hihihi junior karizma pasalarimiz :) hos isim, ismiyle yasasin, Isimleri kadar Bahtlarida Güzel olsun insAllah
Aminnnnn canimmm. Yolu yariladik burda beraber. Allahim bize hastaneden "kizlar ben uyiyim bebisimi kucagima aldim" yazdigimiz gunleride gostersin insallahhhhh. AMINNNNN !
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aminnnnn canimmm. Yolu yariladik burda beraber. Allahim bize hastaneden "kizlar ben uyiyim bebisimi kucagima aldim" yazdigimiz gunleride gostersin insallahhhhh. AMINNNNN !
Kizlar ayrintili ultrasyonumuz vardi mübarek Cuma günü, ben bulutlardan yeni indigim icin ancak sizlerle paylasabiliyorum.
Inanilmaz bir duygu, yasiyanlar bilir, yasayamiyanlar icin anlatayim:
Doktor ilk 3D görüntüsünü gösterdi cok kisa ve heycanla bekledim yine görmek icin, cünkü bir kac saniye sürmedi, heycanla anlayamadim. Organlarina bakti, elhamdulillah hersey yollundaydi ve doktor güzelce tek tek anlati, beynine sivisina fln hepsini ölcüp bakti, en son 3d acti yine ve ne göreyim kuzum agzini acmis parmagini agzina götürüp emeye calisiyordu, öyle duygulandimki gözlerim doldu, acaba yavrum acikmismiydida parmagini agzina aliyordu. hani yeni dogumus bir cocuk memeyi ararya o yana bu yana agzini acarak. öyle birseydi sanki, minik ayaklari, kollari, inanilmaz birsey ya, ultrasyon hep siyah beyaz anlasilmiyor ama bu 3d sanki dogumus hali her yerini görebiliyorsun. Rabbimin öyle bir mucizesiki hamisler, söyle bakinca Insan oglu bile birer mucize... Akil sir ermiyor inanki. Bebegimin gelisimiyle bunu bir kez daha anladim. Doktor 3D resimlerini verdi ve bir kac saniyelik Video cekmis 3D olarak. Tekrar tekrar bakarak farketimki bir resimde gözlerini acmis :) artik onu hep renkli görmek istiyorum, Dogumu simdi ayri bir sabirsizlikla bekliyorum. Bebisimizin Mercedesini bile aldik :) hihihi yani Bebek arabasini sepetini fln :) her gecen gün insan dahada sabirsizlaniyor, Aylar var ama artik her gecen günü sayiyorum. Sabah ilk kalktigimda resimlerine bakiyorum, uyumadan yine bakiyorum. Gün boyu bakip sevip öpüyorum. Ve o agzini actigi resmi düsündükce birseyler yigyip icmeye calisiyorumki, melegim acikmasin.
Kizlar sayfalarca romanlar yazabilirim ama galiba yinede yasadigim duygulari ifade edemem. Ancak bu duyguyu yasiyanlar anlar beni ve insAllah sizlerde yasadignizda anlicaksiniz. Muhtesem inanilmaz... Rabbim insAllah sizlerede saglikli haberleri almayi nasip eder.
bebisim ellerinizden öper bende meleklerinizi öpüyorum 🐣😘
ilk üç ay hiç almadım 4. ay 2.5 kg birden aldım şu an sabitlendi kilom pek oynamıyor tartım :) 4. ayda birden artışa normal dedi doktorum 4. ayda 4 kg maksimum alabilirmişim aslında
ama yakında şaha kalkar kilolarım o da bu aralar iştahlıyım :) gerçi umrumda da değil kilo almam zaten spor çok yapıyordum önceden doğumdan sonra elbet veririm sporla diyetle :)
sende durumlar nasıl?
Kizlar ayrintili ultrasyonumuz vardi mübarek Cuma günü, ben bulutlardan yeni indigim icin ancak sizlerle paylasabiliyorum.
