Martta hamile olup aralıkta doğum yapacaklar...

sizede şeker tadında mutlu bayramlar guzel anneler....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eki Görüntüle 1203338 sizede şeker tadında mutlu bayramlar guzel anneler....

SENİN AİLENİN BEBEĞİNİN bayramı kutlu olsun tüm arkadaşların herkesin mutlu bayramı olsun

kızlar benim karnıma iğneler batıyor sonra bıçak kesiği gibi oluyor sizce normal mi benim gibi olanlar var mı?

Sagol canım acaba karnın genişlemeye calıştıgı ıcın olmasın aklıma ılk o geldı bn hıc yasamadım ıkıncı ya

Bende de oldu canim cok cektim oksururken bile bicaklar giriyodu. Neyseki gecti. Doktorum kaslar genisliyo normal dedi. Telas yapma yani. Iyi bayramlar cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iyi bayramlar canım bu arada herkesin tabi.. Canım bende de hspşururken sanki bıçak giriyor . Normal bi durum sanırım çünkü daha sonra kesılıyo .. Alerjık bi durumun var her sabah pes peşe mutlaka hapsuruyom 😣

Sagol canım acaba karnın genişlemeye calıştıgı ıcın olmasın aklıma ılk o geldı bn hıc yasamadım ıkıncı ya

Bende de oldu canim cok cektim oksururken bile bicaklar giriyodu. Neyseki gecti. Doktorum kaslar genisliyo normal dedi. Telas yapma yani. Iyi bayramlar cnm

bende öyle düşündüm şimdi... çünkü geçti bu sabah kalktığımda ağrı falan kalmamıştı sanırım bir de üşütüyor muyum napıyorum bilemedim klimanın altında... böyle bıçaklar battı dün karnıma aşağıdan sağdan soldan nefesimi kesti resmen tüm gün..

Gazda olabilir tabıı kötü düşünme cnm

doğru diyorsun gaz da olabilir maalum ağır kabızlık şikayetlerim de var
senin nasıl gidiyor gebelik?

Şükür ıyı ama enerjım yok hiç sıcaktan belkide azıcık hareket etsem yoruluyorum mecbur iş bitmez

Selam kizlarr
Herkesin bayrami kutlu olsunn.dun gece yarisi esim nobetci oldugundan evimize donduk.eve grldigim gibi 4kilo almis olmamim sokuyla sarsildim)hicfark etmemistimmmbu arada ben de hareketlerini hissetmeye basladim bebegimin..cok garipmis

Slmm kızlar nasılsnz bakalm. Bizde denizdeyız kızımla.

Slmm kızlar nasılsnz bakalm. Bizde denizdeyız kızımla.

Ohh biz tatili bitirdik döndük dün. Dönmez olaydik boyle bi sicak yok. 4 defa dusa giriyorum gunde. Biri beni kutuplara atip kacsinnn:banghead:

Şuan denize gırenlerı cok fena kıskanıyorum bnde geldım yıne gıdıcem bananeeeeee :)) ya kızımla sıcaktan aglasıyoruz karnımdaki bebiş bile yeterrr tekmeleri atıyo o da denızı şimdiden sevmıştı

Selam kizlarr
Herkesin bayrami kutlu olsunn.dun gece yarisi esim nobetci oldugundan evimize donduk.eve grldigim gibi 4kilo almis olmamim sokuyla sarsildim)hicfark etmemistimmmbu arada ben de hareketlerini hissetmeye basladim bebegimin..cok garipmis

sennde bayramın kutluolsun canm cokk guzel oluyor tekmelerı hıssetmek ben hıç kesılmesın ıstıyorum :) ben hala basladıgımız kıloya cıkamadım sımdı tatıldeım acık bufe umarım tatıl donusu bende 4 kılo almıs olurum

Ben niye hissedemiyorum yaaa

Sorma canim tuhaf bi duyguymus baya da hareketli.kilo olayina ben senin kadar sevinmiyorummmne kadar az alsam o kadar mutlu olcam.goguslerimi tasiyamiyorum

Ben niye hissedemiyorum yaaa

Cnm benım ıkıncı o yuzden net hıssedıyırum ıkı haftaya hıssedersın 20. Haftana gel bı de kızımda gec hıssettım erkekte daha farklı

Merhaba
Ben de mart ayında hamile kaldım benim ikizlerim olacak nasipse içinizde benim gibi ikizleri olacak olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…