- 14 Mart 2011
- 575
- 132
- 303
- Konu Sahibi Benimhepumudumvar
-
anladım cnm tmm sorun diil ..
üşüdüm biraz soba söndü galiba onu bir yakayım her zaman girebiliyomusun nete
kızlar şimdi hastaneden geldim... bu sabah adet oldum dedim ya ağrıdan bayılacaktım nerdeyse ve bi okadarda kanamam oldu... çok fenalaştım ve acile gittik. ultrasonla bakıldı kan testleri falan yapıldı. sonuç ; sağ yumurtamda 3,5 cm bir kistfazla kanamada kan değerlerinde düşüş olmuş ama o önemli değil. doktor Lutenly diye bir ilaç verdi adetin 16. gününden itibaren 10 gün kullan adetin bitince yine gel dedi. bu süre zarfında sakın gebe kalma dedi. anlamadım ve moralim çok bozuldu ( kist gebe kalmaya engelmi? bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen
geçmiş olsun canım ya.ilaç kullanacaksın ya oyüzden gebe kalma demiştir.eğer gebe olursan Allah korusun sakatlık durumu olmsın diyedir.eğer kist gebeliğe engelse niye gebe kalma desinki.
geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım ya.ilaç kullanacaksın ya oyüzden gebe kalma demiştir.eğer gebe olursan Allah korusun sakatlık durumu olmsın diyedir.eğer kist gebeliğe engelse niye gebe kalma desinki.
sende adet olmuşsun canım ya olsun hayırlısı olsun tatlım. yeterki sağlık olsun. baksana bana kist eksikti şimdi . Neyse Allah beterinden korusun. Bi doktora daha gidicem p.tesi. ne yapılması gerekiyorsasa yapıcam. Umudum hala var
tabi canım umudun kesilmesin zaten.dediğin gibi sağlık olsun.nerde yaşıyorsun?
Eskişehir canım. sen?
istanbul bende canım.
pekte uzakmışız yaa, insanın yakınında derdinden anlayan biri olması rahatlatıyor...
evet ya yaşın kaç
kızlar şimdi hastaneden geldim... bu sabah adet oldum dedim ya ağrıdan bayılacaktım nerdeyse ve bi okadarda kanamam oldu... çok fenalaştım ve acile gittik. ultrasonla bakıldı kan testleri falan yapıldı. sonuç ; sağ yumurtamda 3,5 cm bir kistfazla kanamada kan değerlerinde düşüş olmuş ama o önemli değil. doktor Lutenly diye bir ilaç verdi adetin 16. gününden itibaren 10 gün kullan adetin bitince yine gel dedi. bu süre zarfında sakın gebe kalma dedi. anlamadım ve moralim çok bozuldu ( kist gebe kalmaya engelmi? bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen
geçmiş olsun canım çok üzüldüm.doktorun gebe kalmamanı istediyse vardır canım bir bildiği
ne güzel yakınmış da yaşımız bende 24:)25 olcam martta :) sen canım ?
ne güzel yakınmış da yaşımız bende 24:)
çok sevdim ben seni :) inşallah Allah gönlüne göre verir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?