Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

Az önce gördüm seni sonra kayboldun.
Özlemişim naber nasılsın?

sana bakmak için geldim zaten bende :)
muhabbet koyuydu ellemedim
sen nasılsın sennn
bamyalım nasıll
benim önerim kadın dr ile ilerlemen, sor bakalım başka hastanede doğum yaptırıo mu
ya da her ikisine de gidebilirsin

Bu ayki kontrolüme kadın doktora gidicem eşimide götürücem
sonra eşimde bir kıyaslama yapıp karar verir netleştiririz.
Bamya iyi teyzesi büyüyor tickerımdan bakıp iç geçiriyorum daha dün
regli sayıp hüzünler yaşıyorduk şimdi kocaman oldu Rabbim yanımızda olsun

amin canım aminnnn
Allah hepimize yaşatsın inşallah bu güzellikleri
tek derdimiz dr seçmek olsun :)

Evet biraz belli oluyor canım benim zaten kilom varya
o yüzden saklıyor karnımı.
Aaaa çok sevindim inşallah hayırlı haberler alırız arkadaşımızdan

boyun kaç kilon kaç :) kaç kiloda hamile kaldın.. nekadar aldın.. gerçi almaman daha iyi ilk aylarda :)

1.57 boy 69 kilo
Şu an 71.5 olmuşum,yarım dünya :)

aynıyız.. bende hamile kalmadan önce 10kg vermek istiyorum şöyle biraz eski formumda dolanayım.. :) iradem kaçıyor benden.. kovalasam da yakalayamıyorum nedense.. hep bahane buluyorum birşeylere..

aynıyız.. bende hamile kalmadan önce 10kg vermek istiyorum şöyle biraz eski formumda dolanayım.. :) iradem kaçıyor benden.. kovalasam da yakalayamıyorum nedense.. hep bahane buluyorum birşeylere..

ben de ben de 158 boy 71 kg
dümbüllü dümbüllü dolanıyorum

ay biz ne etçez böyle yaw :) ben şahsen çok rahatsız oluyorum kendimden.. evlenirken 38-40 beden giyiyordum yavaş yavsş 42 oldu.. şimdi 44.. kendime giysi yakıştıramaz oldum.. kayınvalidem diyo bol giysi giyersen okadar belli olmaz.. la nasıl belli olmasın bolu giyince tam bi duba oluyorum hep te totomu saklayan şeyler alıyorum üstüme.. e göbek te börtlüyor .. öf.. ben önce çeki düzen verim kendime..

Ben hamile kalmadan önce diyete başlamıştım Dez diye bir ürün var ondan kullancaktımda olmadı
Eşim kullandı sonra

kızlar kan testi sonucum 27 çıktı
inşallah kimyasal değildir.dün yaptırmııştım,biraz düşük, yarın tekrar yaptıracam
şoktayım biraz

doktorum hayırlı olsun çok sevindim inşallah bebeğin sana tutunurda bırakmaz.. =))

bende kırmıızları günde karşılaşınca hemen diyete başladım bugün ikinci günüm ama kendimi çok ii hissdiyorum bakalım gittiği yere kadar gidecek.
bu arada pazartesi yeni bir işe başlıyorum ki harika bi yerde evimle arası 15 bia var arasında hemde kendi işim hukuk bürosu ayy çok sevindim böyle bir iş bulunca...
eee sizlerde ne var ne yok kızlar...

ooo süper!! hayırlı olsun canım
Allah bi kapıyı kapatınca diğerini ne çabuk açıyo
maşallahhh

aa iş bulmana çok sevindim.. yoksa evde durmakla kafayı yersin.. bir de bukadar yakın olması yol masrafından kurtarmış oluyor seni ayrıca da hareket yürüyüş iyi gelir :)
inşallah ordaki insanlar normaldir :) sabırlı olmaya çalış :)

ooo süper!! hayırlı olsun canım
Allah bi kapıyı kapatınca diğerini ne çabuk açıyo
maşallahhh

çok sağolun kızlar gerçekten bu sefer çok güzel olacakmış gibi geliyor ama çokda yoğun olacakmış gibi geliyor. allah herşeyin hayırlısını versin hepimiz içinde..

unutmadan hemmen söylüyorum CANOMUN topiğe selamı var... =)))

Son düzenleme:
ya drgks gelsin ya çok merak ediyorum
mart ayının nazar boncuğu o gelsin güzel değerlerle gelsin

gı canoyu nirde gördünn sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…