Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

çok haklısın bu ay öyle yapacam mutlaka, ben yeni girdim aranıza sen neler yaptın akillibidik şuan tecrübeli biriyle konuşmaya çok ihtiyacım var

seni anlıyorum hem de çok iyi
vakt-i zamanında ben de senin gibiydim
o zamanlar medicalsecreter vardı topicte hala var ama fazla girmiyor bi de fareli köyün kavalcısı crafty vardı onların eline düştüm toy genç bir kadıncağızdım

Allahın takdiri ne zaman olur bilinmez ama o kadar kişi kazara istemeden hamile kalıyor yani bunun için ayrıca ayaklar eller havaya, bel altına yastık falan çok da gerek yok olacaksa 1 kerede bile oluyor
ama önemli olan melekcim sende ve eşinde bir sorun olmadığına emin olmak
herhangi bir sorun yoksa o zaman işte akışına bıraktığında hayırlı bir zamanda illaki olur

Allah korusun bir sorun varsa, hemen çaresine baktırıp gereksiz yere zaman kaybetmemek gerekir

inşallah sende ben ve drgks gibi hayırlısıyla ilk klomen denemesinde hamile kalırsın
ama inşallah benim gibi bi belirsizlik yaşamazsın herşeyin yolunda gider

hoşbuldum canım valla pek rahat veriyor denmez kusmaktan ögürmekten ölücem korkusu var bulantılarım geçmiyor canım allah başka dert vermesin napim

kıyamam yawriimm... geçer tatlım azıcık sabır lazım sadece.. kontrolünüz nezaman ?

koptummmmmm....
kanaman ne durumda bu arada.. ara sıra ondan da haberdar et.. kontrole nezaman gidersin.. önce bir kan tahlilini yap ta.. heyecan sardı..

koptummmmmm....
kanaman ne durumda bu arada.. ara sıra ondan da haberdar et.. kontrole nezaman gidersin.. önce bir kan tahlilini yap ta.. heyecan sardı..

regl kanamasından hallice
inşallah gece 11 de tekrarlıcam kan testini
:18::18:içimde neler oluyor çok merak ediyorum

bu perşembe günü gidicez sabrediyorum canım bazen kusayım diye ne bulursam yiyorum anca rahatlıyorum

kız okadar da abartma ha.. benim eltim (gene dayanamadan yazıyorum onun hakkında)
o bulantısı olduğu dönemde tıka basa turşu yiyodu sonra gidip kusuyodu..
tamam vücut zaten ihtiyacı olan vitamını alıyor da.. yine de dikkat et şekerim.. sana da bişey olmasın okadar öğürmekten kusmaktan..

selam kızlar bugün ne güzel haberler var burda :) pek sevindim hayırlı olsun hepinize. ben haftasonu adet oldum bakalım birdahaki aya..

yok canım akşamları yapıyorum ama nadiren çünkü uyuyamıyorum içim kötü oluyor mecburen kusuyorum yediğim öyle abur cubur değil bacım yogurt ekmek dün kabak yemegi vardı onu zorla yedim zaten göbek çıktı ama kilo aynı evrim geçiriyorum galibaa

bu arada akıllıbıdıkta hamileymişş kızz dogrumuuuu

fareli köyün crafty si he :)
mickeyin anasıyım ben kızımmm beğendim tabiri

bu sadece ilk fare güzelim :)
devamı illaki gelecek

Benim çatırdak kanamasaydı küçük çapta bi köy olacaktı evimiz
1+1 evde 4 veya 5 kişi
Ahhh aklıma gelmesin diyorum geliyo

anam belli oluyor mu artık :) zaten zayıftın .. belli olmaya başlıyordur :)
ivit bıdıkta da canlanıyor bir yeğen.. hayırlısıyla gelsin o da.. inşallah değeri güzel katlanır

ah canom evet diyebilmeyi çok isterim
değerim 75 çıktı ama kanamam var
doktor çoğulmuş inşallah biri kalır dedi
bakalım bu akşam bir kan testi daha yaptırıcam
yükselirse biri cepte
inşallaahhh

ilk 3 ay sadece anneler babalar bilecekti bebegi kaynanam düğüne gidemediğim için millete rezil olmamak için yedi ceddine söylemiş hamile oldugumu o kadar kızdım ki yanımda olsa kaynar kazana atar altınada odun atardım heee bide bana diyor ki 3 ay kimseye söyleme gazetelere haber vermese barii

ah canom evet diyebilmeyi çok isterim
değerim 75 çıktı ama kanamam var
doktor çoğulmuş inşallah biri kalır dedi
bakalım bu akşam bir kan testi daha yaptırıcam
yükselirse biri cepte
inşallaahhh

canım gönlünü ferah tutt umarım değerin yükselirrr

benim kaynanada herkese hasta diyomus,millet gecmis olsun noldu diyo,ne bitmez hastalikmis bu diyolar,ya dogruyu söyle yada hic bisey söyleme dimi ama,kazanda yer varmi

benim kaynanada herkese hasta diyomus,millet gecmis olsun noldu diyo,ne bitmez hastalikmis bu diyolar,ya dogruyu söyle yada hic bisey söyleme dimi ama,kazanda yer varmi

eşimle tanıştığımız firmada çalışırken sanayi mutfak ekipmanları yapılıyordu, dilersen kazanların en büyüğünden sipariş verelim :) birazda onların totosu haşlansın dimiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…