Martta hamile olup aralıkta doğum yapacaklar...

Canim daha 2 hafta once ankaradan bodruma gittik 9 saat surdu arabayla. Sık sık mola verdik. Bende on kotukta tampona ayaklarimi uzattim yaydim. Popo cabuk agriyo ama:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yastik falan koydun mu beline ??? Bende o molalar en az bi saat arayla olur .... Her wcsi olan yerde mola veririz gibime gelio

Amin insAllah cnm, eeee anlat Cabuk nasil gecti ???? ayaklarin yere basiyormu :) hersey yollundadir insAllah.

yastik falan koydun mu beline ??? Bende o molalar en az bi saat arayla olur .... Her wcsi olan yerde mola veririz gibime gelio

Walla tuvaletten yana pek sikinti cekmedm. Fazla sivi almadim yolda. Ama ankara bodrum yolunda cok fazla dinlenme tesisi yok cnm. Yastikta al yanina. Ben yolda almak zorunda kaldmm. Yine aklina ne geliyosa al. Ben yolda sacma sapan yemiyim diye yanima haslanmis tavuk gogsu bile aldim. Tatilde full tavuk salata balik. Diyeti bozmadim :) tabi 2 kilo almis olarak dondum de 2 gunde geri gitti. Herhalde ya gunes sisrio yada sindirim. Ne zmn tatile gitsem aynisi oluo

Hic biriniz ayrintililarin fotosunu koymuosunuz ben bi giriiimde yardiricam sayfaya fotograflari

Hic biriniz ayrintililarin fotosunu koymuosunuz ben bi giriiimde yardiricam sayfaya fotograflari

Aynen ya kımse koymuyo ben 1 kişinnkını gordm sadece. Bende yarın gırıcem inşallah. Carşamba paylastm resimlerı. İnşş guzel haberlerle gelırım. Heycan endişe ikisini bir arada yaşıyrm bugun. Zamn sayyorum resmen yarına

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim doktor hala izindeymis mecburen onun yerine bakan dra gidicem carsamba ordanda ayrintikiya gun alcam ohooo

Hadi bakalım gozun aydın gırdınmı ayrıntılıya anlat

ayyyy zaman hemen geçti yaaa, çok uzun süremedi zaten,girdim baktı doktorum için bi rapor yazdı bebişin durumuyla ilgili,baktım kağıtdada anormal bi durum yok,kendiside bi sorun yok dedi çok şükürrr ama bizim oğlan elini burnunun üstünden indirmedi çok güldüm ya doktor sanki elinde dondurma külahı var bı bırakmadı diyo bize el salladı bi ara ayakları elleri öle güzel ki,burnu ağzı falann,tam yüzünü göremedik elinden dolayı yan profilden ama o bile yetti artık siyah beyaz ultrason beni kesmez gibi kopyala yapıştır yaptım haaa herkese anlatmış olayım aynı şeyleri

Evet bekle bekle hemern gecsın sevındım benımkıde yuzunu gızledı namusu yaydı meydana bnde yandsn gordum yuzunu bı de agzını acıp kapatıyodu :))

teyzelerimmmm bu da benden size yan profil
oğluşuma maşallahh diyin canlarımm
girdik çıkana kadar böyle eli önünde durdu bebeğim benimm

evet benimk de bi esnedi ki sormaaa, babası gibi uykucu mu ne ama onu görmek herşeye bedel yaa

Amin insAllah cnm, eeee anlat Cabuk nasil gecti ???? ayaklarin yere basiyormu :) hersey yollundadir insAllah.

ayyyy zaman hemen geçti yaaa, çok uzun süremedi zaten,girdim baktı doktorum için bi rapor yazdı bebişin durumuyla ilgili,baktım kağıtdada anormal bi durum yok,kendiside bi sorun yok dedi çok şükürrr ama bizim oğlan elini burnunun üstünden indirmedi çok güldüm ya doktor sanki elinde dondurma külahı var bı bırakmadı diyo bize el salladı bi ara ayakları elleri öle güzel ki,burnu ağzı falann,tam yüzünü göremedik elinden dolayı yan profilden ama o bile yetti artık siyah beyaz ultrason beni kesmez gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…