açım açım
tavuk bonfile söledim ızgara bende cacıkla
buralarda bulunmuo tarhana patates fln
afiyet şeker olsuntarhanayıda akşam yersin şekerim sabret azıcık
inşallah ya ne güzel söylemişsin allah razı olsun içime su serptin saol bir ay geçti şu iki üç gün geçmek bilmedi bana zaten bu ay olmazsa bundan sonra çok zor eşim şehir dışındaki şantiyeye gitcek ayda bir iki ancak gelir eve
evde tarhana yokki
bu sene yengeminkini böcekledim ya
hiç tarhana yiyemedim
birinden bulurum belki :)
canim tarhanani derin dondurucuda sakla,hic bisey olmuyo,bende getiriyorum türkiyeden gelirken bir iki sene dayaniyo,bana,tap taze duruyo dondurucuda,bulamazsanda hazir paketlerde var onlardan al,yerini tutmaz ama nefsin körler
bebişim nasıl potimm
cinsiyeti ne zaman belli olcak
bana bamyalı olcak gibi gelio şimdi bu
haftasonu yengeme gideceğim, ona yaptırırım :)
herkes kiz diyo,sanki benimde pglan gibi geciyo,yarin yine randevum var,saglikli sohhatli dogsunda kiz yada erkekk inan farketmez,yeterki dogsun
herkes kiz diyo,sanki benimde pglan gibi geciyo,yarin yine randevum var,saglikli sohhatli dogsunda kiz yada erkekk inan farketmez,yeterki dogsun
üzerine de parmesan rendele benim için de ye
ben çok seviyorum öyle:26:
eşim sevmediği için hiç yapmıyorum malesef
yarın erken dimi
belli olmaz daha 12 hafta da mı sölüolar
size hayırlı bir evlat olsun canım önemli olan o
ben merak ediom kardeşim yeğenimin cinsi ne
belkio zaman tutar canim,mecburiyetten degilde özlediginiz icin birlikte olursunuz ,allah büyük insa
lah olmustur bu ay
sağlıklı olsun da göstermesin şaka bi yana
kalbini duydun du dimi sen
duydum canim,her dr kontrolune yüregim agzimda gidiyorum,bebisimin pit pitini duyunca rahatliyorum,dr umda dedi senin icin rahat etmiycek ,bundan sonra her hafta gel dedi,icin rahatlasin dedi,iki haftan her haftaya düstü randevular
duydum canim,her dr kontrolune yüregim agzimda gidiyorum,bebisimin pit pitini duyunca rahatliyorum,dr umda dedi senin icin rahat etmiycek ,bundan spnra her hafta gel dedo,icin rahatlason dedi,iki haftan her haftaya düstü randevular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?