Panik olmadım da garıpsedım gülüyodum kendime bakıp içimde buyuk bı balık dönüyo gıbıydı :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ne tuhaf duygu yaa,sabah bi uyanıyorum orda sanki kocaman bi kalp dışarı çıkmaya çalışıyo gibi tepiniyo
Simdiden iyi bayramlar kizlar insallah bebislerimizin buyuyup ellerimizi optugu bayramlarida goruruz. Bu arada bi kac gun once farkettim sirt ustu duz yatinca karnimin bi tarafi daha cikik ve sert oluyor. Esimle biz kafasi sandik ama ablam poposu dedi onda da daha once oyle sanmis ultrasonda yine ayni seyi gorunce doktor poposu demis. Durus pozisyonundan dolayi kafayi zaten dik tutamaz demis. Yerim ben onun poposunu hissedilcek kadar buyuduler ya. Burda zaman fecmiyor diye konusuyoruz ama cogumuz gebeligin yarisina geldik. Daha kesenin gorundugu gun dun gibi aklimizda. Bu arada bu memisler kafam kadar oldu. Yanlara falan yayildi. Cok sarkicak ilerde. Bana bi operasyon daha gorunuyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sanada ıyı bayramlar arkadasım inş yavrularımızın her anını görmeyi nasib eder yaradan evet o hıssedılen sertlık genelde popo oluyo :) bu arada benımde memem aldı basını gıttı karnımdan önce mememe bakıyolar sarkmaz inş ya valla saka maka yarı yıla geldık azıcık kaldı inş
Insallah zaten bende fazla gobek cikmadi anlayan memelerden anlar:)) bi an once alsak kucagimiza. Bunlar daha iyi gunlerimiz kiz kardesim 7 aylik hamile dombili dombili geziyor:) bu arada ayrintili ultrasonu kacinci haftada istiyorlar benim tatilden dolayi 3lu test sonucunu bile gosteremedim. 18+5 im su an
Bende 3lu yaptirmak istemedim ama doktor yapalim yinede senin yararina dedi. Ikili iyi ciktigi icin 3lunun sonucunu gosteriyim diye acele etmuyorum. Ama sanki 3lude daha fazla tup kan aldilar.Benımde göbek fazla yok ama ıkıncı oldugu ıcın belli artık zayıfım avantajım o cnm 18 22 haftaları arası ayrıntılı yapılır dıye bılıyorum ben 19+ da gırdım yanı bı kac gun once 3 lüyü yaptıramadım ıkılı ıyıyse 3 lü bnce gereksız , süttensiz evde rahat oluyo ya ama esımle kızım gözlerini mememe dikiyo gıdıp gıyınıyorum :) meme canavarı kızım uzun sure emdı sevıyo oyle gormeyı
Bende 3lu yaptirmak istemedim ama doktor yapalim yinede senin yararina dedi. Ikili iyi ciktigi icin 3lunun sonucunu gosteriyim diye acele etmuyorum. Ama sanki 3lude daha fazla tup kan aldilar.
Evet :) bnm de oyleydı kızımda şimdi seninkinden azıcık daha buyuk bnde şuan 5 ay dedıgımde sasıyolar ama ılkınde hııc yoktu 6. Ayda azıcık cıkmıştı ne guzel böyle dahz hafıf hıssedıyo ınsan
Bi aksamlari sisiyorum biraz butun gun yediklerim aksama sisiyor sanki. Insallah ic karnim genistirde cok fazla buyuyupte catlamam:)
selam kızlarrr,şimdiden bayramınız mübarek olsunnhareketini doğru dürüst hissedemediğim bebeğim bugün çoştu,sabahdan doğru tekmelerini hissediyorumm
Benım iç karnım geniş sanırım senınde oyle ama ilk gebelık normal olmaması bn hıc catlamadım ılkte şimdide yaglarla çözmeye calışıyorum. İnş catlsmayız cnm ya
Bende walla dusta hep bebek yagi surup cikiyorum sonra gunde 3 defa nemlendiriyorum. Badem yagini okudum bi kac sitedeki uzman yazarlardan. Bebe yagina kakao bademi karistirip oyle devam edicem. 40 pinar gurescileri gibi geziyoruz walla:)
Maasallah canım devamı gelir meraklanma bak kuvvetlendım anne dıye sana haber verıyo
Simdiden iyi bayramlar kizlar insallah bebislerimizin buyuyup ellerimizi optugu bayramlarida goruruz. Bu arada bi kac gun once farkettim sirt ustu duz yatinca karnimin bi tarafi daha cikik ve sert oluyor. Esimle biz kafasi sandik ama ablam poposu dedi onda da daha once oyle sanmis ultrasonda yine ayni seyi gorunce doktor poposu demis. Durus pozisyonundan dolayi kafayi zaten dik tutamaz demis. Yerim ben onun poposunu hissedilcek kadar buyuduler ya. Burda zaman fecmiyor diye konusuyoruz ama cogumuz gebeligin yarisina geldik. Daha kesenin gorundugu gun dun gibi aklimizda. Bu arada bu memisler kafam kadar oldu. Yanlara falan yayildi. Cok sarkicak ilerde. Bana bi operasyon daha gorunuyor
Kim derki bu karna 4.5 aylik hamile:) walla evde lömbür lömbür sutyensiz gezmek guzelde ilerisini dusunuyorum. Gobege inmesin memeler:) senin kizindan sonra sarkti mi?
Saol canm senn de bayramın mübarek olsun çok heyecanlı tekmeler yaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?