Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

duydum canim,her dr kontrolune yüregim agzimda gidiyorum,bebisimin pit pitini duyunca rahatliyorum,dr umda dedi senin icin rahat etmiycek ,bundan sonra her hafta gel dedi,icin rahatlasin dedi,iki haftan her haftaya düstü randevular

niye her hafta gidiyosun randevular çok sık değilmi artık öle mi oluyo

inşallah poticim bu ay sanki hamileymişim gibi hissediyorum psikolojik heralde çok isteyince insanınbeyni oyun oynuyo karnım belim ağrıyo sanki geliyomuş gibi kırmızılar

banada cok oyunlar oynadi beynim,asli da ken dimde biliyordum kafam rahat olsa hamile kalacagimi,nitekimde öyle oldu,hamile kaldigim ay cok yogun ve stresliydi,oglumun omuz kemigide catlamisti bide üstüne,tek ilskiyle hamile kaldim,rabbimin mucizesi iste,kafayi takmayin.tecrübeyle sabit

kızlar selamlar.Belim acayip ağrıyo.5 günüm var adete.dayanamadım test yaptım.kocaman tek çizgiii.oh be rahatladım.en azından belirsizlik bitti.

benim için geçtiğimiz aylar çok stesliydi üstüne eltim hamile kalınca kalınca kafaya takmayı bıraktım rabbim verince her şekilde veriyo anladım artık takip etmiyorum yumurtlama zamanlarımı falan olursa olur diyodum ama günüm yaklaşınca stres yaptım galiba

selam kızlar ..nasıl gidiyo çalışmalar...beni kasım ekim topiğinden hatırlayanlar vardır..
temmuzda doğumum olacaktı ama malesef gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldık..
şuan içim , yüreğim,ellerim bomboş,,,elde var sıfır..bir masal gibi başladı ve mutsuz bitti. 25 şubatta melek olup uçtu oğluşum..şimdi yeni bir bebek düşünmek için çok erken ama hangi topiiğe bakmalaıyım neereyle paylaşmalıyım bilemedim amacım sizi üzmek için değil sadece paylaşmak istedim...

ben cok stres yaptigim icin,dr um öyle istedi ,daha ultrosan aletini sokar sokmaz kalp atislarini göremiyorum diye zirladigim icin

ay kıyamam ya hamile kalamayız bi dert hamile oluruz ayrı sıkıntı kadınlık çok zor valla kalbini ferah tut annesi bırakmaz seni allahın izniyle

canim dün yazini okudum,inan cok üzüldüm,böylesi demek hayirliymis,rabbim takrarini yasatmasin,allahim saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin

irem hoşgeldin canım
nasılsın ??

canım hoşbulduk,iyiyim allaha şükür,kendimi toparladım sayılır..sen nasılsın?yazdıklarınızı okuyorum girip arada,ama moralim bozukken yazıp sizleri de huzursuz etmemek için yazmadım ama okuyorum,takipteyim,yemek muhabbeti olmuş burda baya benim de karnım acıktı valla,yemek yemeye gidiyorum şimdi,artık gelirim muhabbete arada..

canim dün yazini okudum,inan cok üzüldüm,böylesi demek hayirliymis,rabbim takrarini yasatmasin,allahim saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin

inşallah canım...ama hiçbiri diğerinin yerini tutmazki...ama hakkımızda hayırlısı buymuş elden bişi gelmiyo .hiç isyan etmedim rabbime sığındım ben..

canım ya hatırladım oranjecim.Allah sabır versin.zor gerçekten.ama ümidini yitirme canım herşey Cenabı Allahtan.bizlerle devam edebilirsin canım.bu topicte herşey konuşuyoruz.sadece bebek değil.

inşallah canım...ama hiçbiri diğerinin yerini tutmazki...ama hakkımızda hayırlısı buymuş elden bişi gelmiyo .hiç isyan etmedim rabbime sığındım ben..

baktım geçmiş yazılarına
tıkandım kaldım
ne denir ki hayatta yaşayacağın en büyük acı bu olsun

canım ya hatırladım oranjecim.Allah sabır versin.zor gerçekten.ama ümidini yitirme canım herşey Cenabı Allahtan.bizlerle devam edebilirsin canım.bu topicte herşey konuşuyoruz.sadece bebek değil.

baktım geçmiş yazılarına
tıkandım kaldım
ne denir ki hayatta yaşayacağın en büyük acı bu olsun

çok sağolun kızlar...rabbim kimseye ama hiç kimseye yaşatmasın..dayanılmayacak acılar vermesin..hayatta daha kötü durumda olanlar var okudukça gördükçe gene şükrediyorum.ama içimizden dökmedikçe paylaşmadıkça azalmıyo..eşim pek konuyu açmamaya çalışıyo her açıldığında gözyaşlarıma boğuluyorum diye..ve çevremdeki insanlarda anlamıyo üzülme boşver yenisi olur demek kolay geliyo ..onlarada kızamıyorum ...beni anlamalarını hiç beklemiyorum çünkü yaşamayan anlamıyo...rabbim yaşatmasın kimseye varsın anlamasınlar diyorum...ve içime kapandım bilgisayara gömüldüm bende..sessizliğim ve beynimdekileri yazarak paylaşmak iy geliyo..birgün tüm cesaretimi toplayıp bebek isteyeceğim gün gelecektir ama hayırlısı ve sağlıklısını versin rabbim bir daha yaşamamak için dua edip duruyorum ...

rabbim bir daha yaşatmasın aynı acıyı sağlıklı sıhhatli doğurup büyütmek nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…