O senin Yemenle alakali.ben cabuk kilo alirim normalde de. Herşey yiyiyorum çok dikkat etmem.ilk gebeligimde 12 aldim muhtemelen yine öyle olur.bastan az aldinmi sonrada asiri bi kilo almazsin inş.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet zaman geçmiyo ama geriye dönüp baktığımda hatırlıyorumda çift çizgiyi net görüp sevindiğimi buralarda paylaştığımı,aradan 4-5 ay geçmiş nerdeyseyarıladık hamileliği
Yasadiklarinizi olculerinizi kilolarinizi not edio musunuz hatira kalsin diye ...
Gunaydin hanimlar takip ediyorum sizi sürekli arada bi yaziyorum.kiloyu cabuk veren bi yapiya sahipseniz kilolari dert etmeyin doğumla bir 8 kilom gitmişti benim geriye 4 kilom kalmisti ilk gebeligimde.şuan 21+1 im 3 kilo almisim.hamile pantolonu ilk gebeligimde cokgiydim ama simdi normal pantolonlarimi bile giyiyorum tek fark düğmesini kapatmiyorum.giyebildignizi giyin
Keyfini cikarin
ben zaten arada yazıyodum devam ediyorum ama öle duygularımı çok değil,daha çok doktora gittiğimi, kaç haftalık olduğumu falann...ben doğduğundan sonra yazmak istiyorummkiloları not edemedim ama eşim sürekli fotoğrafımı çekiyo,ne kadar değişiklik olacak diye
Biz hic akil edemedik onugecen gun okudum biri kilosunu olcusunu ilk tekmesini herseyini not tutmus... Mantikli geldi... Ben fotoyu bile akil edemedim... Her carsamba haftam artiyo bende bu haftadan itibaren not tutucam ... Hatira kalir
tabiii,sonradan büyüyünce hediye edersin çocuğuna,kıymetini daha çok anlar
Super yaa sadece dugme acmak yetiyorsa ... Kiskandim :) ... Bende 2 kg aldim bi aydir hamile pantolonu giyiyorum gobek memeler masallah bildigin dokuz aylik :) nasil o kiloyla bu kadar sistim anlamiyirum... Sanirim tombis hamile kaldim ondan mi acaba .... Bide vitaminim cok iyi arkadaslarim ve kardesim kullanmisti dr sorup aldim aynisini ... Onlarda da hic kilo kalmadi dogumdan sonra ...
Zaten pantolonlar kasikda duruyor.benim de gobegim kocaman ve ben şişmeye basladim artik baya bi hem de.oluyor pantolonlarim rahat bi sekilde
Bundan sonra yazicam ama... Ilk dis cikarmasini ilk dis dokmesini ilk kelimesini dikkat edicem ... Ilk bebegim ya acemiligim cok :)
evet onları yazmalııbenimde ilk gebeliğimm, 2. de bu kadar acemi olmayız herhaldee
Bence yazmayin fotoğraf çekin hemen.daha kalici daha anlamli.oglumda öyle yapmistim.her aninin fotografi var.
Ankaradan marmarise tatile gidicem arabayla tam 10 saatlik yok... 24 haftalik olucam o zaman .... siz hic bu kadar uzak meafeye gitiniz mi... nasil dayanirim naparim bilmiyorum ... normalde zaten elim ayagim cok sisiyor ... 10 saat oturarak gitmeyi gøzumde cok buyutuyorum
Fotoğrafa bakinca surda su kadar su olay oldu diye hmn hatrliyosun.gerekirse arkasina not alirsin
Canim 6saat gittim bikac defa.bisi olmadi ama sik sil mola verdik.tabi varinca yorgunluktan yatip kaldim.
Bu arada kizlar ben de persembe giriyorum ayrintiliya yazdiklarinizi okudukca heyecanlandim.cinsiyette netlescek.hemen alisverise baslicam.hic durmuyo benim bebito.bu kadar hareketli olmasi beni sasirtiyo
bugun kac gunluksun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?