Martta hamile olup aralıkta doğum yapacaklar...

Aynii tarif ettigin gibiyim canim.ya kizlar hepinizin ayrintili benden once kac haftaliksiniz?yoksa doktor bana migec tarih verdi?18+4um ben 20 agustos dedi

Aynii tarif ettigin gibiyim canim.ya kizlar hepinizin ayrintili benden once kac haftaliksiniz?yoksa doktor bana migec tarih verdi?18+4um ben 20 agustos dedi

ben bugün 19+5 oldum canımm, ayrıntılıya girdiğimde tam 21 haftalık olacağım

Aramizda 1hafta varmis canim.benim 22 .haftanin bitimine vermis gunu gec degil mi ya ancak jeton dustu benim

vala hiç bilmiyorum ki canım geç olur mu...aklına takılıyosa bence doktorunu ara söyle geç olur mu diye,belki öne alırlar geç olursa

Allah korusun canm ya bende cokk ilginç rüyalar görüyorum korkuyorum ama bi yerde okumuştum hamilelerin rüyası yorumlanmazmis

Gazzedeki cocuklardan etkilenmissindir muhtemelen

Amin cnm simdiye kadar cok ilginc rüyalar gördüm bebekle ilgili ama son iki gündür korkunc kabuslar görüyorum. Rabbim Gazzadeki Kardeslerimizi korusun Sabir versin nekadar zormus rüyasi bile

hihihi tadini cikartin :) bekarken annemler büyük olduklari icin hep bizi ziyarete gelirlerdi, biz gitmezdik ve zor olurdu onca misafiri agirlamak ama simdi evlenince bizede kimse gelmiyor, biz gidicez insAllah :) komsularin cocuklari gelir diye düsünüyorum :) kücük misafilerimizde iceri girmez kapidan harclik seker alir giderler

aynen zor canım vala misafir ağırlamak,biz eşimle kahvaltıdan hemen sonra başlıyoz dolaşmaya,akrabalar ilçelere dağılmış anca yetiyo zaman
evet küçükler öylee

Ya kizlar benin kuyrukbsokumu kemigim inanilmaz agriyo.tekme yemis gibiyim.zor dayaniyorum((

Ya kizlar benin kuyrukbsokumu kemigim inanilmaz agriyo.tekme yemis gibiyim.zor dayaniyorum((

Ben de Ocak annesiyim Canım. Benim de kuyruk sokumum ağrıyor hep. Doktoruna Danış bence dayanamıyorsan. Allah şifa versin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam kızlarrr,şimdiden bayramınız mübarek olsunn hareketini doğru dürüst hissedemediğim bebeğim bugün çoştu,sabahdan doğru tekmelerini hissediyorumm

selam kızlarrr,şimdiden bayramınız mübarek olsunn hareketini doğru dürüst hissedemediğim bebeğim bugün çoştu,sabahdan doğru tekmelerini hissediyorumm

Senınde canım ve tabııkı hepınızın mubarek olsun daha dur ne tekmeler yiceen uyutmuycak ssenı :))

Senınde canım ve tabııkı hepınızın mubarek olsun daha dur ne tekmeler yiceen uyutmuycak ssenı :))

sğol canımm ahh ahhh o günlerde var demii napalım onun bi tekemesine uyuyamıyalım

sğol canımm ahh ahhh o günlerde var demii napalım onun bi tekemesine uyuyamıyalım

Yanii ben kızımdayken ne tekmeler yedıım. Karnımdan cıkıcak gıbıydı kımse bakamıyodu karnıma :)) yenı baslıyo yanı cnm daha

allahhhh,ne panik olunur he o anlarr sen tabi kıdemli annesin,biz daha acemiyikk

allahhhh,ne panik olunur he o anlarr sen tabi kıdemli annesin,biz daha acemiyikk

Panik olmadım da garıpsedım gülüyodum kendime bakıp içimde buyuk bı balık dönüyo gıbıydı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…