Eki Görüntüle 1203338 sizede şeker tadında mutlu bayramlar guzel anneler....
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
SENİN AİLENİN BEBEĞİNİN bayramı kutlu olsun tüm arkadaşların herkesin mutlu bayramı olsun
kızlar benim karnıma iğneler batıyor sonra bıçak kesiği gibi oluyor sizce normal mi benim gibi olanlar var mı?
SENİN AİLENİN BEBEĞİNİN bayramı kutlu olsun tüm arkadaşların herkesin mutlu bayramı olsun
kızlar benim karnıma iğneler batıyor sonra bıçak kesiği gibi oluyor sizce normal mi benim gibi olanlar var mı?
Sagol canım acaba karnın genişlemeye calıştıgı ıcın olmasın aklıma ılk o geldı bn hıc yasamadım ıkıncı ya
Bende de oldu canim cok cektim oksururken bile bicaklar giriyodu. Neyseki gecti. Doktorum kaslar genisliyo normal dedi. Telas yapma yani. Iyi bayramlar cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende öyle düşündüm şimdi... çünkü geçti bu sabah kalktığımda ağrı falan kalmamıştı sanırım bir de üşütüyor muyum napıyorum bilemedim klimanın altında... böyle bıçaklar battı dün karnıma aşağıdan sağdan soldan nefesimi kesti resmen tüm gün..
Gazda olabilir tabıı kötü düşünme cnm
doğru diyorsun gaz da olabilir maalum ağır kabızlık şikayetlerim de var
senin nasıl gidiyor gebelik?
Slmm kızlar nasılsnz bakalm. Bizde denizdeyız kızımla.
Slmm kızlar nasılsnz bakalm. Bizde denizdeyız kızımla.
Selam kizlarr
Herkesin bayrami kutlu olsunn.dun gece yarisi esim nobetci oldugundan evimize donduk.eve grldigim gibi 4kilo almis olmamim sokuyla sarsildim)hicfark etmemistimmm bu arada ben de hareketlerini hissetmeye basladim bebegimin..cok garipmis
Şuan denize gırenlerı cok fena kıskanıyorum bnde geldım yıne gıdıcem bananeeeeee :)) ya kızımla sıcaktan aglasıyoruz karnımdaki bebiş bile yeterrr tekmeleri atıyo o da denızı şimdiden sevmıştı
sennde bayramın kutluolsun canm cokk guzel oluyor tekmelerı hıssetmek ben hıç kesılmesın ıstıyorum :) ben hala basladıgımız kıloya cıkamadım sımdı tatıldeım acık bufe umarım tatıl donusu bende 4 kılo almıs olurum
Ben niye hissedemiyorum yaaa
Ben niye hissedemiyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?