Eki Görüntüle 1208563 teyzelerimmmm bu da benden size yan profil
oğluşuma maşallahh diyin canlarımm
girdik çıkana kadar böyle eli önünde durdu bebeğim benimm
Oyyy masallahhh masalllahhh paşaya 41 kere nazar degmesinnnn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aminnnnn
allah hepsini nazarlardan saklasınn
Aminnnnnnnnnnnnn cnmm. Hazirliklari yaptinmi ben anca bi kac tulum zibin esofman corap eldiven aldim. Daha baska biseye girismedim.
ben bi çorap aldım yaaa, başlayacam diyorum bi başlayamıyorumm,ama başayacam artık,5 aylık olduk vala kaldı 4 başlamak lazımm
Walla daha bunun bebek arabasi var puseti var besigi var nevresim takimi var kuveti var varda var... karin buyumeden yapip koymak lazim. O halde gezip bakmak iskence olur.
Dogsada giysirsemmmm :)
lc waikiki takılmışsınbende bakıyorum bunlara da yenidğan yoktu hiç,hep büyük...
Uyuzcancimmm atlattin sukur.cok sirin gorunuyo bebisin masallahhh.sira bende.persembe gidiyorum ayrintiliya.insallah bisi cikmaz dua edin.cinsiyet merakim da iyice artti
Uyuzcancimmm atlattin sukur.cok sirin gorunuyo bebisin masallahhh.sira bende.persembe gidiyorum ayrintiliya.insallah bisi cikmaz dua edin.cinsiyet merakim da iyice artti
Allisveris merkezlerindeki buyuk lcwlerde var cnm yeni dogan kiz kardesimde ekimde dogurcak o battaniyelerini bile ordan almis. Tarzi hosuma gidiyo. Bide cemre var oraninda fiyatlari uygun. 1 2 ay giyebilecegi seyler icin servet harcamaya gerek yok. Kiz kardesiminkilerden de alirim zaten. Ohh kebap walla benim iş :)) bebek odasi yapmicam zaten yatak odasina park yatak alicam biraz takilsin bizle sonra genc odasi tarzi kalici bisey alirim
Aaa daha normal ultrasonda soylemedilermi cnm sana cinsiyetino
Kızlar yarın ayrntılıya gırıcem. Gıderken getrmem gereken yada yapmam gereken bişey varmı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Farkli doktorlardan farkli soylentilet var canim.erkege hazirlamistik kendimizi uc bes bisi almistim adini bile belirlemis gibiydik patt diyr baska bi doktor kiz dedi.bakalim persembeye artik sonuclari paylasicam sizinle.
Walla hala alirken gozum kiz bebek kiyafetlerine kayiyohımm birde büyük lc waikikilere bakayım benn... evet bazı şeyler çok şekerr lc de yaa... hele az büyüseler ne gömlek,tşört,pantolonlar...ohhhh kardeşden kalmalar var ne güzel,benim ablamdan kalma var ama biraz büyüyünce ancak giydirilir. evet iyi düşünmüşsün yatak işini..
Walla hala alirken gozum kiz bebek kiyafetlerine kayiyo
Walla arada agustos annelerini okuyorum patir patir doguruyorlar. Aralik geleydi iyiydi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?