Martta hamile olup aralıkta doğum yapacaklar...

Eki Görüntüle 1208563 teyzelerimmmm bu da benden size yan profil
oğluşuma maşallahh diyin canlarımm
girdik çıkana kadar böyle eli önünde durdu bebeğim benimm

Oyyy masallahhh masalllahhh paşaya 41 kere nazar degmesinnnn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aminnnnn
allah hepsini nazarlardan saklasınn

Aminnnnnnnnnnnnn cnmm. Hazirliklari yaptinmi ben anca bi kac tulum zibin esofman corap eldiven aldim. Daha baska biseye girismedim.

Aminnnnnnnnnnnnn cnmm. Hazirliklari yaptinmi ben anca bi kac tulum zibin esofman corap eldiven aldim. Daha baska biseye girismedim.

ben bi çorap aldım yaaa, başlayacam diyorum bi başlayamıyorumm,ama başayacam artık,5 aylık olduk vala kaldı 4 başlamak lazımm

Dogsada giysirsemmmm :)

Eklentiler

• $1407167962106.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 29
  • $1407168010338.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 25
  • $1407168046313.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 22
ben bi çorap aldım yaaa, başlayacam diyorum bi başlayamıyorumm,ama başayacam artık,5 aylık olduk vala kaldı 4 başlamak lazımm

Walla daha bunun bebek arabasi var puseti var besigi var nevresim takimi var kuveti var varda var... karin buyumeden yapip koymak lazim. O halde gezip bakmak iskence olur.

aynen liste yapsak ne çok şey çıkacak hee,napıcaz biz yaaa,başlammalı bi yerden en azından kıyafetlerdenn

Uyuzcancimmm atlattin sukur.cok sirin gorunuyo bebisin masallahhh.sira bende.persembe gidiyorum ayrintiliya.insallah bisi cikmaz dua edin.cinsiyet merakim da iyice artti

lc waikiki takılmışsın bende bakıyorum bunlara da yenidğan yoktu hiç,hep büyük...

Allisveris merkezlerindeki buyuk lcwlerde var cnm yeni dogan kiz kardesimde ekimde dogurcak o battaniyelerini bile ordan almis. Tarzi hosuma gidiyo. Bide cemre var oraninda fiyatlari uygun. 1 2 ay giyebilecegi seyler icin servet harcamaya gerek yok. Kiz kardesiminkilerden de alirim zaten. Ohh kebap walla benim iş :)) bebek odasi yapmicam zaten yatak odasina park yatak alicam biraz takilsin bizle sonra genc odasi tarzi kalici bisey alirim

Uyuzcancimmm atlattin sukur.cok sirin gorunuyo bebisin masallahhh.sira bende.persembe gidiyorum ayrintiliya.insallah bisi cikmaz dua edin.cinsiyet merakim da iyice artti

aynen telaşla girdim ama rahatladım bebeğiimi görünceee inşallahhh benim gibi gülüp,zevkle izleyip gelirsin canım...allahhh cinsiyeti de öğrende gel hadi bakalım,güzel haberlerle

Aaa daha normal ultrasonda soylemedilermi cnm sana cinsiyetino

hımm birde büyük lc waikikilere bakayım benn... evet bazı şeyler çok şekerr lc de yaa... hele az büyüseler ne gömlek,tşört,pantolonlar... ohhhh kardeşden kalmalar var ne güzel,benim ablamdan kalma var ama biraz büyüyünce ancak giydirilir. evet iyi düşünmüşsün yatak işini..

Aaa daha normal ultrasonda soylemedilermi cnm sana cinsiyetino

Farkli doktorlardan farkli soylentilet var canim.erkege hazirlamistik kendimizi uc bes bisi almistim adini bile belirlemis gibiydik patt diyr baska bi doktor kiz dedi.bakalim persembeye artik sonuclari paylasicam sizinle.

Kızlar yarın ayrntılıya gırıcem. Gıderken getrmem gereken yada yapmam gereken bişey varmı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar yarın ayrntılıya gırıcem. Gıderken getrmem gereken yada yapmam gereken bişey varmı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çikolata yeee girmeden 1 saat önce,bana kağıda yazmışlardı,gidincede sordular çikolata yedin mi diyee..

Son düzenleme:
Farkli doktorlardan farkli soylentilet var canim.erkege hazirlamistik kendimizi uc bes bisi almistim adini bile belirlemis gibiydik patt diyr baska bi doktor kiz dedi.bakalim persembeye artik sonuclari paylasicam sizinle.

Bana da erkek dediler. Kiz dese walla havalara ucarim ama olsun saglikli olsunda 2.ye yapariz artik kizi:))

Walla hala alirken gozum kiz bebek kiyafetlerine kayiyo

Walla hala alirken gozum kiz bebek kiyafetlerine kayiyo

benimde...ama olsun rabbime şükürler olsun ki beni yıllardır bekleteden hemen isteyince bebiş sahibi yaptı,erkek kız farketmez,ama 2. kız olsa tam süper olur hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…