- 19 Mart 2019
- 186
- 174
- 23
- Konu Sahibi casperayse
-
Göğüslerde şişkinlikler aşılama öncesi kullanılan ilaçlardan da kaynaklıyor. ben gonol f kullandım. Kullanmaya başladığım günden itibaren göğüs ağrısı hassasiyeti oldu. En net yanıt kan sonucu tabi. Umarım güzel haberler alırsınız.selam kızlar ben 7 martta ilk defa aşılama yaptırdım aşılama sonrası düşük önleyici fitil ve aspirin verdi doktor onun etkisi midir bilmiyorum göğüslerim şiş ve çok hassas doktorum bugün yani 12. gün idrar testi yapmamı söyledi sabah bir heyecanla idrar testi yaptım ama maalesef negatif her ihtimale karşı kan testi verdim yarın sonuç çıkıyor sizce hala umut var mı
inşallah benim pek umudum yok adet olacak gibi ağrı var belimde bakalım bundan sonra 2. aşılama için birkaç ay beklemeyi düşünüyorum siz üst üste mi yaptırdınızGöğüslerde şişkinlikler aşılama öncesi kullanılan ilaçlardan da kaynaklıyor. ben gonol f kullandım. Kullanmaya başladığım günden itibaren göğüs ağrısı hassasiyeti oldu. En net yanıt kan sonucu tabi. Umarım güzel haberler alırsınız.
2 ay ara verdim. Doktorum ilk aşılamada kullanılan ilaçların bir kaç ay daha etkisi olduğunu doğal yollada olabileceğini söylediği için bekledim. Sonuç alamayınca ikinciye karar verdik. 5 yumurtam vardı umarım tutar bir tanesi. İlk aşılamamda tek yumurtam oluşmuştu. Siz kaç yumurta ile aşılama yaptırdınız?inşallah benim pek umudum yok adet olacak gibi ağrı var belimde bakalım bundan sonra 2. aşılama için birkaç ay beklemeyi düşünüyorum siz üst üste mi yaptırdınız
Merhaba canım. Bende 13martta ilk aşılamam yapıldı.cok heyecanliyim.belirtilerin ne oldu acaba anlatma sansın varmimerhaba bayanlar benim ilk aşılamam tuttu eşimde sorun yoktu bende vardı üç düşük sonrası pıhtılaşma olduğunu öğrendik bir yıl bebek tedavisi gördük olmadı sonra rahim filmi çektirdim rahimde perde vardı ameliyat oldum sonrası üç ay toparlama bir yılda olmadı dört yıllık evliyim yumurta tedavisi ile çatlatma iğnesi bir gün sonra aşılama sonunda ikinci çizgimi silikte olsa gördüm çok şükür hamileyim haftaya kese için muayeneye gidecek rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sizde değişiklik var mı acaba benim aşılamam da 10 Mart’ta oldu aramızda 3 gün var.Merhaba canım. Bende 13martta ilk aşılamam yapıldı.cok heyecanliyim.belirtilerin ne oldu acaba anlatma sansın varmi
Benimde 13 martta tek yumurta ile aşılamam yapıldı. Tek yumurta olunca umudum pek yok.sizin tek yumurta ilemi hamile kaldınız acababende de tek yumurtayla oldu inşallah tutar canım Allah isteyen herkese bizlere de versin hayırlısıyla
Bende 2 gündür acayip sıcak basmasıve gaz var canım. Göğüslerim aşırı acıyor gece uykumdan uyanıyorum acısından her geçen gün dahada artıyor ve ara ara ishalim var ama ilaçlardandir diye düşünüyorum. Sende varmi bi belirtiSizde değişiklik var mı acaba benim aşılamam da 10 Mart’ta oldu aramızda 3 gün var.
Aşılamadan sonraki 6. 7. Ve 8. Günlerde adet sancısı gibi sancı oldu arada ve göğüsümde ağrı vardı.Bugün 9. Günüm sancı hiç olmadı geçti çok az göğüsümde ağrım kaldı sadece o da dokununca.Geçen ayki aşılamamı inanılmaz zor atlattım inanılmaz ağrılarım oldu sonuç negatifti tabi.Bu ay çok şükür pek ağrım sızım olmadı rahat geçiriyorum.Bakalım sonuç ne olacak. :)Benimde 13 martta tek yumurta ile aşılamam yapıldı. Tek yumurta olunca umudum pek yok.sizin tek yumurta ilemi hamile kaldınız acaba
Bende 2 gündür acayip sıcak basmasıve gaz var canım. Göğüslerim aşırı acıyor gece uykumdan uyanıyorum acısından her geçen gün dahada artıyor ve ara ara ishalim var ama ilaçlardandir diye düşünüyorum. Sende varmi bi belirti
Nezaman test yapacaksınAşılamadan sonraki 6. 7. Ve 8. Günlerde adet sancısı gibi sancı oldu arada ve göğüsümde ağrı vardı.Bugün 9. Günüm sancı hiç olmadı geçti çok az göğüsümde ağrım kaldı sadece o da dokununca.Geçen ayki aşılamamı inanılmaz zor atlattım inanılmaz ağrılarım oldu sonuç negatifti tabi.Bu ay çok şükür pek ağrım sızım olmadı rahat geçiriyorum.Bakalım sonuç ne olacak. :)
Cuma günü regl günüm eğer regl olmazsam cuma gününden sonra yaparım sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun peki ?Nezaman test yapacaksın
Inşallah tutunmuştur bebişinCuma günü regl günüm eğer regl olmazsam cuma gününden sonra yaparım sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun peki ?
