- Konu Sahibi Benimhepumudumvar
-
her zaman umutlu ol.bir sorunun varmı hamile kalmaman için
ayy hadi inşş yaaa inş bunların karşısında hamile yazarrrr yaaaa baharcım yakın günlerimizzz inş herkez olumlu sonuç alır bidahaki ay...
evet canım 1 gün var birbirimize destek olalım.çevremizdekiler destek olmaktan üstümüze geliyorlar.her gören bebek yokmu çok yavaşsınız falan faslak işte.sıkıldım artık böyle insanlardan
amin canım.nerdensin
istanbul cnm sen....
merhaba benim bat 4 mart bakalım adet olurum diyorum herhalde ama bilmiyorum yaa acayip lahana turşusu yiyorum
merhaba benim bat 4 mart bakalım adet olurum diyorum herhalde ama bilmiyorum yaa acayip lahana turşusu yiyorum
hoşgeldin canım batına az kalmış insallah hamilesindir
burdur canım.........[/QU
yakın olsaydık görüşürdük cnm birbirinn halinden anlayan insan herzamn ii oluo konuşup paylaşbiliosun böle şeyleri...
burdur canım.........[/QU
yakın olsaydık görüşürdük cnm birbirinn halinden anlayan insan herzamn ii oluo konuşup paylaşbiliosun böle şeyleri...
ne kadar iyi olurdu ama uzağız işte olsun yinede paylaşalım herşeyimizi kanım ısındı birden sana.kaç yaşındasın
kızlar neler yaparsınız çalışıyomusunuz evdemisiniz.ben evdeyim mesela çalışmıyırum akşama kadar kocacımın yolunu gözlüyorum
ne kadar iyi olurdu ama uzağız işte olsun yinede paylaşalım herşeyimizi kanım ısındı birden sana.kaç yaşındasın
bende ısındım cnm sana oyüzden görüşrüdük dedim 23 yaşındayım ben... ya sen??
kızlar neler yaparsınız çalışıyomusunuz evdemisiniz.ben evdeyim mesela çalışmıyırum akşama kadar kocacımın yolunu gözlüyorum
bende ısındım cnm sana oyüzden görüşrüdük dedim 23 yaşındayım ben... ya sen??
bende 23 yaşındayım ve burda hiç arkadaşım yok ben izmitliyim aslında evlilikten dolayı burdayım.ama istanbulda da 4 5 sene kadar yaşadım
ben çalışıyorum muhasebeciyim 26 yaşındayım
bende 23 yaşındayım ve burda hiç arkadaşım yok ben izmitliyim aslında evlilikten dolayı burdayım.ama istanbulda da 4 5 sene kadar yaşadım
bende ankaralıyım cnm bende evlendikden sonra istanbula geldim aynı kaderi paylaşıoruz eşim burda görev yaptığı için geldim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?