ilk defa duyom bak :)
ilk defa duyom bak :)
Incir anca duz duvara tirmandirir.😂
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
duvara yaslanir bekleriz artik napalim
Aynen evladin kizi erkegi olmaz. Yerim ben pipisiniiii kiiii :))
dimi cnm? aynen artik siyah beyaz ultrasyon yetmez bize
masAllah pasama saglikli olmasina cok sevindim, cok cabuk geciyor dimibende birsey anlayamadim uzun uzun saatlerce izlemek isterdim
bizimkininde eli hep yüzündeydi, bir ara parmagini emerken diyer eliyle yüzünü kapati yeter artik cekmeyin dercesine :) cok fena olucak sipalar baksana :)) resmini duvar kagidi yap, bakmaya doyamiyor insan e sabirsizlaniyor :)
masAllah masAllah Rabbim nazarlardan korusun melegini, pek beli etmiyor ama arkadasinda dedigi gibi suyun icinden bizi cekseler biz nasil olurduk acaba :) 4ay nasil sabredicez :) Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayida nasip etsin insAllah
masallah oglusuna
ne iyi oldu koydun resmini az gozumuz gonlumuz acildi sayende
aminnn canlarımm sağolunnnaynen yaa baktım koayan yok bari açılışı yapayım dedimmm
Cnm dur unuttum sormayı kac gr dı boyu fln sordun u gercı ben senden ıkı hafta once gırdım dımı olsun bu haftada norm kılo neymiş merak ettım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
O KADAR IYI YAPTIN KI ANLATAMAM
BENDE OYLE ULTRASON RESMI YOK
ARADA ACIP BEBISINE BAKIYORUM O KADAR IYI GELIO KI KENDI BEBEGIMI DUSUNUYORUM
COOOOOOOK GUZEL BI DUYGU
AZ ONCE BILE TEKMELEDI KIZIM HEMEN ACTIM OGLUSUNA BAKTIM
MASALLAH
Bende ayrintiliya girene kdr bununla acilisi yapayim bari :) pipişi bile nasil belli burda. 2 ay onceden bile koca pipili paşam:))
Masallah ne kadar net bir ultrason olmus :)
BiraZ daha hayal gucumu kullanirsam dişlerini bile gorucem :))
Kac haftalik bu ultrasonda ???
kendi resmim olsa koyarim ama bebisime kiyamam :) whatsapp gönderirim :)
hamile kalali acemi anne olmamak icin her gordugumu okur oldum :)
daha neler neler okudum
yeni hamileydim biri akil veriyo baskasina dio ki : iliskiden sonra esin bosalinca hemen ayaklarindan bas asagi kaldirsin seni ki hemen tutusun
kendi kisa sisman vucudumu bi an dusundum de top dibipek bi gulduydum hadi kaldir hemen bacaklarimdan kaldir hemen bosa gitmesin yanlis yere yatirim yapmayalim diye
vala yaaa,daha net herşey ne güzelsağol canım benim bende sağlıklı olduğunu duydukça göbek atasım geliyo evet var bu bebişlerde bişi, hiç çekilmekden hoşlanmıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?