Aşılama Martta aşılama yaptıranlar beraber bekleyelim mi!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah bir daha yaşatmasın canım ikimize de hiç kimseye de çok zor.Sonu güzel olsun iyi haberlerle.

Öncelikle güzel haberler almanızı diliyorum rahme sperm geçmemesi nasıl bir durum onu anlayamadım nasıl anlaşıldı ?

Öncelikle güzel haberler almanızı diliyorum rahme sperm geçmemesi nasıl bir durum onu anlayamadım nasıl anlaşıldı ?
Adetten 14 gün sonra filan yani yumurtlamaya yakın bugün önce ilişkiye girip ertesi gün doktor kontrole çağırdı.kanaldan bi sıvı aldı smear testi gibi onunla mikroskoptan baktı.yumurtlama zamanı bizden salgılanan yumurta akı gibi sıvı ile sperm ilerliyorya onun içinde sperm varmı diye bakıyor.maalesef bende ölüsü bile çıkmadı.ondan aşılama yapıldı.bi arkadaşıma da yapıldı mesela onda cıktı sperm vardı ölüsüde vardı canlisida

Sizde değişiklik var mı acaba benim aşılamam da 10 Mart’ta oldu aramızda 3 gün var.
ben dün test yaptım sabah o kadar baktım bir şey yok işe gittim akşam eve geldim silik çizgi var kan testi vermiştim dün bugün tekrar başka marka ile test yaptım negatif kan testinin sonucunu almaya gitmedim olumsuz yanıt alacağımı düşündüğüm için işten izin almadım

İnşallah kan sonucun güzel çıkar.Bazen idrar testi yanıltıcı olabiliyormuş.Adet tarihi geçtikten sonra idrarda çıkmaya başlıyormuş.Henüz deneyimleyemedim tabi ben okuduklarımdan çıkarım yaptım.Şu an ağrıların devam ediyor mu acaba ?

Herkese merhaba bende başladım gonalf iğneye bu akşam 3. şunu vurulucam ilk aşılamam olacak c.tesi kontrole göre 75 mm lik dozu artırıcak ya da devam edicem 75 mm vurulmaya mart sonu herhalde aşılamam gerçekleşir bir aksilik olmazsa ama iyi düşün iyi olsun derler ya ben hiç umutlanamıyorum olumlu sonuç asla görmicem gibi geliyor çünkü okuyorum ve herkesin 4. 5. Aşışaması Allah im kimsenin kucağını boş bırakasın bu uğraşları boşa çıkarmasın

gelip gidiyor inşallah çok teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olsun gelişmeleri yazarım :)

Merhaba sana tavsiyem kendini kimse ile kıyaslama ve kendini çok dinleme.İlk aşılaması tutan da var benim gibi tutmayan da.Ağrılar sancılar kimi için hamilelik belirtisi kimi için regl belirtisi.O yüzden hayırlısı olsun de umutsuzluğa kapılma.Biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah’ın takdiri.Evet zor bir süreç ama sonu güzel olur inşallah.

Çok teşekkür ederim çevremde kimse bilmiyo aşılama yaptırıcağımı dertleşecek kimse olmaması da insanı boğuyo. İnşallah dediğin gibi sonu herkes için güzel olur sen 2. Aşılamanımı yaptırdın

Ben de kimseye söylemedim soranlardan gına gelmesin diye gerek de yok bilmelerine :) Ben 4. Aşılamamı yaptırdım cuma gününden sonra belli olacak tutup tutmadığı ama regl belirtileri yaşıyorum sanırım tutmadı yine.

Hakkında hayırlısı olsun inşallah bu kez tutmuştur zaten kendim için dua ederken benden daha çok uğraşanlar için de dua ediyorum çünkü ben daha başlangıçta yıprattım kendimi yıllarca uğraşanlar ne yapsın diyorum. Siz de sorun var mıydı yoksa sebepsiz infertilitemi

Evet çok çok yıpratıcı bir süreç maalesef.Sebepsiz infertilite olarak aşılama sürecim gerçekleştiriliyor.Sizde sorun var mı peki ?

aşılama nerde yptrdnz acaba

kızlar bende il adetle başlayscağım ilaçlara. ilaçları devlet karşılıyomu

Evet çok çok yıpratıcı bir süreç maalesef.Sebepsiz infertilite olarak aşılama sürecim gerçekleştiriliyor.Sizde sorun var mı peki ?
Benimde sebepsiz infertilite eşimde varikosel vardı ama ameliyat oldu normale döndü herşey ama Rabbim zamanını bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…