Senin de bebişin tutmuştur inşallah.Umarım birbirimize güzel haberler veririz.Eğer kan pıhtılaşma gibi sorunun var ise idrarda çıkmasa bile kan testi yaptır mutlaka ne olur ne olmaz.İdrarda daha geç pozitif çıkabiliyormuş.Inşallah tutunmuştur bebişinbende pazartesi yada salı yapmayı düşünüyorum. Bide bende kan pıhtılaşması var nekadar erken öğrenirsem okadar erken igneye başlıycam.2 kaybim öldü onun yüzünden.ignenin etkisi pazartesiye geçer diye düşünüyorum
Insallah canimSenin de bebişin tutmuştur inşallah.Umarım birbirimize güzel haberler veririz.Eğer kan pıhtılaşma gibi sorunun var ise idrarda çıkmasa bile kan testi yaptır mutlaka ne olur ne olmaz.İdrarda daha geç pozitif çıkabiliyormuş.
Evet aşılama yapılan gün sayılıyor canım.İğnenin etkisi 10 gün sonra geçiyor diyorlar ama bu konuda çok bir bilgim yok.Benim bu 4. Aşılamam her türlü belirtiyi yaşadım ama olmadı o yüzden test için erken davranmak istemiyorum bu sefer de hiç belirti yok ama insanoğlu bir an önce de öğrenmek istiyor. :)Insallah canimIgnenin etkisi nezaman geciyormus biliyormusun canım.bide gün sayarken aşılamanın olduğu günü sayıyor musun
Evet ya hele eşim bian önce öğrenmek istiyor.ozaman benim pazartesi 13.gün oluyor test yaptıysam çıkar. Sende yada eşinde bi sıkıntı mı varki 4.aşılamaya kadar tutmadı canım.benim doktorum 3 denemeden sonra tüp bebek deduEvet aşılama yapılan gün sayılıyor canım.İğnenin etkisi 10 gün sonra geçiyor diyorlar ama bu konuda çok bir bilgim yok.Benim bu 4. Aşılamam her türlü belirtiyi yaşadım ama olmadı o yüzden test için erken davranmak istemiyorum bu sefer de hiç belirti yok ama insanoğlu bir an önce de öğrenmek istiyor. :)
Ben geçen sene şubat ayında kalp atışı oluşmamasından dolayı kürtaj oldum maalesef.Doğal yollardan olmuştu.Eşimde ve bende herhangi bir problem yok sebepsiz infertilite.Devlette aşılama yaptırıyorum kadın Doğum ve hastalıkları hastanesi 3 kez Klomen ile yapıldı şimdi ganolf iğneye geçildi sanırım bunu da bir iki kere daha deneyip olmazsa tüp bebeğe geçecekler.Pazartesi kan sonucunda kesin çıkar canım inşallah güzel güzel sonuçlar çıkar. :)Evet ya hele eşim bian önce öğrenmek istiyor.ozaman benim pazartesi 13.gün oluyor test yaptıysam çıkar. Sende yada eşinde bi sıkıntı mı varki 4.aşılamaya kadar tutmadı canım.benim doktorum 3 denemeden sonra tüp bebek dedu
Benimde 2017 kasımda bir kürtajın öldü gelişmemiş bebekler ikizdi.sonra 2018 haziranda yine hamile kaldım coraspirin başlattı doktor 9.hafta da yine öldü. Sonra testler yapıldı kan pihtilasmam varmış. Geçen ay kontrolde rahme sperm geçmediğini öğrendim.asilama başlandı.gonal f 75 kullandım bakalım inşallah ikimizde güzel haberler alırız insallahBen geçen sene şubat ayında kalp atışı oluşmamasından dolayı kürtaj oldum maalesef.Doğal yollardan olmuştu.Eşimde ve bende herhangi bir problem yok sebepsiz infertilite.Devlette aşılama yaptırıyorum kadın Doğum ve hastalıkları hastanesi 3 kez Klomen ile yapıldı şimdi ganolf iğneye geçildi sanırım bunu da bir iki kere daha deneyip olmazsa tüp bebeğe geçecekler.Pazartesi kan sonucunda kesin çıkar canım inşallah güzel güzel sonuçlar çıkar. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?