Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

16 günmü Benim o kadar sabretmem mümkün değil Canomun nasıl oldu 6 gün önce idrarda negatif sonrasındamı pozitif mi çıktı.

oldu olacak doğumdan sonra bebeği görünce yap testi

ne yapayım ama.. :) sabırlıyım işte.. kendimi kaptırırsam daha kötü oluyor.. bir de o ilk ayım çok berbat geçti... adetim gecikti ya vicudum şişti.. doğru düzgün yemek yemiyordum her koku kötü yapıyordu beni :) görümcem de diyodu sen kesin hamilesin.. yok canım diyodum. gecikti diye hemen hamile mi olunur falan derken.. değildim işte.. psikolojik bişiler atlattım herhalde.. bir de hormonlar şaşınca da o yemek kokusuna karşı hassastım.. doktora söyledim 16gün gecikti diye tepki vermedi.. yılda 1-2 defa günler şaşabilir.. ya da beynin sana şaka yaptı.. herşey senin kontrolün altında dedi.. kist mist bişi de çıkmadı.. sadece 12.günde estradiol birazcık düşük çıktı.. onu da işte cyclopregynova ile düzene koduk.. 3.ayım.. 11.günüm.. 10tene daha hap kaldı.. ve tam 28günde adet oluyorum

16 günmü Benim o kadar sabretmem mümkün değil Canomun nasıl oldu 6 gün önce idrarda negatif sonrasındamı pozitif mi çıktı.

evet tatlım.. canomun durumu aynen öyle oldu.. idrar demedim kız :) 0,3 ten bahsediyorum kanda işte.. o değerle idrarda da çıkmaz hiç bişi zaten :)
taze bir örnek verelim..
drgks
gününde kan testi yaptı 27 çıktı.. idrarda da aynı değerle silik çıkmış ikinci çizgi :) detayları kendisinden alırız tekrar

hmmm tamam canım hala umut var yani bu arada benim kasıklarım bu ara özellikle akşamları çok ağrıyor ve de midem bulanıyor gün boyu. Gece yatmadan önce iki gündür soğan kürü içiyorum biraz rahatlatıyor sanki. Çok zamansız bir kür ama kist falan yapıyorsa ağrıyı gitsin diye uğraşıyorum kendi kendime bişeyler yapıyorum ama ne derece doğru Allah bilir.Afetim biter bitmez de kontrole gidecem.

ben akşam eve gidince yaptım tek çizgi çıktı canım
artık nisana kaldı umutlar adetimi bekliyorum

canım ben malesef günümü beklemeden yaptırdım
günüm 12si ama ben 3gün önce yaptırdım günümden, bugün tekrar yaptıracam inşallah yükselir, çok korkuyorum kimyasal olmasından, ne olur dua edin benim için,öğle arası yaptıracam

sonucun çıkınca bekletme bizi heber ver hemen

canım soğan kürünü iyice araştır da yap bence... onun belli günleri var.. bir kaç hafta oluyor da tv de denk geldi saraçoğluna.. çok düzenli yapılmalıymış faydasını görmek istiyorsak.. adet düzenleyici etkisi var diye biliyorum.. ama yine de araştır güzelce

* drgks düzeltme yaptı adetine 3gün kala yapmış testi :) idrar ve kan

ay şu altta kolay paylaşım yapılan yerde sürekli konular geçiyor ya.. bir de yazmışç
adetim gecikti acaba hamilemiyim.. girdim okudum.. yorum yazacaktım vazgeçtim :)
durup bekleyeceğine git kan testi yaptır işte yaw. 8günü geçmiş

canım inşallah kimyasal değildir.Korkma içimden bir ses normal hamilesin diyor bebiş gelecek

evet zaten çok umudum yoktu :)) ilk hamileliğimde bende 2-3 gün önce görmüştüm testte ve belirgindi tabi belli de olmaz.Neyse karşılaştırma olur hamile çıkarsam yazarım bende 7 gün önce yaptım negatifti 5 gün önce yine negatifti ve hamileymişim diye:)) İnşallah

Japonyada 8.9 büyüklüğündeki deprem ve tsunami şiddeti çok kötü boyuttaymış. Allah (c.c) insanların yardımcısı olsun.

ay kızlar daha ortada bebek bişi yok ama :) pusetlere bakıyorum.. inşallah imkanım olur da.. bir puset beğendim kraft'ın.. ama pahalı.. 700-750 falan. değer mi sizce ?bir yandan ufaktan bişiler almak istiyorum artık.. bebeğim olursa okadar ihtiyacımızı birden karşılayamıyacağız gibime geliyor.. sonra da diyorum okadar şeyi alıp ta ya hiç çocuğumuz olmazsa diye de aklıma geliyor.. aman olmadı evlatlık alırım.. yine de büyük konuşmayım da işte.. erkenden alsam bile yeşilli falan alırım hem kıza hem erkeğe uyumlu olsun :) çok mu şey istiyorum aceba

acele etme canım allah bebişini nasip etsin önce ... zaten doğumun ertesi gün gezmeye gitmiyorsun
puset sonraki iş

acele etme canım allah bebişini nasip etsin önce ... zaten doğumun ertesi gün gezmeye gitmiyorsun
puset sonraki iş

ne biliyim.. o da öyle de.. beşiğiydi giysisiydi ufak tefek şeyler birikince çok görünüyor

canım benim tabiki çok şey istemiyorsun anne olmak tüm kadınların hakkı ama doğmamış bebeğe don biçilmez demiş atalarımız inanki çok doğru benim arkadaşım 3 aylık hamileyken başladı alışverişe bebek yedi aylıkken kalbi durdu ve kaybetti bebeğini şimdi o eşyalara bakıp sürekli ağlıyor allah kimseye yaşatmasın ama şimdi bana sakın erken alma hiç birşeyi diyor hatta 9 aylık olunca sadece zıbın al nasılsa herşey hazır hemen alırsın diyor

sağ ol canım, haklısında.. burdaki kızlar benim sıkıntılarımı da biliyor.. :) ben bunları şimdi almazsam ileride maddi imkanım bunu kaldramaya bilir.. kendi hanemiz haricinde 1 hane daha geçindiriyoruz(mecbur da değiliz ) ama öyle durum işte.. belki bebeğim olursa durum değişirr .. bakalım zaman ne gösterecek..

allah kimseye yaşatmasın canım arkadaşına da sabır versin

Çok sinir bozucu durum Allah kolaylık versin.Yine de şimdilik alma canım acele etme.

çok üzücü Allah arkadaşına sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…