iki haftan her haftaya düstü randevular

kaçıncı haftada duydun ben kaçırdım yahuuuu :)
maşallah hep yanında atsın kalbi inşallahhhh

duydum canim,her dr kontrolune yüregim agzimda gidiyorum,bebisimin pit pitini duyunca rahatliyorum,dr umda dedi senin icin rahat etmiycek ,bundan spnra her hafta gel dedo,icin rahatlason dedi,iki haftan her haftaya düstü randevular

iyi de niye kasıyosun kendini potim
bak herşey yolunda tadını çıkar hamileliğinin
kötü düşünme yüreğin yerinde dursun bi zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…