- 26 Mart 2019
- 117
- 92
- 13
- 38
- Konu Sahibi casperayse
-
Ben 6 yıllık evliyim en baştan beri istiyorum ama eşim istemiyordu önce yıllarca onu ikna etmekle uğraştım.. İkna ettim doktora gitmeye bu sefer de fiziksel hiçbir sorun çıkmayınca da tedaviyi kabul etmedi.. Bunun için de birkaç yıl.. Bu ilk aşılamamız o da sadece benim uğraşlarımla.. Çok yoruldum bebeğime bakacak takatim kalmadı psikolojik olarak ama Rabbime emanet ettim kendimi hayırlısı olsun diye o yüzden üzülmeyecem inş söz verdimInsallah hayirlisi olur canim regl olursanda sakin uzulme bu yolda yilmak yok evet uzulucez agliycaz ama hic bir zaman yilmiycaz bu arada sen ne kadar zamandir ugrasiyodun canim
Ağrılarım çok ama onun sebebi jel belirti falan yok bu sabah 12. günüm test yaptım hiç bişey çıkmadı benimse olmadı maalesefBen jel kullanmadim progestan kullaniyorum vajinadan oda geri geliyo jelin de geri gelmesi normal aynen daha umut var umutsuzluga dusmek yok bu sefer olmazsa bi dahakine deneriz ama insallah rabbim cok ugrastirmazlar bizleri hakkimizda hayirlisi olsun bu arada benim cok belim agriyo ama kasiklarimda hic agri yok bugun birazda midem bulandi sende belirti var mi canim
Anladim canim benim durumumda seninki gibi bende cok zor ikna ettim esimi benim de ilk asilamam rabbim insallah cok ugrastirmazBen 6 yıllık evliyim en baştan beri istiyorum ama eşim istemiyordu önce yıllarca onu ikna etmekle uğraştım.. İkna ettim doktora gitmeye bu sefer de fiziksel hiçbir sorun çıkmayınca da tedaviyi kabul etmedi.. Bunun için de birkaç yıl.. Bu ilk aşılamamız o da sadece benim uğraşlarımla.. Çok yoruldum bebeğime bakacak takatim kalmadı psikolojik olarak ama Rabbime emanet ettim kendimi hayırlısı olsun diye o yüzden üzülmeyecem inş söz verdimher şeyin hayırlısı olsun hakkımızda hepimiz için inş
Daha gunlerimiz var canim benim 10 nisanda adet olmam gerekiyo insallah olmayiz da bi yanda icimde umut var bi yandan da cok heveslenmek istemiyorum cok karmasik bi durum ikilemde kaldim resmen ama hakkimizda hayirlisi olsunAğrılarım çok ama onun sebebi jel belirti falan yok bu sabah 12. günüm test yaptım hiç bişey çıkmadı benimse olmadı maalesef
Aminnn canım inşAnladim canim benim durumumda seninki gibi bende cok zor ikna ettim esimi benim de ilk asilamam rabbim insallah cok ugrastirmaz
bizleri dua edelim canim hakkimizda hayirlisi olsun
İDrar testi mi yaptınız çıkmadı benimde yarın 12. Gün kan mı versem diye düşünüyordumAğrılarım çok ama onun sebebi jel belirti falan yok bu sabah 12. günüm test yaptım hiç bişey çıkmadı benimse olmadı maalesef
İdrar testi yaptım benİDrar testi mi yaptınız çıkmadı benimde yarın 12. Gün kan mı versem diye düşünüyordum
Ben şimdi idrar yaptım negatif birde midem bulanıyor bedenim dalga geçiyor sanki benleİdrar testi yaptım ben
Ben idrarda pozitif görmeden kan vermicem diye şartladım kendimi sen cesaret edebilirsen hiç sürüncemede bırakma kendini direk kan ver o daha garanti sonuç adeti geçtiği halde idrarda çıkmayan çok var belirtin varsa ne güzel bende yok hiç bir belirtiBen şimdi idrar yaptım negatif birde midem bulanıyor bedenim dalga geçiyor sanki benle
