Kocacım hala işte patladm butun gun evdeya. Sıkıntıdan napıcamı şaşırdım. Uzun süredr yalnz kalmamıştım. Berbat bir gün oldu benm için
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
oyyy sıkılma canımmm,olsun iyi ki işinde...seninki yine işte benimki gün boyu benimleydi, 1 saat önce çıktı geç gelcem diyee,uyuz etti beni yine
😃😃evet sennkı daha kotuymuş. Çalıştgm için evde olmaya alışkın degılım. Butun gun temzlık ymk yaptm. Şimdi belim fena agrıyo. Sıkıntıdan eve sardım
kız neden o kadar yüklenin kendine,bende başlarda 2 günde 1 evi sil süpür toz al tek başıma yapıyordum,şimdi saldım valaa 4-5 günde bi 1:bayram temiziği hiç yapmadım,çünkü yarın anneme gidicem ordayım 3-4 gün ohh mis kaçıom misafir gelmesin diye dermişiiimm
Bende üç gun yokum temizliyim içim rahat etsın dedm resmen bittım ama. Annemde ablamla köye gıttı sinopa. Babamı gorup ordan direk kaçıcaz valla.😃😃kaç bakalm en güzelini yapıyosun. Benm öylebi sıkıntım yok herkezden uzagm ve en küçüklerıyım. Mecbur ben gıdıyorum hep gelen pek olmuyo mesafeden dolayı
bu taraflara geldiler demekk,ohh ne güzell...bizde de öle akrabalara biz gidioz eşimle,gezmeyi çok sevdiğim için zevkle oluyo
Aynn bizdede oyle hepsı annmlere yakın. Toptan halledıyoruz hepsını.neyse cnm benimki geldı çok öpüyorum. İyi bayramlar şimdiden. Kendine bebişine cok dıkkat et. Yarın yazamayabilirim çunku.
Kocacım hala işte patladm butun gun evdeya. Sıkıntıdan napıcamı şaşırdım. Uzun süredr yalnz kalmamıştım. Berbat bir gün oldu benm için
ben derimmpek belli olmuyo vala hamiş olduğun maşallah bende kimse anlamaz daha diyordum bugün mağazada kadın hamilesin galiba dedi,dank etti dedim artık belli oluyo
Senin fotoyu gorelim bakalim 😇
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merak ettim walla. Benimki kdr varmi?
Masallah sana. Kac haftalik?biraz daha büyük
Masallah sana. Kac haftalik?
sağol canım benim,ama bende az göbekde vardı ikisinin karışımı diyelim, saat 00 itibari ile 20 haftalık olduksen kaç haftalıksınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?