Duştan cıkınca yağlan hmn :)) bn oyle yapıyorum yakın olaydık toplu güres ederdık kızz hepımız yaglı pehlivan anneler olduk duyguyla gecen onu konuşuyoduk neolcak bu halımız dıye yagda terlerıyo ıyıce he gecen instagramda gordum çok guldum bı kız sevgılısıne adını daglara yazdım yarim yazmış dagda ise öküz yazıyodu :)))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hahhahaha ne güldüm yaaavala yaa hazır yağlanmışken bi güreş iyi olurdu heheheh tam öküz işte dağlara yazılmışsa adı
Aynen bu ara favorı yazım o :)) tüm öküzlere gelsin o zmn aşermıyom ben hiç ya azcık naz yapıım dıorum yook varmı sendr
yok canımm aynı bendee, hiç aşermedim 5 ayda desem yeridir,arada senşn dediğin gibi naz olsun diye,dışarı çıkmak için eşimle falan onu,bunu istiyorum dedim o kadar
Tüh şımaramadık bi :)) nyse olssun artık ben emzirirken aserdım yuhh bana dımı
o zmaanda aşerliyo mu yaabirde şansımızı o zaman deneyelim hehehhe naıl becerdin aşermeyi
EmZirdikçe acıktım emzirdikçe susadım :)) yedım de yedım azcık şiştim sora verdım çirozdum zatii ıyı oldu
anaaamm şişmeyek yaaböle iyi gerçi mecbur şişecez bebişler büyüdükçe de ben o karınla hiçbişi yapamazmışım gibi geliyo,geçen son haftalarında olan bi hamile gördüm,allahım o karın ne ölee,ben nasıl olucam kim bilirr
günaydın canımmben de yazdım da cevap veren olmadı,uleenn 4-5 gün yokuz diye dışladılar beni ühühüüh hühüühh alla alla o kadar ağrı da neymiş,bencede konuş doktorunla oturamayacak kadar ağrı olması zor vala
Eveet gecenlerde dıyodum ki karnım cıksada hamile muamelesı gorsek dışarda şimdi karnıma bakıp yer verıyolar otobuste hehhhehe:)) son ay düşünemıyorum aynn bı de zayıfım ama ıkıncı gebelik ondan daha. Cabuk cıktı kızımda daha dumduuuzdu
Kiyamamm,sen buranin daimisisin canim kimsee dislayamazsorma agri mahvediyo beni.ben de bu hafta giricem ayrintiliya.
hahhaha yer yerilmesi falan güzel tabiidemi ikinci gebelikte göbiş zaten alışkın hemen kendini gösteriyo demek
Evet cnm göbiş daha buyukhayırlısı Buyusun de bı sıkıntı olmasın
Yarim karpuz yedim. Oha bana çuş bana. Ne zaman kendimi imha edicem onu bekliyorum simdi. !
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hahahhaholsun karpuz iyidir,aşırı derecede su içerir
Ve seker
anaaa onu hiç düşünmemiştim yaaabişi olmaz canım yaa dikkat et aşırı yememeye
Amaaan can cekti arada bir biz abartmicaksak kim abarticak:)) hamur isinden kizartmalardan tatlilardan yaglilardann uzak dursak kafii :)
Benimde 2si birden hosuma.gottigi icin ikisini birden koydum. Hem iki isim daha karizmatik :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?