Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

muckk bacılarım
hepiniza hayırlı cumalarrrr
drgks bacım inş değerin güzel katlanır dualarım seninleeeeeeeeeeeee

sağol canım bende öğle arasını iple çekiyorum, 12de veririm 1buçuğa kadar çıkar inşallah:18:
Allahım artsın değerim noluuuuurrrrr

anam ben bugün cuma olduğunun farkında bile değilim.. ne çabuk geçti hafta..
hayırlı cumalar kızlar..

*crafty salı günü sabah nöbet tutucam seni yakalamak için

canım benim sende haklısın ama bak bişi anlatayım sana adamın birinin 2 çocuğu varmış çokta fakirmiş eşi istemeden hamile kalmış ve bunu kocasına söylemiş adam olmaz hemen aldıralım nası bakarız 3çocuğa zaten durumumuz belli demiş ogece adam bir rüya görmüş rüyasında hz cebrail gel demiş sana rıskını göstereyim adamı bir çeşmenin başına götürmüş 4 tane çeşmeden su akıyormuş 1. çeşmeden damlıyormuş bu senin rızkın demiş 2. çeşmeden biraz daha fazla damlıyormuş bu ilk çocuğun kısmeti demiş 3. çeşmeden biraz daha fazla su akıyormuş bu 2. çocuğun kısmeti demiş 4. çeşmeden akan su adamı çok şaşırtmış bu neden diğerlerinden çok fazla akıyor demiş işte bu çeşmenin sahibi sizin bütün sıkıntılarınızı alıp götürecek bolluk içine gireceksiniz demiş hz cebrail allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin canım benim

hayırlı evlatlar için dua ediyoruz işte.. zaman ve sabır diliyorum rabbimden.. herkese gönlünde olanını versin..

ayyy
sanarsın cuma diil pazartesi yaaaaaaaaaaaaaaa
çok yoğun pöfffffffffffffffffff

abow allah kolaylık versin.. bende yapılacak iş olmadığından can sıkıntısı modundayım.. gelen giden de yok.. topu topuna 8 metre telefon kablosu sattım sabahtan beri.. neyse cuma namazından sonra belki biraz toparlanır.. cami yanımızda sayılır

of pof bide istanbul garip dün lapa lapa kar yağıodu bugün hava ii güneşli
hapşurmaya başladım dengesiz havadan
ayakları da dayadım peteğe patron görse anemmm

of pof bide istanbul garip dün lapa lapa kar yağıodu bugün hava ii güneşli
hapşurmaya başladım dengesiz havadan
ayakları da dayadım peteğe patron görse anemmm

ay sorma ben dün 5 dakikada dükkana gelene kadar ayaklarım şakır şakır su oldu.. kar desen yol kenarları kar.. ama yol.. resmen göl gibiydi.. geldim dükkana açtım sobanın üç gözünü çıkardım botları.. botlar sobanın üstünde ayaklarım önünde :) allahtan gelen giden olmadı yoksa rezil bir durup.. çorap falan ne varsa çıkardım çünkü :) bugün de tedbirli geldim.. yedek çorapla spor ayakkabılarımı aldım.. botlar da güya su salmıyor da nakışlı yerleri var sanırım oralardan bol miktarda su sızdı .. bugün rahatım

SSBULUTUM vardı ya bursalı olan
baktım en son 26 Ocak ta girmiş topic e
nerde acaba bu kız hergün aklıma düşüo benim nedense

ben de dün kontrol ettim girip girmediğini.. özelden mesaj atmıştım 2-3 hafta oldu herhalde.. girmediğine göre cvp ta yok yani.. çok merak ettim durumu nasıl acaba.. en son yazdığında mide bulantısı ve kusması çok olduğu için serum takmıştılar.. devamı da gelmedi.. inşallah herşey yolundadır..

inşallah yolundadır ya valla insanın aklına kötü kötü şeyler geliyo

benim de geliyo aklıma ara sıra
iyidir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…