- Konu Sahibi casperayse
-
Aminnnn inşallah herkese dua ettim dualarımız kabul olur inşallahDüşük ondan kaynaklı mıdır bilemedim ama Allah korusun bi şey olmasın inş varsa daben de o zaman önce evde test yapayım.. Hadi bakalım hepimiz güzel haberler alırız inş şu mübarek gecenin hürmetine
selam canim bende 28inde oldum sana progestana bakildimi canim ben ayin 8inde cagrildim sen ne zaman cagirdilar betaya bakmak icinBen 27 martta yaptirdim canim benim sadece bir yumurtayla asilama yapildi. Bilmiyorum ki ihtimal artiyor mu artmiyor mu doktorun progestan verdi mi sana
Bende de var canim dun resmen kasıklarımın agrisindan yürüyemedimKızlar dün akşam bide bu akşam adet ağrısı gibi bir ağrı giriyor karnıma sizde de var mı
Doktor bana fitil olarak verdi progestanı canim beni daha gec cagirdi normalde ayin 11 yada 12 si gibi adet olmam lazim doktor bana gecikirsen ayin 23 yada 24 gibi gel dediselam canim bende 28inde oldum sana progestana bakildimi canim ben ayin 8inde cagrildim sen ne zaman cagirdilar betaya bakmak icin
Hakkında hayırllısı olsun biz çabalıyoruz ama Allah ol demeyince olmuyo biraz kafa dağıt kendine vakit ayır umarım tez zamanda kavuşursun bebeğine üzülme demicem elinde değil biliyorum ama kendini yıpratma sen iyi olucaksın ki Rabbim de tamam bu sınavıda geçti dicek duaya devam sabırDün test yaptım kızlar, sonuç: gene negatif..uğraşımicam ben artık, belliki hayırlısı bu..ağlamaktan yoruldum..hayatıma bakıcam artık adet olmayı bekliyorum, gidip saçlarımı boytayım diyorum lazere falan gideyim, bulurum bişiler..
Genelde öyle hissediyorlar arkadaşım adet olacağım diye Pet taktı sonra gecikince baktı hamile bende de bazı hisler var ama hem ilaçlardan bende psikolojik diye kendimi de kandırmak umutlandırmak istemiyorumKorkuyorum erkenden hastalanıcam diye iyice çöktümduadan başka yapılıcak bişey yok inşallah dediğin gibidir
Adet olduğunda hep aynı his keşke o kafa dağıtma konusunu becerebilsek hayırlısı olduğunu düşünmekten başka çare yk bir tanıdığım 2,5 sene uğraştı hamile kaldı eşi aldattı ayrıldı böyle durumlarda hep onu getiririm aklımaDün test yaptım kızlar, sonuç: gene negatif..uğraşımicam ben artık, belliki hayırlısı bu..ağlamaktan yoruldum..hayatıma bakıcam artık adet olmayı bekliyorum, gidip saçlarımı boytayım diyorum lazere falan gideyim, bulurum bişiler..
Hayırlısı de daha 2. Aşılaman hemen pes etme.Ne hissettiğini çok iyi anlıyorum.Ben şu an 5. Aşılama sürecindeyim ve bundan önceki 4 aşılamamda da hüsran yaşadım ağladım ama hayırlısı diyip bismillah diyip önüme baktım.Çok yorulduysan bir kaç ay ara ver ama pes etme Allah zamanını biliyor ve zamanı geldiğinde bu günleri unutacağız inşallahDün test yaptım kızlar, sonuç: gene negatif..uğraşımicam ben artık, belliki hayırlısı bu..ağlamaktan yoruldum..hayatıma bakıcam artık adet olmayı bekliyorum, gidip saçlarımı boytayım diyorum lazere falan gideyim, bulurum bişiler..
Belirti olayı biraz saçma zaten günlerdir araştırıyorum tutanlar hamilelik belirtisini yazmış tutmayanlarda belirtiler aynı belirti aramak yanlış o yüzden yarın idrar testi yapsan silikte olsa çıkma ihtimali var canım innnşallah tutmuştur benim 8.günüm iğnenin etkisi var mı diye yaptım ilk idrarla anında te çizgi çıktıArkadaşlar 25 martta aşılama oldum ve hiç ama hiç belirtim yok.. 2 gün kaldı regl olmama.. Normalde reglden önce kasıklarım ağrırdı belim falan ama onun belirtisi bile yok.. Napacam ben nasıl geçecek bu bekleme süreci?
Evet yarın ilk idrarla test yapacam sonra da 2. Çizgi silik de olsa çıkarsa hemen hastaneye koşarım inş güzel sonuçlar alırızBelirti olayı biraz saçma zaten günlerdir araştırıyorum tutanlar hamilelik belirtisini yazmış tutmayanlarda belirtiler aynı belirti aramak yanlış o yüzden yarın idrar testi yapsan silikte olsa çıkma ihtimali var canım innnşallah tutmuştur benim 8.günüm iğnenin etkisi var mı diye yaptım ilk idrarla anında te çizgi çıktı
Sonucu bana da yaz olur mu inşallah güzel haberini bekliyorumEvet yarın ilk idrarla test yapacam sonra da 2. Çizgi silik de olsa çıkarsa hemen hastaneye koşarım inş güzel sonuçlar alırız
Yazarım tabiki cnmSonucu bana da yaz olur mu inşallah güzel haberini bekliyorum
İnşallah tutmuştur. Sonuç ne çok merak ettimYazarım tabiki cnm
Güzel haberini bekliyoruzYazarım tabiki cnm
Negatifi duymak istemedim garanti olsun pazartesi gideyim dedim canım.. 15. Günümde baktırcam eğer yarın regl olmazsam.. Yarın normalde regl 1. Günü.. Bakalım hayırlısıİnşallah tutmuştur. Sonuç ne çok merak ettim
İnşallah iyi haberlerle gelirsinNegatifi duymak istemedim garanti olsun pazartesi gideyim dedim canım.. 15. Günümde baktırcam eğer yarın regl olmazsam.. Yarın normalde regl 1. Günü.. Bakalım hayırlısı
İnş canım hepimiz güzel haberlerle gelelimİnşallah iyi haberlerle gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?