Cnm benım ıkıncı o yuzden net hıssedıyırum ıkı haftaya hıssedersın 20. Haftana gel bı de kızımda gec hıssettım erkekte daha farklı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimki de erkek cnm cok nadir hissediyorum. Ozellikle tatilde yuzdukten sonra hissettim 2 3 defa okadar. Geldim geleli tik yok. Aman neyse sagligi yerinde olsunda isterse hic kipirdamasin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tabııkı zaten o kuvvetlendıgınde tum hareketlerı hıssedıceksın senı uyutmuycak hop hop zıp zıp :) içinden fırlıycak gıbı oluyo ılkındr yanımdakıler karnıma bakamazdı bı tarafı cıkardı cok fena :) acıtmıyo ama gerılıyosun hadı bakalım hayırlısı olur annesı ınş bı erkekte sende bu yıl erkek yılı gslıba oranlara gore kız nadir duyuyorum
Cinsiyetini ogrenmedigim de cin takvimine gore erkekti. Yigenlerimin hepsi uyuyor. Olsun saglikli olsunda kiz erkek farketmez.
Tesadufki benımde tuttu ıkısındede hayırlısı aynenn
Sağ kalcamda kramp var ikinci ayimdan beriayni bir turlu ggeçmedi.. Yürürken aniden giriyo şiddetli bir şekilde yatarken de ayni dayanilcak gibi degil ..utfen yardim bu daha ne kadar devam edicek yada bunun sebebi nedir? 5 aylik hamileyim bu arada
Doktorunla gorus canim magnezyum verebilir.ondan olurmus kramplar.tam kac haftaliksin?
Aynen cnm ya tesaduf bı ondan bı ondan çook şükür ınan bılmıyorum ne zmn bıtıyo ama rkadındogumcudan once randevu artık o da radyolojıye sevk edıcek kımbılır kac hafta sonraya bunları bı ay once yapman lazımdı üç haftan var 22. Hafta son ayrıntılı ıcın yok yaptırmayanlar var yaArtik kızı da cin takvimine gore yapicaz artik. Senin iyi olmus walla cnm bi kiz bi erkek. Ohh iki guzel duyguyuda tadacaksin hayirlisiyla insallah. Benim 3lu testin sonucunuda gostermem gerekiyor herhalde ondan sonra ayrintili isticek burdaki butun herkes girmis. Benim tatilden dolayi gidemedim aksadi. Bayram tatili ne zaman bitiyor acaba devlet hastanelerinde?
Sağ kalcamda kramp var ikinci ayimdan beriayni bir turlu ggeçmedi.. Yürürken aniden giriyo şiddetli bir şekilde yatarken de ayni dayanilcak gibi degil ..utfen yardim bu daha ne kadar devam edicek yada bunun sebebi nedir? 5 aylik hamileyim bu arada
21 haftalik tam.. Bide dörtlü tarama ne zaman yalilir bilginiz varmi??
Sen baya buyutmussun 18+6 cnm biz🙈🙉🙊
Ay çok teşekkür ederim canım ya.bizim burdakinde yok 1 ay önce bakmıştım gerçi bende mothercare bir daha bakıyım hatta başka avm ye bakıyım.bende sepet istiyordum ama bunuda görünce çok hoşuma gitti daha kullanışlı geldi.
Aynen cnm ya tesaduf bı ondan bı ondan çook şükür ınan bılmıyorum ne zmn bıtıyo ama rkadındogumcudan once randevu artık o da radyolojıye sevk edıcek kımbılır kac hafta sonraya bunları bı ay once yapman lazımdı üç haftan var 22. Hafta son ayrıntılı ıcın yok yaptırmayanlar var ya
Artik doktorum yapicak bi giyakkk. 2life ense kalinligini alamamisti durustan dolayi radyoloji baksin bi dedi not yazdo radyolojiye 5 gun sonrasina vermislerdi
istediğin yatak hemde %50 indirimde 170tl mi ne
linki ekledim
walla şanslısın :)
https://www.joker.com.tr/urun/joker-sallanan-besik-naturel-4501
Hadi inş bakarlar ayrıntılı baska bısey cunkı bır saat suruyo
Ins cnm. Bu arada yattigimda bile artik gobegim degilde biraz daha alt kismi yumurta gibi duruyo taş gibi. Popoyuda koymhs saga essek sipasi :))
Ay ne guzelll hissetmek ya kafama bişey takılıyo epidural sezaryami olsam genel aneztezi sezaryenmi off kafam karışık ilkide zorunlu sezaryendi bu da bı kararsızım
Bu konu benim de kafama cok takiliyo sezeeyandan bile inanilmaz korkuyorum normal asla yapamam.ama tamamen bayilmak en endisesizi geliyo bilmiyorum ama bunu dusununce uykularim kaciyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?