Martta hamile olup aralıkta doğum yapacaklar...

yok koyu değil,nerdeyse su gibiydi...
benimde bayramdan sonra ayrıntılı ultrasonum,inşallahhh canım şimdi de tek duam o sorunsuz geçer herşeyde güzel güzel gelir anlatırızz

anammm ne erkenden başlamışş,tabi öle onlar alınca insan heves ediyo demi
bende bayramdan sonra başlayacam allahın izniylee

anammm ne erkenden başlamışş,tabi öle onlar alınca insan heves ediyo demi
bende bayramdan sonra başlayacam allahın izniylee

Yaa bende almak istiyorum herseyini ama annemle kayinvalidem aldirmiyorlar bundan önce düşük yaptım bunada bisey olacak diye korkuyoruz ama içim gidiyor bi an önce alisverisi bitirmek istiyorum tabi biterse :)

Yaa bende almak istiyorum herseyini ama annemle kayinvalidem aldirmiyorlar bundan önce düşük yaptım bunada bisey olacak diye korkuyoruz ama içim gidiyor bi an önce alisverisi bitirmek istiyorum tabi biterse :)

onlarda sen üzülme diye aldırmıyolar napsınlarr yavaşdan başla sende ufak tefek şeyler al

Tekmeleri hissetmek cokk güzel :))
Bi sıkıntı yoktur inşallah

Allah korusun canm ya bende cokk ilginç rüyalar görüyorum korkuyorum ama bi yerde okumuştum hamilelerin rüyası yorumlanmazmis

Gazzedeki cocuklardan etkilenmissindir muhtemelen

Gunaydin kislarrrr)
Ben de daha hicbisey almadim aiz aldim deyince gec kaldim diyorum eyvahhh cocuk ciplak kalcak diye panikliyorumalirim kiyafetlerinizden baksaka bi yana bu cnsiyet belirsizligi kotuymus
Ama kizlar yakin cevremden dogum yapanlardan edindigim bilgilere gore listemin baslarina emzirme yastigi ve avent gogus kalkani ekledim.gogus kalkani hep nemli tutuyomus hic yara olmuyomus hem de sut bosa gitmiyo.emzirme yastigi da elin kolun agridan tabi sezeryan dikisleri deemzirmeni sagliyo...bole iste kizlarr

yok koyu değil,nerdeyse su gibiydi...
benimde bayramdan sonra ayrıntılı ultrasonum,inşallahhh canım şimdi de tek duam o sorunsuz geçer herşeyde güzel güzel gelir anlatırızz

İnşallah canm. Benmde tek temennim o şuandaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydınnnn
göğüs kalkanı iyiymiş,evet ya yara olursa naparızz, önlem almak lazımm

Merhaba kızlar ben de Ağustos'un 7'isinde ayrıntılı ultrasona gireceğim. Biraz iş yapayım diyorum çabucak yoruluyorum. Bel ağrısı da cabası. Kendimi halsiz bitkin hissediyorum. Karnım hep şiş gibi rahatsız hissediyorum. bebeğin hareketlerini arada sık ve şiddetli hissetsem de ara sıra uzun süre hiç birşey hissetmiyorum.bebişe alışveriş yapmaya başlamadım henüz erken yedinci aydan sonra yapmayı düşünüyorum. Bayrama doğru düzgün bir elbise almak istiyordum onu bile gidip almaya Halim yok. Tuniz ve pantolonla geçireceğim anlaşılan. Sizde durumlar nasıl?

Aynı gün ayrıntılı ultrasonumuz inşallah mutlu haberlerle döneriz :) bende iş yapamıyorum hemen yoruluorm ve sicakk beni mahvediyor devamlı dusta olmak istiyorum ama ondanda yoruluorm

Valla cnm resmen beni anlatmişsın. Tek farkmz calışıyorum ben ama halszlikten masamdan totomu kaldrmıyorum. Evdede durum aynı ymk yaptıktan sonra perte cıkıyorum resmen. Kıyafet almaya başladm. Ama kışlık indırımde buldm bişeyler onlardan aldm. Yazlık da uygun buldukca alırım. Kızımın cıcıslerını her akşam sevıyorum valla. Oyle tatlılarki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hep aynı,demek hepimiz hamilelik modunda dolanıyoruzz ne kendime ne bebişe bişi alamadım, yerimden kalkmaya halim yok sanki, 2 adımlık yer bana çok uzak geliyo bende ağustosun 4 ünde gircem ultrasonaa

Benimde ultrason 7 sinde.Nerde yaptırıyorsun canım.Yanlış hatırlamıyorsam Ankara daydın değilmi? Bende yavaş yavaş şöle bayrama hazırlık yapıyım dedim temizlik falan ama bel ağrısı kalça ağrısı tavan yaptı.Sıcaklarda etkiliyor.azıcık iş görrsek nerdeyse bayılcaz yani.Nese az kaldı doğuma yarısı gitti bile kendimi öle avutuyorum.Demekki hamilelik ilerledikçe bizler yerimizden kalkmayız.şükür yine kendi işimizi kendimiz görebiliyoruz şuan.Alışveriş için bende erken olduğunu düşünenlrdenim bazen insan dayanamıyor ama öle küçük çaplı şeyler alıyorum ben.Bakmakla yetinmeye çalışıyorum.

Teşekkür ederim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…