Martta hamile olup aralıkta doğum yapacaklar...

Kizlar ayrintili ultrasyonumuz vardi mübarek Cuma günü, ben bulutlardan yeni indigim icin ancak sizlerle paylasabiliyorum.

Inanilmaz bir duygu, yasiyanlar bilir, yasayamiyanlar icin anlatayim:

Doktor ilk 3D görüntüsünü gösterdi cok kisa ve heycanla bekledim yine görmek icin, cünkü bir kac saniye sürmedi, heycanla anlayamadim. Organlarina bakti, elhamdulillah hersey yollundaydi ve doktor güzelce tek tek anlati, beynine sivisina fln hepsini ölcüp bakti, en son 3d acti yine ve ne göreyim kuzum agzini acmis parmagini agzina götürüp emeye calisiyordu, öyle duygulandimki gözlerim doldu, acaba yavrum acikmismiydida parmagini agzina aliyordu. hani yeni dogumus bir cocuk memeyi ararya o yana bu yana agzini acarak. öyle birseydi sanki, minik ayaklari, kollari, inanilmaz birsey ya, ultrasyon hep siyah beyaz anlasilmiyor ama bu 3d sanki dogumus hali her yerini görebiliyorsun. Rabbimin öyle bir mucizesiki hamisler, söyle bakinca Insan oglu bile birer mucize... Akil sir ermiyor inanki. Bebegimin gelisimiyle bunu bir kez daha anladim. Doktor 3D resimlerini verdi ve bir kac saniyelik Video cekmis 3D olarak. Tekrar tekrar bakarak farketimki bir resimde gözlerini acmis :) artik onu hep renkli görmek istiyorum, Dogumu simdi ayri bir sabirsizlikla bekliyorum. Bebisimizin Mercedesini bile aldik :) hihihi yani Bebek arabasini sepetini fln :) her gecen gün insan dahada sabirsizlaniyor, Aylar var ama artik her gecen günü sayiyorum. Sabah ilk kalktigimda resimlerine bakiyorum, uyumadan yine bakiyorum. Gün boyu bakip sevip öpüyorum. Ve o agzini actigi resmi düsündükce birseyler yigyip icmeye calisiyorumki, melegim acikmasin.

Kizlar sayfalarca romanlar yazabilirim ama galiba yinede yasadigim duygulari ifade edemem. Ancak bu duyguyu yasiyanlar anlar beni ve insAllah sizlerde yasadignizda anlicaksiniz. Muhtesem inanilmaz... Rabbim insAllah sizlerede saglikli haberleri almayi nasip eder.

bebisim ellerinizden öper bende meleklerinizi öpüyorum 🐣😘

Son düzenleme:
hihihi junior karizma pasalarimiz :) hos isim, ismiyle yasasin, Isimleri kadar Bahtlarida Güzel olsun insAllah

Aminnnnn canimmm. Yolu yariladik burda beraber. Allahim bize hastaneden "kizlar ben uyiyim bebisimi kucagima aldim" yazdigimiz gunleride gostersin insallahhhhh. AMINNNNN !

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Âmin ne de guzel yazmışsın .. Öyle böyle derken yarıladık.. Benımde kuzenler annemler kızçeme cok guzel hedıyeler aldılar onlara baktıkca heyecanlanıyorum..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aminn insallah ...
Cok merak ediyorum o gunu o heyecani ...

