Martta hamile olup aralıkta doğum yapacaklar...

ilk defa duyom bak :)

hamile kalali acemi anne olmamak icin her gordugumu okur oldum :)
daha neler neler okudum
yeni hamileydim biri akil veriyo baskasina dio ki : iliskiden sonra esin bosalinca hemen ayaklarindan bas asagi kaldirsin seni ki hemen tutusun
kendi kisa sisman vucudumu bi an dusundum de top dibi pek bi gulduydum hadi kaldir hemen bacaklarimdan kaldir hemen bosa gitmesin yanlis yere yatirim yapmayalim diye

Alemsiniz kizlar yaadurun bi bunlar olsun ikincilerin cinsiyetine allah kerim

vala yaaa,daha net herşey ne güzelsağol canım benim bende sağlıklı olduğunu duydukça göbek atasım geliyo evet var bu bebişlerde bişi, hiç çekilmekden hoşlanmıyolar

masAllah masAllah Rabbim nazarlardan korusun melegini, pek beli etmiyor ama arkadasinda dedigi gibi suyun icinden bizi cekseler biz nasil olurduk acaba :) 4ay nasil sabredicez :) Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayida nasip etsin insAllah

masallah oglusuna
ne iyi oldu koydun resmini az gozumuz gonlumuz acildi sayende

aminnn canlarımm sağolunnn aynen yaa baktım koayan yok bari açılışı yapayım dedimmm

aminnn canlarımm sağolunnn aynen yaa baktım koayan yok bari açılışı yapayım dedimmm

O KADAR IYI YAPTIN KI ANLATAMAM
BENDE OYLE ULTRASON RESMI YOK
ARADA ACIP BEBISINE BAKIYORUM O KADAR IYI GELIO KI KENDI BEBEGIMI DUSUNUYORUM
COOOOOOOK GUZEL BI DUYGU
AZ ONCE BILE TEKMELEDI KIZIM HEMEN ACTIM OGLUSUNA BAKTIM
MASALLAH

sormadım ya doktorda söylemedi,zaten bi yattım ilk bölüm ayrıntılı olacak,ben anlatcam sadece dinle falan dedi,ikinci bölümde renkli ultrason olacak o zaman eşini de alırız dedi,bende önemli bi yeri falan atlamasın diye sustum sorunca söyledim sadece,onları sormayı unutmuşum.... perşembe kendi doktoruma randevum var,ondan öğrencez artık

O KADAR IYI YAPTIN KI ANLATAMAM
BENDE OYLE ULTRASON RESMI YOK
ARADA ACIP BEBISINE BAKIYORUM O KADAR IYI GELIO KI KENDI BEBEGIMI DUSUNUYORUM
COOOOOOOK GUZEL BI DUYGU
AZ ONCE BILE TEKMELEDI KIZIM HEMEN ACTIM OGLUSUNA BAKTIM
MASALLAH

ayyy canımm yaaa
şşimdi böyledir bebişim diye bakıyon demi,aynı şey bana da olmuştu paylaşınca başka kızlar
benimkide tekmeleyip duruyo ama ultrasonda elini bi çekmedi gözünün önünden

Bende ayrintiliya girene kdr bununla acilisi yapayim bari :) pipişi bile nasil belli burda. 2 ay onceden bile koca pipili paşam:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1407188767070.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 37
Masallah ne kadar net bir ultrason olmus :)

BiraZ daha hayal gucumu kullanirsam dişlerini bile gorucem :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

hahahha sabah sabah koptum Allah iyligni versin emi 😁😁😁

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…