- Konu Sahibi Benimhepumudumvar
-
kimler istanbulda oturuyor neresinde
bende ankaralıyım cnm bende evlendikden sonra istanbula geldim aynı kaderi paylaşıoruz eşim burda görev yaptığı için geldim...
anladım canım sadece eşin ve sen mi istanbuldasınız yoksa kaynananlarda varmı
ben istanbuldayım cnm avrupa yakasındayım sen...
anladım canım sadece eşin ve sen mi istanbuldasınız yoksa kaynananlarda varmı
yok cnm bizim burda kimsemiz yok bizde yalnınızız anlıycan
bende avrupa yakasındayım neresindesin cnm
ban o konuda senden şanslıyım galiba eşimin ailesi burda.
bağcılardayım cnm sen...
aynı ben gibi sen de mi yanlızsın bende yanlızım bi eşim var bi ben ailem konya da eşimin ailesi de malatyada
ban o konuda senden şanslıyım galiba eşimin ailesi burda.
evet tabi yine o konuda şanşlısın ama ben herşeyden çok bi arkdşım olsun isterdim burda çok yaa sıkılıorum çok baklım hayırlısı yaaa.
aynı ben gibi sen de mi yanlızsın bende yanlızım bi eşim var bi ben ailem konya da eşimin ailesi de malatyada
evet tatlım aynen öyle çok zor bi durum dimii.... gurbet çok koyuyp insan bide kimsen yoksaa yalnızsın temlllii kızlar face book larınız varsa ekleyelim biribirimizi...
evet tabi yine o konuda şanşlısın ama ben herşeyden çok bi arkdşım olsun isterdim burda çok yaa sıkılıorum çok baklım hayırlısı yaaa.
bulunduğun muhit nassıl bir yer apartmanda msın yoksa mahalle gibi biryermi
bulunduğun muhit nassıl bir yer apartmanda msın yoksa mahalle gibi biryermi
apatmandayım cnm
evet tatlım aynen öyle çok zor bi durum dimii.... gurbet çok koyuyp insan bide kimsen yoksaa yalnızsın temlllii kızlar face book larınız varsa ekleyelim biribirimizi...
benim ismim bahriye canım bu arada evet yaa görüşürüz sen çalışıyormusun canım? evdemisin ? görüşürüz olmazsa tanışırız eklelerim ben söyleyin isimlerinizi benim aramalara kapalı
apatmandayım cnm
mahalle olsaydı en azından kadınlarfilan çıkıp oturuyolarya tanışma imkanın olurdu ama kendini yanlız hissetme bak bizler varız
ben face kullanmıyorum ama
benim ismim bahriye canım bu arada evet yaa görüşürüz sen çalışıyormusun canım? evdemisin ? görüşürüz olmazsa tanışırız eklelerim ben söyleyin isimlerinizi benim aramalara kapalı
neşe kütük yaz canım çıkar gelin damat resmi var profilimde yani eşimle benm resmim
mahalle olsaydı en azından kadınlarfilan çıkıp oturuyolarya tanışma imkanın olurdu ama kendini yanlız hissetme bak bizler varız
saol cnm biliorum iyiki varsınız...
eklemek istersen ekle beni baharcım tabi istersen...
ama canım benim face kullanmıyorum ki msn istersen eşimin msn açıyorum ben kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?