duydum canim,her dr kontrolune yüregim agzimda gidiyorum,bebisimin pit pitini duyunca rahatliyorum,dr umda dedi senin icin rahat etmiycek ,bundan sonra her hafta gel dedi,icin rahatlasin dedi,iki haftan her haftaya düstü randevular
inşallah poticim bu ay sanki hamileymişim gibi hissediyorum psikolojik heralde çok isteyince insanınbeyni oyun oynuyo karnım belim ağrıyo sanki geliyomuş gibi kırmızılar
niye her hafta gidiyosun randevular çok sık değilmi artık öle mi oluyo
banada cok oyunlar oynadi beynim,asli da ken dimde biliyordum kafam rahat olsa hamile kalacagimi,nitekimde öyle oldu,hamile kaldigim ay cok yogun ve stresliydi,oglumun omuz kemigide catlamisti bide üstüne,tek ilskiyle hamile kaldim,rabbimin mucizesi iste,kafayi takmayin.tecrübeyle sabit
kirmizilari görmeden ümit kesmek yokkızlar selamlar.Belim acayip ağrıyo.5 günüm var adete.dayanamadım test yaptım.kocaman tek çizgiii.oh be rahatladım.en azından belirsizlik bitti.
ben cok stres yaptigim icin,dr um öyle istedi ,daha ultrosan aletini sokar sokmaz kalp atislarini göremiyorum diye zirladigim icin
kızlar selamlar.Belim acayip ağrıyo.5 günüm var adete.dayanamadım test yaptım.kocaman tek çizgiii.oh be rahatladım.en azından belirsizlik bitti.
selam kızlar ..nasıl gidiyo çalışmalar...beni kasım ekim topiğinden hatırlayanlar vardır..
temmuzda doğumum olacaktı ama malesef gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldık..
şuan içim , yüreğim,ellerim bomboş,,,elde var sıfır..bir masal gibi başladı ve mutsuz bitti. 25 şubatta melek olup uçtu oğluşum..şimdi yeni bir bebek düşünmek için çok erken ama hangi topiiğe bakmalaıyım neereyle paylaşmalıyım bilemedim amacım sizi üzmek için değil sadece paylaşmak istedim...
ay kıyamam ya hamile kalamayız bi dert hamile oluruz ayrı sıkıntı kadınlık çok zor valla kalbini ferah tut annesi bırakmaz seni allahın izniyle
irem hoşgeldin canım
nasılsın ??
canim dün yazini okudum,inan cok üzüldüm,böylesi demek hayirliymis,rabbim takrarini yasatmasin,allahim saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin
selam kızlar ..nasıl gidiyo çalışmalar...beni kasım ekim topiğinden hatırlayanlar vardır..
şuan içim , yüreğim,ellerim bomboş,,,elde var sıfır..bir masal gibi başladı ve mutsuz bitti. 25 şubatta melek olup uçtu oğluşum..şimdi yeni bir bebek düşünmek için çok erken ama hangi topiiğe bakmalaıyım neereyle paylaşmalıyım bilemedim amacım sizi üzmek için değil sadece paylaşmak istedim...
inşallah canım...ama hiçbiri diğerinin yerini tutmazki...ama hakkımızda hayırlısı buymuş elden bişi gelmiyo .hiç isyan etmedim rabbime sığındım ben..
inşallah canım...ama hiçbiri diğerinin yerini tutmazki...ama hakkımızda hayırlısı buymuş elden bişi gelmiyo .hiç isyan etmedim rabbime sığındım
benimde yengem,abimin hanimi,doguma bir hafta kala bebegini kaybetti,su anda bir yasinda kizlari var,oglunu unutmadi,ama kiziylada acisi hafifledi,rabbim evlatlarimizla bizi sinamasin,biliyorum hic bir söz teselli degil sana,allah sabrini versin canim
canım ya hatırladım oranjecim.Allah sabır versin.zor gerçekten.ama ümidini yitirme canım herşey Cenabı Allahtan.bizlerle devam edebilirsin canım.bu topicte herşey konuşuyoruz.sadece bebek değil.
baktım geçmiş yazılarına
tıkandım kaldım
ne denir ki hayatta yaşayacağın en büyük acı bu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?