yk bende idrarda görmeden kan vermem zaten bana hastane 12 sinde dedi test yaptır o Güne kdr her gün idrar yaparım sonra çıkarsa kan yoksa yaptırmam bendeBen idrarda pozitif görmeden kan vermicem diye şartladım kendimi sen cesaret edebilirsen hiç sürüncemede bırakma kendini direk kan ver o daha garanti sonuç adeti geçtiği halde idrarda çıkmayan çok var belirtin varsa ne güzel bende yok hiç bir belirti
Selam benimde esimin sperm sayisi dusuk doktor normal yolla olmasi cok zor dedi biz de karar verdik asilama yaptirdikSelam kızlar benimde Bebiş olmuyor eşimin spermsayısından düşük olduğu için acaba aşılama mı yaptırsak beklesek mi yaşımız 33 siz nasıl karar verdiniz aşılamaya doktorlar önermedi vitamin verdi
Peki aşılama da ağrı oluyor mu ne zaman aşılama yapılıyor birde sizin kaçıncı aşılamanız birde özelde maddi anlamda sarsar mı yardımcı olursanız çok sevinirim çok mu soru sordumSelam benimde esimin sperm sayisi dusuk doktor normal yolla olmasi cok zor dedi biz de karar verdik asilama yaptirdik
Hayir hic agri hisseymiyosun zaten 5 bilemedin 10 dakika suruyor benim ilk asilamam adetliyken gidiyosun doktora doktor muayene ediyo seni eger kist falan yoksa adetin 5. Gunu klomen basliyo 5 gun kullaniyosun sonra doktor seni tekrar cagiriyo yumurta buyumus mu buyumemis mi diye yumurta belirli bir boyuta ulasinca catlatma ignesi vurunuyosun igneden 36 saat sonra sana asilama yapiliyo asilamanin 2 saat oncesi esinden ornek aliyo 36inci saatin icinde ben ozelde yaptirdim benim asilamam 1265 tl tuttu sen hangi sehirdesin bilmiyorum sehirden sehire hastaneden hastaneye degisebilir canimPeki aşılama da ağrı oluyor mu ne zaman aşılama yapılıyor birde sizin kaçıncı aşılamanız birde özelde maddi anlamda sarsar mı yardımcı olursanız çok sevinirim çok mu soru sordum ☺
Teşekkür ederim çok açıklayıcı olmuş yazınHayir hic agri hisseymiyosun zaten 5 bilemedin 10 dakika suruyor benim ilk asilamam adetliyken gidiyosun doktora doktor muayene ediyo seni eger kist falan yoksa adetin 5. Gunu klomen basliyo 5 gun kullaniyosun sonra doktor seni tekrar cagiriyo yumurta buyumus mu buyumemis mi diye yumurta belirli bir boyuta ulasinca catlatma ignesi vurunuyosun igneden 36 saat sonra sana asilama yapiliyo asilamanin 2 saat oncesi esinden ornek aliyo 36inci saatin icinde ben ozelde yaptirdim benim asilamam 1265 tl tuttu sen hangi sehirdesin bilmiyorum sehirden sehire hastaneden hastaneye degisebilir canim
Amin insallah allahim bu yolda kolayliklar versin bize valla ben 4 senelik evliyim hic korunmadim 3 senedir istiyorum siz ne zamandir istiyosunuzTeşekkür ederim çok açıklayıcı olmuş yazın ☺
Bizde doktor eğer normal yollarla olmazsa başlayacağız aşılama işlemine inşallah hakkımızda hayırlısı olur hepimiz içinne zamandır çocuk sahibi olmak istiyorsunuz
bizde bir senedir istiyoruz. Doktor biraz daha bekleyin dediAmin insallah allahim bu yolda kolayliklar versin bize valla ben 4 senelik evliyim hic korunmadim 3 senedir istiyorum siz ne zamandir istiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?