- Konu Sahibi casperayse
-
Merhaba ben bu ay 2. Aşılamamı yaptırıyorum 1.si tutmadı.henüz transfer yapılmadı bekliyorum..aranızda bu ay aşılama yaptıran veya yaptıracaklar varsa yazabilir mi?? Bu süreci birbirimize destek olarak yaşayalım.Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler versin, bize de..
Bende varım kızlar ben ayın 13. Yaptım çok heycanlıyım ilk aşılamamMerhaba 10 martta aşılamamı yaptırdım bekleme sürecindeyim. Bu ay 4. Aşılama denemesi.Hayırlısı olur inşallah.
İnşallah güzel haberlerle ama benim test günüm yaklaştı büyük ihtimal olumsuz.merhaba kızlar bende bu ayın 15.de 5.aşılamamı yaptırdım.umarım bu sefer güzel haberler almak nasip olur hep birlikte
inşallah canım.bence umutsuz olmaz.olumlu düşünmek pozitif olmakta çok önemliymiş bu süreçte.inşallah hepimiz çok beklemeden hayırlısıyla kavuşuruz yavrularımızaİnşallah güzel haberlerle ama benim test günüm yaklaştı büyük ihtimal olumsuz.
Evet çok haklısın güzel düşünmek lazım.Hayırlısı ne zaman ise o zaman olsun dedim her zaman dualarımda.Ben bu süreci devlet hastanesi ile sürdürüyorum sizler özelde mi yaptırıyorsunuz?inşallah canım.bence umutsuz olmaz.olumlu düşünmek pozitif olmakta çok önemliymiş bu süreçte.inşallah hepimiz çok beklemeden hayırlısıyla kavuşuruz yavrularımıza
Ohh ne güzel bir haber çok şükür Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.Aşılamadan kaç gün sonra test yaptın silik çizgiyi gördün peki?merhaba bayanlar benim ilk aşılamam tuttu eşimde sorun yoktu bende vardı üç düşük sonrası pıhtılaşma olduğunu öğrendik bir yıl bebek tedavisi gördük olmadı sonra rahim filmi çektirdim rahimde perde vardı ameliyat oldum sonrası üç ay toparlama bir yılda olmadı dört yıllık evliyim yumurta tedavisi ile çatlatma iğnesi bir gün sonra aşılama sonunda ikinci çizgimi silikte olsa gördüm çok şükür hamileyim haftaya kese için muayeneye gidecek rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
13.gün yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı bir gün sonra kan verdim 69 çıktı değerim kana göre 3 haftalık doktor bir aylık dedi hadi inşallah isteyen herkesin tek seferde olurOhh ne güzel bir haber çok şükür Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.Aşılamadan kaç gün sonra test yaptın silik çizgiyi gördün peki?
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağınıza almayı nasip etsin13.gün yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı bir gün sonra kan verdim 69 çıktı değerim kana göre 3 haftalık doktor bir aylık dedi hadi inşallah isteyen herkesin tek seferde olur
amin cümlemize inşallah benim hiç belirtin olmaz hamilelikte sadece göğüslerim dolgunlaştı ondan başka bişey olmadıÖncelikle hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağınıza almayı nasip etsinbekleme moduna girmiş biri olarak belirtileriniz oldu mu hiç merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?