Doktor ilk 3D görüntüsünü gösterdi cok kisa ve heycanla bekledim yine görmek icin, cünkü bir kac saniye sürmedi, heycanla anlayamadim. Organlarina bakti, elhamdulillah hersey yollundaydi ve doktor güzelce tek tek anlati, beynine sivisina fln hepsini ölcüp bakti, en son 3d acti yine ve ne göreyim kuzum agzini acmis parmagini agzina götürüp emeye calisiyordu, öyle duygulandimki gözlerim doldu, acaba yavrum acikmismiydida parmagini agzina aliyordu. hani yeni dogumus bir cocuk memeyi ararya o yana bu yana agzini acarak. öyle birseydi sanki, minik ayaklari, kollari, inanilmaz birsey ya, ultrasyon hep siyah beyaz anlasilmiyor ama bu 3d sanki dogumus hali her yerini görebiliyorsun. Rabbimin öyle bir mucizesiki hamisler, söyle bakinca Insan oglu bile birer mucize... Akil sir ermiyor inanki. Bebegimin gelisimiyle bunu bir kez daha anladim. Doktor 3D resimlerini verdi ve bir kac saniyelik Video cekmis 3D olarak. Tekrar tekrar bakarak farketimki bir resimde gözlerini acmis :) artik onu hep renkli görmek istiyorum, Dogumu simdi ayri bir sabirsizlikla bekliyorum. Bebisimizin Mercedesini bile aldik :) hihihi yani Bebek arabasini sepetini fln :) her gecen gün insan dahada sabirsizlaniyor, Aylar var ama artik her gecen günü sayiyorum. Sabah ilk kalktigimda resimlerine bakiyorum, uyumadan yine bakiyorum. Gün boyu bakip sevip öpüyorum. Ve o agzini actigi resmi düsündükce birseyler yigyip icmeye calisiyorumki, melegim acikmasin.
Kizlar sayfalarca romanlar yazabilirim ama galiba yinede yasadigim duygulari ifade edemem. Ancak bu duyguyu yasiyanlar anlar beni ve insAllah sizlerde yasadignizda anlicaksiniz. Muhtesem inanilmaz... Rabbim insAllah sizlerede saglikli haberleri almayi nasip eder.
bebisim ellerinizden öper bende meleklerinizi öpüyorum 🐣😘
Gunaydin kizlaaarrrr... Bu gece ilk defa 3 belirgin tepik yedim. Bebegimin icinde oldugunu ilk defa belirgin hissettim. Bide su ayrintiliya girsemde gorsem artik bebisimi.
evet o tekmeleri yedikçe içinde olduğunu daha çok hissediyo anllıyo insanbundan sonra hissettirir artık kendini
kesinlikle bazen ufacıkk bazende güçlü geliyorr hiç olmadık yerlerde attığı için benim sıpa uzanıpta dinleyemiyorum ağız tadında
Gunaydin hanimlar takip ediyorum sizi sürekli arada bi yaziyorum.kiloyu cabuk veren bi yapiya sahipseniz kilolari dert etmeyin doğumla bir 8 kilom gitmişti benim geriye 4 kilom kalmisti ilk gebeligimde.şuan 21+1 im 3 kilo almisim.hamile pantolonu ilk gebeligimde cokgiydim ama simdi normal pantolonlarimi bile giyiyorum tek fark düğmesini kapatmiyorum.giyebildignizi giyin
Keyfini cikarin
bebisim ellerinizden öper bende meleklerinizi öpüyorum 🐣😘[/QUO canım benm cık şukur sende guzel haberlerle geldin. Okadar guzel anlatmışsınkı yarın gırıcem inşallah bende heycanlıydm. Şimdi dahada merakla yarını bekliyrm. İnşallah bende hepimizde guzel haberlerle geliriz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
allahımmm ne güzel bişiiibende heyecanla bugün saat üçü bekliyorum ayrıntılıya girmek için,sen böle anlatınca daha çok heyecan yaptım yaa allahımm sağ sağlim kucaklarımıza da aalmak nasip eder inşallahh
Gelince sende yaz olurmu... Ayni guzel haberleri senden de bekliyoruz ... Bizde boyle anlatildikca kendi meleklerimizi gormus kadar oluruz
Gunaydin kizlaaarrrr... Bu gece ilk defa 3 belirgin tepik yedim. Bebegimin icinde oldugunu ilk defa belirgin hissettim. Bide su ayrintiliya girsemde gorsem artik bebisimi.
yazcam yazcam inşallah canımmmaynen insan sanki kendi bebeğimde böyledir deyip hayal kuruyo yaa
peki hamilelikde başlarda az kilo alanlar sonradan birden çok kilo alıyor mu sonlara doğru bende bugün tam 21 haftamdayım ve 2 kilo aldım daha...pantolonlar normaldede bana belleri dar gelirdi zorla giyerdim şimdi kapanmıyo,rhatsız eder diye giymiyorum..
Aynen bizde ayni duygulari yasiyoruz :) bide zaman hic gecmio sanki... kucagimiza da alsaydik bi o gunleri de gorup o mutlulugu paylassaydik burdan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?