Mart'ta Artık Olsun isteyenler,Bebeğim Bana Gelsin Diyenler Hadi Sohbete :13:

ayy hadi inşş yaaa inş bunların karşısında hamile yazarrrr yaaaa baharcım yakın günlerimizzz inş herkez olumlu sonuç alır bidahaki ay...

evet canım 1 gün var birbirimize destek olalım.çevremizdekiler destek olmaktan üstümüze geliyorlar.her gören bebek yokmu çok yavaşsınız falan faslak işte.sıkıldım artık böyle insanlardan

evet canım 1 gün var birbirimize destek olalım.çevremizdekiler destek olmaktan üstümüze geliyorlar.her gören bebek yokmu çok yavaşsınız falan faslak işte.sıkıldım artık böyle insanlardan

aman cnm böyle insanları kafaya takmıycaksın yaaa sanki biz istemioıruz hemen olsun öyle dengesizxce konusurlar iştee moral bozmkadan başka bi işe yaramazlar böyleleri o yüzden boşver deddiğin gibi moral önmli hiç kafaya takma olumlu düşünelim martaki testlerimiz olumlu çıksın inşşşşş dularımız allaha ve tüm çocuk isteyenlere inşşşş allahım kabul ettt....kucaklarımızı boş bırakma ....

kızlar neler yaparsınız çalışıyomusunuz evdemisiniz.ben evdeyim mesela çalışmıyırum akşama kadar kocacımın yolunu gözlüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…