ha şöyle ya :) bu arada geçmiş olsun..
yani şu testlere verdiğiniz paraya da yazık değil mi ama.. eczaneleri zengin edeceksiniz bu gidişle... ben bile ilk denediğim ay 3-4 gün gecikmesini bekledim doğru sonuç alabilmek için 16 gün gecikti ve hamile değildim tabi.. sabır işte.. 2 test yaptım ondan sonra da kanda baktırmaya gittim. o ilk aydan sonra inan 1 test almadım 5-6 aydır.. :) olursa da olur.. anca adetim gecikirse ve midem falan bulanmaya başlarsa yaparım testihamile olduğumun belirtileri kesinleşince
oldu olacak doğumdan sonra bebeği görünce yap testi
16 günmüBenim o kadar sabretmem mümkün değil Canomun nasıl oldu 6 gün önce idrarda negatif sonrasındamı pozitif mi çıktı.
evet tatlım.. canomun durumu aynen öyle oldu.. idrar demedim kız :) 0,3 ten bahsediyorum kanda işte.. o değerle idrarda da çıkmaz hiç bişi zaten :)
taze bir örnek verelim..
drgks
gününde kan testi yaptı 27 çıktı.. idrarda da aynı değerle silik çıkmış ikinci çizgi :) detayları kendisinden alırız tekrar
ben akşam eve gidince yaptım tek çizgi çıktı canım
artık nisana kaldı umutlar adetimi bekliyorum
evet tatlım.. canomun durumu aynen öyle oldu.. idrar demedim kız :) 0,3 ten bahsediyorum kanda işte.. o değerle idrarda da çıkmaz hiç bişi zaten :)
taze bir örnek verelim..
drgks
gününde kan testi yaptı 27 çıktı.. idrarda da aynı değerle silik çıkmış ikinci çizgi :) detayları kendisinden alırız tekrar
canım ben malesef günümü beklemeden yaptırdım
günüm 12si ama ben 3gün önce yaptırdım günümden, bugün tekrar yaptıracam inşallah yükselir, çok korkuyorum kimyasal olmasından, ne olur dua edin benim için,öğle arası yaptıracam
hmmm tamam canım hala umut var yani bu arada benim kasıklarım bu ara özellikle akşamları çok ağrıyor ve de midem bulanıyor gün boyu. Gece yatmadan önce iki gündür soğan kürü içiyorum biraz rahatlatıyor sanki. Çok zamansız bir kür ama kist falan yapıyorsa ağrıyı gitsin diye uğraşıyorum kendi kendime bişeyler yapıyorum ama ne derece doğru Allah bilir.Afetim biter bitmez de kontrole gidecem.
sonucun çıkınca bekletme bizi heber ver hemen
canım ben malesef günümü beklemeden yaptırdım
günüm 12si ama ben 3gün önce yaptırdım günümden, bugün tekrar yaptıracam inşallah yükselir, çok korkuyorum kimyasal olmasından, ne olur dua edin benim için,öğle arası yaptıracam
canım soğan kürünü iyice araştır da yap bence... onun belli günleri var.. bir kaç hafta oluyor da tv de denk geldi saraçoğluna.. çok düzenli yapılmalıymış faydasını görmek istiyorsak.. adet düzenleyici etkisi var diye biliyorum.. ama yine de araştır güzelce
* drgks düzeltme yaptı adetine 3gün kala yapmış testi :) idrar ve kan
ay kızlar daha ortada bebek bişi yok ama :) pusetlere bakıyorum.. inşallah imkanım olur da.. bir puset beğendim kraft'ın.. ama pahalı.. 700-750 falan. değer mi sizce ?bir yandan ufaktan bişiler almak istiyorum artık.. bebeğim olursa okadar ihtiyacımızı birden karşılayamıyacağız gibime geliyor.. sonra da diyorum okadar şeyi alıp ta ya hiç çocuğumuz olmazsa diye de aklıma geliyor.. aman olmadı evlatlık alırım.. yine de büyük konuşmayım da işte.. erkenden alsam bile yeşilli falan alırım hem kıza hem erkeğe uyumlu olsun :)çok mu şey istiyorum aceba
acele etme canım allah bebişini nasip etsin önce ... zaten doğumun ertesi gün gezmeye gitmiyorsun
puset sonraki iş
ay kızlar daha ortada bebek bişi yok ama :) pusetlere bakıyorum.. inşallah imkanım olur da.. bir puset beğendim kraft'ın.. ama pahalı.. 700-750 falan. değer mi sizce ?bir yandan ufaktan bişiler almak istiyorum artık.. bebeğim olursa okadar ihtiyacımızı birden karşılayamıyacağız gibime geliyor.. sonra da diyorum okadar şeyi alıp ta ya hiç çocuğumuz olmazsa diye de aklıma geliyor.. aman olmadı evlatlık alırım.. yine de büyük konuşmayım da işte.. erkenden alsam bile yeşilli falan alırım hem kıza hem erkeğe uyumlu olsun :)çok mu şey istiyorum aceba
canım benim tabiki çok şey istemiyorsun anne olmak tüm kadınların hakkı ama doğmamış bebeğe don biçilmez demiş atalarımız inanki çok doğru benim arkadaşım 3 aylık hamileyken başladı alışverişe bebek yedi aylıkken kalbi durdu ve kaybetti bebeğini şimdi o eşyalara bakıp sürekli ağlıyor allah kimseye yaşatmasın ama şimdi bana sakın erken alma hiç birşeyi diyor hatta 9 aylık olunca sadece zıbın al nasılsa herşey hazır hemen alırsın diyor
canım benim tabiki çok şey istemiyorsun anne olmak tüm kadınların hakkı ama doğmamış bebeğe don biçilmez demiş atalarımız inanki çok doğru benim arkadaşım 3 aylık hamileyken başladı alışverişe bebek yedi aylıkken kalbi durdu ve kaybetti bebeğini şimdi o eşyalara bakıp sürekli ağlıyor allah kimseye yaşatmasın ama şimdi bana sakın erken alma hiç birşeyi diyor hatta 9 aylık olunca sadece zıbın al nasılsa herşey hazır hemen alırsın diyor
sağ ol canım, haklısında.. burdaki kızlar benim sıkıntılarımı da biliyor.. :) ben bunları şimdi almazsam ileride maddi imkanım bunu kaldramaya bilir.. kendi hanemiz haricinde 1 hane daha geçindiriyoruz(mecbur da değiliz ) ama öyle durum işte.. belki bebeğim olursa durum değişirr .. bakalım zaman ne gösterecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?