Mart'ta Artık Olsun isteyenler,Bebeğim Bana Gelsin Diyenler Hadi Sohbete :13:

cnm ben çıkıorum yemek falan yok eşim erekn gelio benm 5 de gelio hastayımda bide hiç kalkasım yok ama yemek yapmm lazım inş tekrar denk gelirsek görüşrüz cnm...

kızlar şimdi hastaneden geldim... bu sabah adet oldum dedim ya ağrıdan bayılacaktım nerdeyse ve bi okadarda kanamam oldu... çok fenalaştım ve acile gittik. ultrasonla bakıldı kan testleri falan yapıldı. sonuç ; sağ yumurtamda 3,5 cm bir kist fazla kanamada kan değerlerinde düşüş olmuş ama o önemli değil. doktor Lutenly diye bir ilaç verdi adetin 16. gününden itibaren 10 gün kullan adetin bitince yine gel dedi. bu süre zarfında sakın gebe kalma dedi. anlamadım ve moralim çok bozuldu ( kist gebe kalmaya engelmi? bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen

geçmiş olsun canım ya.ilaç kullanacaksın ya oyüzden gebe kalma demiştir.eğer gebe olursan Allah korusun sakatlık durumu olmsın diyedir.eğer kist gebeliğe engelse niye gebe kalma desinki.

geçmiş olsun canım ya.ilaç kullanacaksın ya oyüzden gebe kalma demiştir.eğer gebe olursan Allah korusun sakatlık durumu olmsın diyedir.eğer kist gebeliğe engelse niye gebe kalma desinki.

canım teşekkür ederim. Doğru söylüyosun ama okuyorum internette sorun olmayacağı yazıyor. kafam iyice karıştı yani (

sende adet olmuşsun canım ya olsun hayırlısı olsun tatlım. yeterki sağlık olsun. baksana bana kist eksikti şimdi . Neyse Allah beterinden korusun. Bi doktora daha gidicem p.tesi. ne yapılması gerekiyorsasa yapıcam. Umudum hala var

tabi canım umudun kesilmesin zaten.dediğin gibi sağlık olsun.nerde yaşıyorsun?

geçmiş olsun canım çok üzüldüm.doktorun gebe kalmamanı istediyse vardır canım bir bildiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…