Martta hamile olup aralıkta doğum yapacaklar...

benimde...ama olsun rabbime şükürler olsun ki beni yıllardır bekleteden hemen isteyince bebiş sahibi yaptı,erkek kız farketmez,ama 2. kız olsa tam süper olur hee

Aynen evladin kizi erkegi olmaz. Yerim ben pipisiniiii kiiii :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hihihi iyi fikir dur bende arada okuyayim :) daha cok motive oluruz ve iftarin son dakikalari gibi bekleriz galiba :)

Walla beni de okurken bi acayip yapiyo. O gunleri gosterir insallah bize Allahim. Burayada yazarizzz

dimi cnm? aynen artik siyah beyaz ultrasyon yetmez bize

masAllah pasama saglikli olmasina cok sevindim, cok cabuk geciyor dimi bende birsey anlayamadim uzun uzun saatlerce izlemek isterdim

bizimkininde eli hep yüzündeydi, bir ara parmagini emerken diyer eliyle yüzünü kapati yeter artik cekmeyin dercesine :) cok fena olucak sipalar baksana :)) resmini duvar kagidi yap, bakmaya doyamiyor insan e sabirsizlaniyor :)

Walla beni de okurken bi acayip yapiyo. O gunleri gosterir insallah bize Allahim. Burayada yazarizzz

Amin insAllah gülüm ya Rabbim o günleride nasip ederde, tek tek dogum hikayelerinizi yazar sonrada uykusuz gecelerde yazisiriz :)

Eki Görüntüle 1208563 teyzelerimmmm bu da benden size yan profil
oğluşuma maşallahh diyin canlarımm
girdik çıkana kadar böyle eli önünde durdu bebeğim benimm

masAllah masAllah Rabbim nazarlardan korusun melegini, pek beli etmiyor ama arkadasinda dedigi gibi suyun icinden bizi cekseler biz nasil olurduk acaba :) 4ay nasil sabredicez :) Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayida nasip etsin insAllah

hhahaha aynen cnm kaderimiz ayni :) bende hala kiz cicilerine bakiyom, alayim dursun diyom esim beni cekiyor yanlis tarafa bakiyon diye 😂

Cin takvimine gore yapicam kizi:))

Ayyy bayildim bunaaaa

Eklentiler

• $1407173818512.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 22
benimde...ama olsun rabbime şükürler olsun ki beni yıllardır bekleteden hemen isteyince bebiş sahibi yaptı,erkek kız farketmez,ama 2. kız olsa tam süper olur hee

Cnm dur unuttum sormayı kac gr dı boyu fln sordun u gercı ben senden ıkı hafta once gırdım dımı olsun bu haftada norm kılo neymiş merak ettım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cin takvimine gore yapicam kizi:))

ona göre yapildigi zaman tutmuyor ama bir tavsiyem var, yataginin yerini degistir. yani sag yatiyorduysan simdiye kadar, kiz cocuk istediginde yönünü sola cevir :) insAllah Rabbim bizede kiz cocugu nasip eder bir dahakine

ona göre yapildigi zaman tutmuyor ama bir tavsiyem var, yataginin yerini degistir. yani sag yatiyorduysan simdiye kadar, kiz cocuk istediginde yönünü sola cevir :) insAllah Rabbim bizede kiz cocugu nasip eder bir dahakine

aaaaa bunu ilk duydum ...
benim simdi kiz ben napicam bidakine erkke olsun diye ???
yatagin yonunu mu degistiriyoruz bas kismini ???
cin takvimi dogru bilmiyor bana orda erkek diyo ama benim kiz

aaaaa bunu ilk duydum ...
benim simdi kiz ben napicam bidakine erkke olsun diye ???
yatagin yonunu mu degistiriyoruz bas kismini ???
cin takvimi dogru bilmiyor bana orda erkek diyo ama benim kiz

yok gülüm ne cin takvimi nede rus takvimi, sakin inanmayin, öyle olsa cinliler kendileri uygulardi erkek kitligi var onlarda.

Evt cnm Sen yönünü degistir, yani diyelim simdiye kadar hep soluna yatiyordun degilmi? bir dahaki bebiste yataginin yönünü cevir ve hep sagina yat.

dunde biri incir yedir kocana bol bol kesin erkek olur demisti :)

Yok ya onlarlada alakasi yok tamamen kromozomla alakali. Benimkine soyliyim bi dahakinr Y kromozonu vermezse vallahiii....

Eklentiler

• $1407182479700.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…