benimde...ama olsun rabbime şükürler olsun ki beni yıllardır bekleteden hemen isteyince bebiş sahibi yaptı,erkek kız farketmez,ama 2. kız olsa tam süper olur hee
hihihi iyi fikir dur bende arada okuyayim :) daha cok motive oluruz ve iftarin son dakikalari gibi bekleriz galiba :)
ayyyy zaman hemen geçti yaaa, çok uzun süremedi zaten,girdim baktı doktorum için bi rapor yazdı bebişin durumuyla ilgili,baktım kağıtdada anormal bi durum yok,kendiside bi sorun yok dedi çok şükürrrama bizim oğlan elini burnunun üstünden indirmedi çok güldüm ya doktor sanki elinde dondurma külahı var bı bırakmadı diyo bize el salladı bi ara ayakları elleri öle güzel ki,burnu ağzı falann,tam yüzünü göremedik elinden dolayı yan profilden ama o bile yetti artık siyah beyaz ultrason beni kesmez gibi
Walla beni de okurken bi acayip yapiyo. O gunleri gosterir insallah bize Allahim. Burayada yazarizzz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hic biriniz ayrintililarin fotosunu koymuosunuzben bi giriiimde yardiricam sayfaya fotograflari
Walla hala alirken gozum kiz bebek kiyafetlerine kayiyo
Eki Görüntüle 1208563 teyzelerimmmm bu da benden size yan profil
oğluşuma maşallahh diyin canlarımm
girdik çıkana kadar böyle eli önünde durdu bebeğim benimm
ben koymak istiyorum cnm ama resimler hic silinmiyormus ayni su yazilarimiz gibio yüzden artik resim paylasmak istemiyorum
hhahaha aynen cnm kaderimiz ayni :) bende hala kiz cicilerine bakiyom, alayim dursun diyomesim beni cekiyor yanlis tarafa bakiyon diye 😂
benimde...ama olsun rabbime şükürler olsun ki beni yıllardır bekleteden hemen isteyince bebiş sahibi yaptı,erkek kız farketmez,ama 2. kız olsa tam süper olur hee
Kalsa nolcakki :what:
Cin takvimine gore yapicam kizi:))
ona göre yapildigi zaman tutmuyor ama bir tavsiyem var, yataginin yerini degistir. yani sag yatiyorduysan simdiye kadar, kiz cocuk istediginde yönünü sola cevir :) insAllah Rabbim bizede kiz cocugu nasip eder bir dahakine
Eki Görüntüle 1208563 teyzelerimmmm bu da benden size yan profil
oğluşuma maşallahh diyin canlarımm
girdik çıkana kadar böyle eli önünde durdu bebeğim benimm
aaaaa bunu ilk duydum ...
benim simdi kiz ben napicam bidakine erkke olsun diye ???
yatagin yonunu mu degistiriyoruz bas kismini ???
cin takvimi dogru bilmiyor bana orda erkek diyo ama benim kiz
yok gülüm ne cin takvimi nede rus takvimi, sakin inanmayin, öyle olsa cinliler kendileri uygulardi erkek kitligi var onlarda.
Evt cnm Sen yönünü degistir, yani diyelim simdiye kadar hep soluna yatiyordun degilmi? bir dahaki bebiste yataginin yönünü cevir ve hep sagina yat.
ona göre yapildigi zaman tutmuyor ama bir tavsiyem var, yataginin yerini degistir. yani sag yatiyorduysan simdiye kadar, kiz cocuk istediginde yönünü sola cevir :) insAllah Rabbim bizede kiz cocugu nasip eder bir dahakine
Yok ya onlarlada alakasi yok tamamen kromozomla alakali. Benimkine soyliyim bi dahakinr Y kromozonu vermezse vallahiii....
dunde biri incir yedir kocana bol bol kesin erkek olur demisti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?