Canim daha 2 hafta once ankaradan bodruma gittik 9 saat surdu arabayla. Sık sık mola verdik. Bende on kotukta tampona ayaklarimi uzattim yaydim. Popo cabuk agriyo ama:))Ankaradan marmarise tatile gidicem arabayla tam 10 saatlik yok... 24 haftalik olucam o zaman .... siz hic bu kadar uzak meafeye gitiniz mi... nasil dayanirim naparim bilmiyorum ... normalde zaten elim ayagim cok sisiyor ... 10 saat oturarak gitmeyi gøzumde cok buyutuyorum
Tam 20doldu canim
Arkadaşlar bugün doktor kontrolüne gittim bebişim sağlıklıymış. Cinsiyetini de öğrendim oğluşum olacakmış.çok mutluyum
Canim daha 2 hafta once ankaradan bodruma gittik 9 saat surdu arabayla. Sık sık mola verdik. Bende on kotukta tampona ayaklarimi uzattim yaydim. Popo cabuk agriyo ama:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aminnnnn canimmm. Yolu yariladik burda beraber. Allahim bize hastaneden "kizlar ben uyiyim bebisimi kucagima aldim" yazdigimiz gunleride gostersin insallahhhhh. AMINNNNN !
Ne kadar guzel anlatmissin ... Cook heveslendim :)
allahımmm ne güzel bişiiibende heyecanla bugün saat üçü bekliyorum ayrıntılıya girmek için,sen böle anlatınca daha çok heyecan yaptım yaa allahımm sağ sağlim kucaklarımıza da aalmak nasip eder inşallahh
darisi insAllah sana ve daha bu duyguyu yasamayanlara :) dogmadan bir resmini görmek inanilmaz gercektenartik dogumu ayri bir heycanla bekliyoruz
kokos yapicam kizimi
yastik falan koydun mu beline ??? Bende o molalar en az bi saat arayla olur .... Her wcsi olan yerde mola veririz gibime gelio
Aminnnn ne güzel yazmissin öyle heycanlandim<3
Hic biriniz ayrintililarin fotosunu koymuosunuzben bi giriiimde yardiricam sayfaya fotograflari
hahhaha yer yerilmesi falan güzel tabiidemi ikinci gebelikte göbiş zaten alışkın hemen kendini gösteriyo demek
Aynen ya kımse koymuyo ben 1 kişinnkını gordm sadece. Bende yarın gırıcem inşallah. Carşamba paylastm resimlerı. İnşş guzel haberlerle gelırım. Heycan endişe ikisini bir arada yaşıyrm bugun. Zamn sayyorum resmen yarına
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hadi bakalım gozun aydın gırdınmı ayrıntılıya anlat
ayyyy zaman hemen geçti yaaa, çok uzun süremedi zaten,girdim baktı doktorum için bi rapor yazdı bebişin durumuyla ilgili,baktım kağıtdada anormal bi durum yok,kendiside bi sorun yok dedi çok şükürrrama bizim oğlan elini burnunun üstünden indirmedi çok güldüm ya doktor sanki elinde dondurma külahı var bı bırakmadı diyo bize el salladı bi ara ayakları elleri öle güzel ki,burnu ağzı falann,tam yüzünü göremedik elinden dolayı yan profilden ama o bile yetti artık siyah beyaz ultrason beni kesmez gibi kopyala yapıştır yaptım haaa herkese anlatmış olayım aynı şeyleri
Evet bekle bekle hemern gecsın sevındım benımkıde yuzunu gızledı namusu yaydı meydana bnde yandsn gordum yuzunu bı de agzını acıp kapatıyodu :))
Amin insAllah cnm, eeee anlat Cabuk nasil gecti ???? ayaklarin yere basiyormu:) hersey yollundadir insAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?