Canm koyu degılse akıntın sıkıntı yapma arada banada oluyo. Ahh benmki hala mınık tekmeler atıyo. Cok sukur onu duyyorum tabiki. Bayramdan sonra bızımde hem aşımız hem detaylı ultrasonumuz var inşş bence dıger hamişler guzel gaberlerle donerız buraya.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla şöyle oldu aslında bi arkadasımız da burda hamile 2.5 aylık herseyi almaya başladılar hatta biz beşik bakmaya gittiğimizde onlar beşiği almış bebek arabası bakmaya gelmişler düşün :)
Biz de gec kaldık herhalde dedik bi heves herseyini aldık işte fotolarını çekince atarım kuzum :)
Sende başla yavaş yavaş annesi
anammm ne erkenden başlamışş,tabi öle onlar alınca insan heves ediyo demi
bende bayramdan sonra başlayacam allahın izniylee
anammm ne erkenden başlamışş,tabi öle onlar alınca insan heves ediyo demi
bende bayramdan sonra başlayacam allahın izniylee
Aynen öyle :)
Hadi artık güzel cicilerimizin fotolarını koyalımmm :)
Yaa bende almak istiyorum herseyini ama annemle kayinvalidem aldirmiyorlar bundan önce düşük yaptım bunada bisey olacak diye korkuyoruz ama içim gidiyor bi an önce alisverisi bitirmek istiyorum tabi biterse :)
herkese cevap yazdım birde kendim yazayımmmm,hem size sorum olucak canlarrr,çok ayıp ama dün eşimle...... ve ben beklemeden fazla banyoya girdim,banyomu yaptım çıktım oturdum içimden böle akıntı gibi bişi geldiğini hissettim,lavaboya gittim sildim hemen,ara ara geldi o yattım uyudum şimdi bişi yok,akıntı mıydı neydi o anlayamadım:44: banyodan çıkınca uzanmıştım benimm kendini pek hissettirmeyen oğlum 3 kere sağlam tekmeler attı, o kadar güzeldi ki,eşim yine yetişemedi sabahda 1-2 kere hafif hissettim böle güzel bişi yokk
Gunaydınnn meraklı annişlerr😀😀😀nasılsnz bakalım
Tekmeleri hissetmek cokk güzel :))
Bi sıkıntı yoktur inşallah
Günaydin hamisler 🐣
nasilsiniz bakim? bugün öyle korkunc bir Rüya gördümki aglayarak uyandim
Rüyamda hastahanedeydim ve sancilarim varmis, esimle bekliyorduk, ayni odada bir hamile daha vardi ve onun sancilari sihti yani heran dogurabilirdi. Bana ise doktor sancilarin seyrek erken dogum habercisi diyip igne vurdu, onun igne vurmasiyla lavoboya gittim ve biraz kanla karisik parca ett geldi ve göbek bagi fln. onlari bir havluyla elime aldim doktora göstermek icin, sonra baktimki bu bebegimbasi kopmus, kolu kopmus parcalanmisti yavrum ayni su gazzedeki yavrularimiz gibi
hala etkisindeyim
yok koyu değil,nerdeyse su gibiydi...
benimde bayramdan sonra ayrıntılı ultrasonum,inşallahhh canım şimdi de tek duam o sorunsuz geçer herşeyde güzel güzel gelir anlatırızz
İnşallah canm. Benmde tek temennim o şuandaa
Gunaydin kislarrrr)
Ben de daha hicbisey almadim aiz aldim deyince gec kaldim diyorum eyvahhh cocuk ciplak kalcak diye panikliyorumalirim kiyafetlerinizden bak saka bi yana bu cnsiyet belirsizligi kotuymus
Ama kizlar yakin cevremden dogum yapanlardan edindigim bilgilere gore listemin baslarina emzirme yastigi ve avent gogus kalkani ekledim.gogus kalkani hep nemli tutuyomus hic yara olmuyomus hem de sut bosa gitmiyo.emzirme yastigi da elin kolun agridan tabi sezeryan dikisleri deemzirmeni sagliyo...bole iste kizlarr
Merhaba kızlar ben de Ağustos'un 7'isinde ayrıntılı ultrasona gireceğim. Biraz iş yapayım diyorum çabucak yoruluyorum. Bel ağrısı da cabası. Kendimi halsiz bitkin hissediyorum. Karnım hep şiş gibi rahatsız hissediyorum. bebeğin hareketlerini arada sık ve şiddetli hissetsem de ara sıra uzun süre hiç birşey hissetmiyorum.bebişe alışveriş yapmaya başlamadım henüz erken yedinci aydan sonra yapmayı düşünüyorum. Bayrama doğru düzgün bir elbise almak istiyordum onu bile gidip almaya Halim yok. Tuniz ve pantolonla geçireceğim anlaşılan. Sizde durumlar nasıl?
Merhaba kızlar ben de Ağustos'un 7'isinde ayrıntılı ultrasona gireceğim. Biraz iş yapayım diyorum çabucak yoruluyorum. Bel ağrısı da cabası. Kendimi halsiz bitkin hissediyorum. Karnım hep şiş gibi rahatsız hissediyorum. bebeğin hareketlerini arada sık ve şiddetli hissetsem de ara sıra uzun süre hiç birşey hissetmiyorum.bebişe alışveriş yapmaya başlamadım henüz erken yedinci aydan sonra yapmayı düşünüyorum. Bayrama doğru düzgün bir elbise almak istiyordum onu bile gidip almaya Halim yok. Tuniz ve pantolonla geçireceğim anlaşılan. Sizde durumlar nasıl?
günaydın canım ayrıca tüm kızlar günaydın
ok ağustos 12si gibi gidicem avm ye o zaman bakıcam zaten tekrar gitmem gerek ıvız zıvır için resimlerini çeker buradan yollarım sana... içini ferah tut buluruz elbet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?