Merhaba kızlar ben de Ağustos'un 7'isinde ayrıntılı ultrasona gireceğim. Biraz iş yapayım diyorum çabucak yoruluyorum. Bel ağrısı da cabası. Kendimi halsiz bitkin hissediyorum. Karnım hep şiş gibi rahatsız hissediyorum. bebeğin hareketlerini arada sık ve şiddetli hissetsem de ara sıra uzun süre hiç birşey hissetmiyorum.bebişe alışveriş yapmaya başlamadım henüz erken yedinci aydan sonra yapmayı düşünüyorum. Bayrama doğru düzgün bir elbise almak istiyordum onu bile gidip almaya Halim yok. Tuniz ve pantolonla geçireceğim anlaşılan. Sizde durumlar nasıl?
Aynii tarif ettigin gibiyim canim.ya kizlar hepinizin ayrintili benden once kac haftaliksiniz?yoksa doktor bana migec tarih verdi?18+4um ben 20 agustos dedi
Aynii tarif ettigin gibiyim canim.ya kizlar hepinizin ayrintili benden once kac haftaliksiniz?yoksa doktor bana migec tarih verdi?18+4um ben 20 agustos dedi
Ayrintili tam kacinci haftadaBen 20+5 yani 21 haftayı bitiriyorum.
ben bugün 19+5 oldum canımm, ayrıntılıya girdiğimde tam 21 haftalık olacağım
ben bugün 19+5 oldum canımm, ayrıntılıya girdiğimde tam 21 haftalık olacağım
Aramizda 1hafta varmis canim.benim 22 .haftanin bitimine vermis gunu gec degil mi ya ancak jeton dustu benim
vala hiç bilmiyorum ki canım geç olur mu...aklına takılıyosa bence doktorunu ara söyle geç olur mu diye,belki öne alırlar geç olursa
Ariyim canim aklma takildi simdi bayramdan sonra gidiyorum evime .
Allah korusun canm ya bende cokk ilginç rüyalar görüyorum korkuyorum ama bi yerde okumuştum hamilelerin rüyası yorumlanmazmis
Gazzedeki cocuklardan etkilenmissindir muhtemelen
aminn inşallahh....
iyiyim çok şükürr canım yaaaevet annem 1 saatlik mesafede akrabalarda gelecek,eşim beni bayramda brakacak kalıcam 3-4 gün bakalımm temizlik mi vala arada yapıom ama bayram için özel bi temizliğim yok açıkçası zaten kimse gelmez ki biz gideriz
hihihi tadini cikartin :) bekarken annemler büyük olduklari icin hep bizi ziyarete gelirlerdi, biz gitmezdik ve zor olurdu onca misafiri agirlamakama simdi evlenince bizede kimse gelmiyor, biz gidicez insAllah :) komsularin cocuklari gelir diye düsünüyorum :) kücük misafilerimizde iceri girmez kapidan harclik seker alir giderler
Ya kizlar benin kuyrukbsokumu kemigim inanilmaz agriyo.tekme yemis gibiyim.zor dayaniyorum((
selam kızlarrr,şimdiden bayramınız mübarek olsunnhareketini doğru dürüst hissedemediğim bebeğim bugün çoştu,sabahdan doğru tekmelerini hissediyorumm
Senınde canım ve tabııkı hepınızın mubarek olsun daha dur ne tekmeler yiceen uyutmuycak ssenı :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sğol canımmahh ahhh o günlerde var demii napalım onun bi tekemesine uyuyamıyalım
Yanii ben kızımdayken ne tekmeler yedıım. Karnımdan cıkıcak gıbıydı kımse bakamıyodu karnıma :)) yenı baslıyo yanı cnm daha
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
allahhhh,ne panik olunur he o anlarrsen tabi kıdemli annesin,biz daha acemiyikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?