Ne kadar guzel anlatmissin ... Cook heveslendim :)

Gunaydin kizlaaarrrr... Bu gece ilk defa 3 belirgin tepik yedim. Bebegimin icinde oldugunu ilk defa belirgin hissettim. Bide su ayrintiliya girsemde gorsem artik bebisimi.

canım günaydın ben bu zamana kadar toplam 6 kilo aldım vallahl çok hareketliyimde yediklerimede dikkat ediyorum ama kilo almam çok sinirlerimi bozuyor doktorum çok kafana takma kilon normal diyor ama ben üzülüyorum karnım ve göğüslerim çok büyüdü yoksa bacaklarım falan normal, hamile pantolonlarının en küçük bedenini giyiyorum... bilmiyorum hamileliği kaç kilo ile bitireceğim... bende hamilelilik sonrası diyet ve sporla veririm kiloları...

allahımmm ne güzel bişiii bende heyecanla bugün saat üçü bekliyorum ayrıntılıya girmek için,sen böle anlatınca daha çok heyecan yaptım yaa allahımm sağ sağlim kucaklarımıza da aalmak nasip eder inşallahh

evet o tekmeleri yedikçe içinde olduğunu daha çok hissediyo anllıyo insan bundan sonra hissettirir artık kendini

Gunaydin hanimlar takip ediyorum sizi sürekli arada bi yaziyorum.kiloyu cabuk veren bi yapiya sahipseniz kilolari dert etmeyin doğumla bir 8 kilom gitmişti benim geriye 4 kilom kalmisti ilk gebeligimde.şuan 21+1 im 3 kilo almisim.hamile pantolonu ilk gebeligimde cokgiydim ama simdi normal pantolonlarimi bile giyiyorum tek fark düğmesini kapatmiyorum.giyebildignizi giyin
Keyfini cikarin

evet o tekmeleri yedikçe içinde olduğunu daha çok hissediyo anllıyo insan bundan sonra hissettirir artık kendini

kesinlikle bazen ufacıkk bazende güçlü geliyorr hiç olmadık yerlerde attığı için benim sıpa uzanıpta dinleyemiyorum ağız tadında

kesinlikle bazen ufacıkk bazende güçlü geliyorr hiç olmadık yerlerde attığı için benim sıpa uzanıpta dinleyemiyorum ağız tadında

heheheh aynen benimde genellikle dolmuşda, durun açılın bi yatıp dinleyeyim! diyesim geliyo ama olmuyo artık eve gelince yatıp bekliyorumm

peki hamilelikde başlarda az kilo alanlar sonradan birden çok kilo alıyor mu sonlara doğru bende bugün tam 21 haftamdayım ve 2 kilo aldım daha... pantolonlar normaldede bana belleri dar gelirdi zorla giyerdim şimdi kapanmıyo,rhatsız eder diye giymiyorum..

Gelince sende yaz olurmu... Ayni guzel haberleri senden de bekliyoruz ... Bizde boyle anlatildikca kendi meleklerimizi gormus kadar oluruz

Gelince sende yaz olurmu... Ayni guzel haberleri senden de bekliyoruz ... Bizde boyle anlatildikca kendi meleklerimizi gormus kadar oluruz

yazcam yazcam inşallah canımmm aynen insan sanki kendi bebeğimde böyledir deyip hayal kuruyo yaa

Masallah hareketler cogalmis ... Gece boksor is basindaymis :)
Ne kadar kaldi ultrasona ?

yazcam yazcam inşallah canımmm aynen insan sanki kendi bebeğimde böyledir deyip hayal kuruyo yaa

Aynen bizde ayni duygulari yasiyoruz :) bide zaman hic gecmio sanki... kucagimiza da alsaydik bi o gunleri de gorup o mutlulugu paylassaydik burdan...

O senin Yemenle alakali.ben cabuk kilo alirim normalde de. Herşey yiyiyorum çok dikkat etmem.ilk gebeligimde 12 aldim muhtemelen yine öyle olur.bastan az aldinmi sonrada asiri bi kilo almazsin inş.

Aynen bizde ayni duygulari yasiyoruz :) bide zaman hic gecmio sanki... kucagimiza da alsaydik bi o gunleri de gorup o mutlulugu paylassaydik burdan...

evet zaman geçmiyo ama geriye dönüp baktığımda hatırlıyorumda çift çizgiyi net görüp sevindiğimi buralarda paylaştığımı,aradan 4-5 ay geçmiş nerdeyse yarıladık hamileliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…