crafty bacı hoşgeldin.. nassın anamm
muckk bacılarım
hepiniza hayırlı cumalarrrr
drgks bacım inş değerin güzel katlanır dualarım seninleeeeeeeeeeeee
muckk bacılarım
hepiniza hayırlı cumalarrrr
drgks bacım inş değerin güzel katlanır dualarım seninleeeeeeeeeeeee
sağol canım bende öğle arasını iple çekiyorum, 12de veririm 1buçuğa kadar çıkar inşallah:18:
Allahım artsın değerim noluuuuurrrrr
sağ ol canım, haklısında.. burdaki kızlar benim sıkıntılarımı da biliyor.. :) ben bunları şimdi almazsam ileride maddi imkanım bunu kaldramaya bilir.. kendi hanemiz haricinde 1 hane daha geçindiriyoruz(mecbur da değiliz ) ama öyle durum işte.. belki bebeğim olursa durum değişirr .. bakalım zaman ne gösterecek..
canım benim sende haklısın ama bak bişi anlatayım sana adamın birinin 2 çocuğu varmış çokta fakirmiş eşi istemeden hamile kalmış ve bunu kocasına söylemiş adam olmaz hemen aldıralım nası bakarız 3çocuğa zaten durumumuz belli demiş ogece adam bir rüya görmüş rüyasında hz cebrail gel demiş sana rıskını göstereyim adamı bir çeşmenin başına götürmüş 4 tane çeşmeden su akıyormuş 1. çeşmeden damlıyormuş bu senin rızkın demiş 2. çeşmeden biraz daha fazla damlıyormuş bu ilk çocuğun kısmeti demiş 3. çeşmeden biraz daha fazla su akıyormuş bu 2. çocuğun kısmeti demiş 4. çeşmeden akan su adamı çok şaşırtmış bu neden diğerlerinden çok fazla akıyor demiş işte bu çeşmenin sahibi sizin bütün sıkıntılarınızı alıp götürecek bolluk içine gireceksiniz demiş hz cebrail allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin canım benim
aloo :) ne bu sessizlik
ayyy
sanarsın cuma diil pazartesi yaaaaaaaaaaaaaaa
çok yoğun pöfffffffffffffffffff
aceyip işim var
çok sıkıldımmmm
abow allah kolaylık versin.. bende yapılacak iş olmadığından can sıkıntısı modundayım.. gelen giden de yok.. topu topuna 8 metre telefon kablosu sattım sabahtan beri.. neyse cuma namazından sonra belki biraz toparlanır.. cami yanımızda sayılır
of pof bide istanbul garip dün lapa lapa kar yağıodu bugün hava ii güneşli
hapşurmaya başladım dengesiz havadan
ayakları da dayadım peteğe patron görse anemmm
SSBULUTUM vardı ya bursalı olan
baktım en son 26 Ocak ta girmiş topic e
nerde acaba bu kız hergün aklıma düşüo benim nedense
ben de dün kontrol ettim girip girmediğini.. özelden mesaj atmıştım 2-3 hafta oldu herhalde.. girmediğine göre cvp ta yok yani.. çok merak ettim durumu nasıl acaba.. en son yazdığında mide bulantısı ve kusması çok olduğu için serum takmıştılar.. devamı da gelmedi.. inşallah herşey yolundadır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?