Martta hamile olup aralıkta doğum yapacaklar...

hımm burda kızlar öle oluyomuş diye yazmışlardı da, yanii kişiyle alakalı bişi herkes yanı değil ki...inşallahh çok almam da vermesi de zor olmaz

evet zaman geçmiyo ama geriye dönüp baktığımda hatırlıyorumda çift çizgiyi net görüp sevindiğimi buralarda paylaştığımı,aradan 4-5 ay geçmiş nerdeyse yarıladık hamileliği

Yasadiklarinizi olculerinizi kilolarinizi not edio musunuz hatira kalsin diye ...

Yasadiklarinizi olculerinizi kilolarinizi not edio musunuz hatira kalsin diye ...

ben zaten arada yazıyodum devam ediyorum ama öle duygularımı çok değil,daha çok doktora gittiğimi, kaç haftalık olduğumu falann...ben doğduğundan sonra yazmak istiyorumm kiloları not edemedim ama eşim sürekli fotoğrafımı çekiyo,ne kadar değişiklik olacak diye

Super yaa sadece dugme acmak yetiyorsa ... Kiskandim :) ... Bende 2 kg aldim bi aydir hamile pantolonu giyiyorum gobek memeler masallah bildigin dokuz aylik :) nasil o kiloyla bu kadar sistim anlamiyirum... Sanirim tombis hamile kaldim ondan mi acaba .... Bide vitaminim cok iyi arkadaslarim ve kardesim kullanmisti dr sorup aldim aynisini ... Onlarda da hic kilo kalmadi dogumdan sonra ...

Biz hic akil edemedik onu gecen gun okudum biri kilosunu olcusunu ilk tekmesini herseyini not tutmus... Mantikli geldi... Ben fotoyu bile akil edemedim... Her carsamba haftam artiyo bende bu haftadan itibaren not tutucam ... Hatira kalir

Biz hic akil edemedik onu gecen gun okudum biri kilosunu olcusunu ilk tekmesini herseyini not tutmus... Mantikli geldi... Ben fotoyu bile akil edemedim... Her carsamba haftam artiyo bende bu haftadan itibaren not tutucam ... Hatira kalir

tabiii,sonradan büyüyünce hediye edersin çocuğuna,kıymetini daha çok anlar

Zaten pantolonlar kasikda duruyor.benim de gobegim kocaman ve ben şişmeye basladim artik baya bi hem de.oluyor pantolonlarim rahat bi sekilde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zaten pantolonlar kasikda duruyor.benim de gobegim kocaman ve ben şişmeye basladim artik baya bi hem de.oluyor pantolonlarim rahat bi sekilde

cok guzel hamile elbiseleri alip giymek istiyorum cook hevesleniyorum... ama bir ay sonra burda soguklar baslayacak giyemiycem parama da kiyamiyorum bi ay icin degmez diye .... fakat pantolon oyle olmadi ... bi aydir bi suru pantolon aldim.. yok olmuyo hic biri ... bir ayda nasil bu kadar genisledim bilemiyorum

Bundan sonra yazicam ama... Ilk dis cikarmasini ilk dis dokmesini ilk kelimesini dikkat edicem ... Ilk bebegim ya acemiligim cok :)

evet onları yazmalıı benimde ilk gebeliğimm, 2. de bu kadar acemi olmayız herhaldee

evet onları yazmalıı benimde ilk gebeliğimm, 2. de bu kadar acemi olmayız herhaldee

Bence yazmayin fotoğraf çekin hemen.daha kalici daha anlamli.oglumda öyle yapmistim.her aninin fotografi var.

Fotoğrafa bakinca surda su kadar su olay oldu diye hmn hatrliyosun.gerekirse arkasina not alirsin

Bence yazmayin fotoğraf çekin hemen.daha kalici daha anlamli.oglumda öyle yapmistim.her aninin fotografi var.

fotoğra zaten çekeceğim,çekmeden olur mu aaa ne heyecanlı yaaa

Ankaradan marmarise tatile gidicem arabayla tam 10 saatlik yok... 24 haftalik olucam o zaman .... siz hic bu kadar uzak meafeye gitiniz mi... nasil dayanirim naparim bilmiyorum ... normalde zaten elim ayagim cok sisiyor ... 10 saat oturarak gitmeyi gøzumde cok buyutuyorum

Canim 6saat gittim bikac defa.bisi olmadi ama sik sil mola verdik.tabi varinca yorgunluktan yatip kaldim.
Bu arada kizlar ben de persembe giriyorum ayrintiliya yazdiklarinizi okudukca heyecanlandim.cinsiyette netlescek.hemen alisverise baslicam.hic durmuyo benim bebito.bu kadar hareketli olmasi beni sasirtiyo

Fotoğrafa bakinca surda su kadar su olay oldu diye hmn hatrliyosun.gerekirse arkasina not alirsin

burayi bu yuzden sevdim cook ... ben cok acemilikler yapmisim ve hep boyle okudukca konustukca fark ediyorum ... normalde zaten fotoyla pek aram yok hic aklima bile gelmemis ... ilk basta dusunseydim dosyada saklardim ... ne kadar da mantikli ... cek fotoyu yukle pcye yaz aciklamasini ... superr

bugun kac gunluksun ?

burayı yeni fark ettimmm demek aralık annelerimiz burada da yazışıyormuş... hepinize ve bebişlerinize sevgilerrr

Arkadaşlar bugün doktor kontrolüne gittim bebişim sağlıklıymış. Cinsiyetini de öğrendim oğluşum olacakmış.çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…