Martta hamile olup aralıkta doğum yapacaklar...

hahhahaha ne güldüm yaaa vala yaa hazır yağlanmışken bi güreş iyi olurdu heheheh tam öküz işte dağlara yazılmışsa adı

hahhahaha ne güldüm yaaa vala yaa hazır yağlanmışken bi güreş iyi olurdu heheheh tam öküz işte dağlara yazılmışsa adı

Aynen bu ara favorı yazım o :)) tüm öküzlere gelsin o zmn aşermıyom ben hiç ya azcık naz yapıım dıorum yook varmı sendr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen bu ara favorı yazım o :)) tüm öküzlere gelsin o zmn aşermıyom ben hiç ya azcık naz yapıım dıorum yook varmı sendr

yok canımm aynı bendee, hiç aşermedim 5 ayda desem yeridir,arada senşn dediğin gibi naz olsun diye,dışarı çıkmak için eşimle falan onu,bunu istiyorum dedim o kadar

yok canımm aynı bendee, hiç aşermedim 5 ayda desem yeridir,arada senşn dediğin gibi naz olsun diye,dışarı çıkmak için eşimle falan onu,bunu istiyorum dedim o kadar

Tüh şımaramadık bi :)) nyse olssun artık ben emzirirken aserdım yuhh bana dımı

Tüh şımaramadık bi :)) nyse olssun artık ben emzirirken aserdım yuhh bana dımı

o zmaanda aşerliyo mu yaa birde şansımızı o zaman deneyelim hehehhe naıl becerdin aşermeyi

o zmaanda aşerliyo mu yaa birde şansımızı o zaman deneyelim hehehhe naıl becerdin aşermeyi

EmZirdikçe acıktım emzirdikçe susadım :)) yedım de yedım azcık şiştim sora verdım çirozdum zatii ıyı oldu

EmZirdikçe acıktım emzirdikçe susadım :)) yedım de yedım azcık şiştim sora verdım çirozdum zatii ıyı oldu

anaaamm şişmeyek yaa böle iyi gerçi mecbur şişecez bebişler büyüdükçe de ben o karınla hiçbişi yapamazmışım gibi geliyo,geçen son haftalarında olan bi hamile gördüm,allahım o karın ne ölee,ben nasıl olucam kim bilirr

Eveet gecenlerde dıyodum ki karnım cıksada hamile muamelesı gorsek dışarda şimdi karnıma bakıp yer verıyolar otobuste hehhhehe:)) son ay düşünemıyorum aynn bı de zayıfım ama ıkıncı gebelik ondan daha. Cabuk cıktı kızımda daha dumduuuzdu

Kiyamamm,sen buranin daimisisin canim kimsee dislayamazsorma agri mahvediyo beni.ben de bu hafta giricem ayrintiliya.

hahhaha yer yerilmesi falan güzel tabii demi ikinci gebelikte göbiş zaten alışkın hemen kendini gösteriyo demek

hahhaha yer yerilmesi falan güzel tabii demi ikinci gebelikte göbiş zaten alışkın hemen kendini gösteriyo demek

Evet cnm göbiş daha buyuk hayırlısı Buyusun de bı sıkıntı olmasın

Yarim karpuz yedim. Oha bana çuş bana. Ne zaman kendimi imha edicem onu bekliyorum simdi. !

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

anaaa onu hiç düşünmemiştim yaaa bişi olmaz canım yaa dikkat et aşırı yememeye

Amaaan can cekti arada bir biz abartmicaksak kim abarticak:)) hamur isinden kizartmalardan tatlilardan yaglilardann uzak dursak kafii :)

Amaaan can cekti arada bir biz abartmicaksak kim abarticak:)) hamur isinden kizartmalardan tatlilardan yaglilardann uzak dursak kafii :)

vala arada ben canım isteyince yiyorum napimm aşırı değil tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…